Şimdi Ara

Migros evcil hayvan 1500/350 + %50 MONEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migros'un yeni açılan evcil hayvan mağazası Petimo'da ilk alışverişe 1500/350 indirim var. Bununla birlikte %50 MONEY kampanyası da maksimum 750 TL veriyor. 1500 liralık alışveriş 575 liraya gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlar 2-3x maşşallah

• bindirim olmuş

• 4 tane Purina One Steril Sığır Etli Kedi Maması 1.5 Kg tanesi 216.75 tlye geliyor gayet iyi kampanya daha ne olsun.

Yalnız money özellikli kart ile yapılacak alış veriş yazıyor Money Bonus karttan mı bahsediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeler -- 9 Nisan 2025; 11:32:13 >
  • dukeler kullanıcısına yanıt

Bonus olduğunu zannetmiyorum, money club kastediliyor bence Money özellikli derken.

Royal canin gibi mamaların da liste fiyatı gayet iyi. Millet ezbere yorum yapıyor. Hiçbir şey beğendiremiyoruz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Uzun zamandır Orijen alıp denemek istiyordum kedimiz için vesile olmuş oldu. 1,8 kilogramı 685 TL 'ye gelmiş oldu. Bu fiyata royal canin bile bulunmuyor.

• Ödeme yapacaklar için parolopara ile ödeyerek 1470 Tl alışverişe 147 Tl iade aldım. ( Market Alışverişi sayıyor galiba)

Sepet bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spanky34 -- 9 Nisan 2025; 13:4:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12-13 Nisan Pet food 1+1 olacakmış Migros ta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim geldi sipariş. 4 tane Purina One Steril Sığır Etli Kedi Maması 1.5 Kg sipariş etmiştim hepsini ayrı ayrı balonlu naylona sarıp öyle koymuşlar koliye patlama gibi bir şans yok. Sttsi 08/2026. 750 money de bu sabah yatmıştı güzel alışveriş oldu haber veren arkadaşa teşekkürler. Bu site de iyi oldu en azından amazonda olmayan ürünler buradan alınır güvenle etraf sahte kedi maması satan site dolu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.