Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6705. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 32 Misafir (11 Mobil) - 27 Masaüstü15 Mobil1 Android
5 sn
134.208
Cevap
2.990
Favori
17.405.142
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
368 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67036704670567066707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence de öyle.

carrefour'un ucuza sattığı somonu görünce biz de ondan getirtelim o zaman demişler gibi

• Kojege kullanıcısına yanıt

Ne yazmıştınız hocam ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

silinecek birşey yazmadım :) paylaşımda bir vatandaşın Migrostan aldığı ürüne 150.000 TL verip pestisit analizi yaptığından bahsediyordu. çalıştığım işyeri gıda firması olduğu için pestisit analizinin 800-900 TL olduğunu belirttim. ama 'pestisit lobisi' mesajımı sildi. üstelik en beğenilenler arasına girmişti mesajım :)

Allah razı olsun hocam. Şimdi polemik gibi olmasın ama bazı ürün gruplarında marketler zinciri arasında uçurum var. Örneğin mahalledeki MMM Migros'ta 300 gram tam buğday ekmek 47 liraydı. Ben Carrefour'dan çok daha iyisini fırından çıktığı gibi 1 kg olarak 55 liraya aldım. Sazan.avi her yerde yani.

Belki japonyada falan yaptırmıştır gidiş geliş uçak biletleri, vize, otel masrafları falanda vardır içinde Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]  Ya da eski parayla 150 bindir.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ekmekte favorim Afyon Ekşi Maya Patatesli Köy Ekmeği Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 22 Kasım 2024; 17:52:30 >

O görseli hatırlıyorum, bir adamın çelişkili ifadeleri vardı

O halde prosedürü de biliyor olmalısınız, ben şimdi x bir yerden meyve alıp Migrostan aldım desem,ya da Migrostan alıp kendim bir şey karıştırsam,bunu analiz belgesine öylece yazıyor musunuz, Bunu yayınlayan güya yayın organlarina ne demeli x platformun tık başına para verme olayından sonra arttı bu tür haberler

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkanbey

Migros pahalı ama kampanya yapıyor diyenler için bir örnekMigros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Sizi dinleyip biraz daha zam koymuş nasıl olsa sarı etiket kampanya yapıyor Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

@ege1903

https://www.migros.com.tr/dana-iskembe-kg-p-18e4121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 18:11:47 >

Marketten bağımsız,Tam buğday unundan yapıldığına inansam ben de alacağım da , çoğu yerde esmer renk için başka şeyler katılıyor diye duyuyorum

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Kasaptan yarım kilo haşlanmış, doğranmış ve dondurulmuş olanını 90 liraya aldım bugün hocam.
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Haklısınız kesinlikle hocam. Carrefour umarım böyle yapmaz ama bazı fırınlardaki ekmeklerde aroma, görüntü ve tat dediğiniz katkı maddeleri bakımından kendini ele veriyor.

Öyle zaten yerel marketlerde kg 80-100 arası üstelik yemek kartı geçiyor.

Bir başka ürün ciğer yerel market ve kasaplarda 400-450 migros 659₺ satıyor buna money verse ne olur aradaki fark kapanmıyor üstelik moneyi harcarken tekrar para harcanıyor.

Pandemi öncesi migros verdiği money ve indirim ile iyiydi sonra 180° değişti bunu kabul etmeyenler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 18:17:24 >

Kuzu daha iyi oluyor hocam. Afiyet olsun. Tercih meselesi gerçi.

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt

Ses var mı hocam, tarih içerik vs

• İyi akşamlar dilerim ahaliiii... Aramızda bu ürün hakkında bilgisi olan, alıp kullanan var mı?

Markayı da, üreticisini de ilk defa duydum ama fiyatı çok uygun. Kararsız kaldım.

@migros_tr
    Kullanım ÖnerileriKapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. 3 gün içinde tüketiniz.Net Miktar (g/ml)400MenşeiTÜRKİYEİçindekilerDomates , domates püresi , asitlik düzenleyic.
    https://www.migros.com.tr/gusdo-dogranmis-domates-400-g-p-897bbb

Teşekküler ama malesef Migros toptan müşterisi değilim.  

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

19,99₺

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]getir.com
    ERROR: The request could not be satisfied
    https://getir.com/buyuk/urun/merko-gusdo-dogranmis-domates-400-g-we221ubeqv

Ayrıca migros'un yeniden açtığı Tansaş gross'da

https://tansasgross.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Kasım 2024; 19:50:22 >

Çabanız için teşekkürler ama bulunduğum ilçede Getir Büyük hizmet vermiyor. ZAten benim amacım daha uygunu bulmak da değil. Bulduğum fiyat benim için son derecede uygun ama marka hakkında bilgim yok. O yüzden buraya yazıp danışmak istemiştim.

------Edit----------

Bölgemde Tansaş Gross'un yokluğuna hiç girmiyorum bile.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 22 Kasım 2024; 19:52:59 >
  • Alışverişe ek yapayım dedim, babamın kartını kullandım onaylamadı. İzin vermiyor mu?
    Kula odun ateşinde pişmiş ekşi maya'da iyi. Afyon patatesli ile aynı anda aldım. Bence Kula.
  • 
Sayfa: önceki 67036704670567066707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.