Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (5572. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 60 Misafir (12 Mobil) - 52 Masaüstü19 Mobil2 iOS
5 sn
155.558
Cevap
3.187
Favori
19.324.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
390 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55705571557255735574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sizin tercihiniz büyük mağazamı olur yoksa daha ufak mağazamı ? Peynirin sirküalsyon kalitesi açısından ?

• Yeşil kozan tam yağlı beyaz peynir nasıldır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    İyidir ben her zaman alıyorum, biraz tuzlu olabilir belki, kişiden kişiye değişir tabi tuzu, damak tadına göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birde Hasmandıra Göbek Kaşar nasıldır ? Eski şkaşara göre ?

Yada kelle kaşar ? Hangisini tavisye edersiniz ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

İkisine de alıyorum. Güzel ürünler.

Beyaz peynirini denemedim ama tost peyniri çok kötü eskisi gibi değil. Ona yanaşmayın derim

• Zeytin ne tavsiye edersiniz ?

Ben asla normal migroslardan özellikle olgunlaştırılmış/ezine türü peynir almam.Her zaman büyüklerden 3m'den alıyorum.Kaşar,beyaz peynir ..vb çok fark etmiyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Kırtaklar için demiştim hocam. Arkadaşa çok sert olan ürün gelmiş. omdan sormuştum. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Ocak 2024; 15:40:9 >

Bölgeden bölgeye değişir mi bilmiyorum ben İstanbuldayim buradan aldıklarımda hafif bir acılık var. Fena değil ama beklenti yüksek olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İzmir/bergama tulumu zaten taş gibi olur.Erzincan tulumuna benzemez.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Çok sert Kırıtaklar bana gelmişti. İzmir/Bergama tulumunu severek tüketiyoruz ve evet. Biraz sert peynirdir. Lakin bana gelen ürün resimdeki gibi bir şeydi. Abartmıyorum bu arada. Net böyle bir peynirdi. Alanların övdüğünü gördükçe canım çekiyor ama sipariş vermiyorum artık. Bir gün mağazada deneyip alırım ancak. Bazı mağazalarda (genelde küçük mağazalarda oluyor ama büyüklerde de olabilir.) eski ürünler yenisi geldikçe aşağıda/arkada kalmaya devam edip zamanla bozuluyor. Kokusunda, tadında, dokusunda sorun olan peynirler genelde bunlar oluyor. Büyük mağazalarda bu reyonlar hem daha sık devridaim olduğu için değişiyor hem bu reyonların sadece o reyona bağlı elemanları daha fazla zaman ayırabiliyorlar düzenlemeye.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

3 Paket aldım, teşekkür ederim.

• takirti kullanıcısına yanıt

bu fiyat değilki şimdi baktım,ne zaman bu fiyata indi?

• Harcama limiti tanımlamış migros 2000e 100 ama indirimler hariç ödenen tutarı baz alıyor harcama hesabında, eskisi gibi değil, değiştirmişler.

Yukarılarda bir mesajım vardı. Standartı yok ürünlerinin ya da soğuk zincirle ilgili problemleri var. Acı, tadı kötü, bozuk ürün denk gelebiliyor. Şarküteri reyonunda tadarak almanızı tavsiye ederim. İyi durumda olanlar lezzet olarak güzel. Buna benzer 3M migroslarda PE810 göbek kaşar bulunuyor, tadı biraz daha iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aygunal A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Ocak 2024; 17:28:54 >
  • Normal olması gereken o zaten hocam :)

• https://www.migros.com.tr/ulker-metro-big-3-mini-285-g-p-6b47b5

Sepette bedava. Ben eklememe rağmen sipariş ücretinin içine dahil etmiş fiyatı :)

visa olarak geçiyor

• 
Sayfa: önceki 55705571557255735574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.