Şimdi Ara

Migros eti lifalif yulaf ezmesi 4.45tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
3.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johny Constantine


    quote:

    Orijinalden alıntı: ViLLazZo

    Migros bu indirimi hep yapıyor sakın 4.95'ten başka yerden almayın

    En ucuz kh ve protein kaynağı tadı saman gibi olsada mecbur...

    Hocam yumurta var lütfen :) Bir süre sonra ben suyla sade olarak da tüketiyorum. Yoğurt en kolayı ama arkadaşlar.

    Kh+protein olarak dedim hocam. Tek protein olarak tabii ki yumurta

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben mercimek çorbasına katıp yiyordum azda pul biber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah üstüne süt döktükten sonra bayağı bir bekleyince yumuşak oluyor, beslenme ve kalori planınıza göre muz, ceviz, fıstık, badem ve eser miktar bal ile yiyebilirsiniz. Tarçın da dökebilirsiniz biraz.
  • 6 yemek kasigi lifalifi tavaya koyuyorum. Üzerine yarim çay bardagi sicak su. Bunu 1dakika kısık ateşte pisirin. Kaseye alin. Üzerine 200ml soguk süt. 1 muz u dilimleyin. 10 15 adet kuru üzüm koyun.

    Tarif bu 1kere deneyin süper oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit:yemek tarifi yazdık forum çöktü , birdaha yazmaya üşendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towyedi -- 17 Ağustos 2017; 6:13:52 >
  • migrosda genelde bu fiyat arkadaşlar fazla stok yapmaya gerek yok. hatta arada money kampanyası veriyor o zaman stok yapabilirsiniz.Ben günlük tükettiğim için stok o zaman yapıyorum. tam bana göre ve money kampanyaları ile birleştirin.

    valla tüketiğime gelince kuru yemeye alıştım bazen süt ile yiyorum. adamlar ne karısım yapıyorlar şaşırdım
  • fiyat uygun gibi. Bende sıcak su + toz tarçın kullanıyorum. tadı fena değil.
  • spor yapanlar için spordan "önce" yenilebilecek en güzel gıdalardan biri.



    bol karbonhidrat ve protein içeriyor, yağ yok.



    tadı yavan geliyorsa az miktar süt ve kuruüzümle gayet gayet güzel oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sanki çile çekmek için yulaf ezmesi yiyorsunuz arkadaşlar. buyurun tarifler, zevkinize göre uygulayın.

    http://www.nefisyemektarifleri.com/tag/yulaf-ezmesi/
  • 100 gram yulafa 1 çorba kaşığı bal ekleyin. Bir güzel kaşıkla karıştırıp ezin. Sonra da süt ile afiyetle yiyin. Ben severek tüketiyorum. Bu kadar beğenmeyen varken garip hissettim
  • Yulaf pişirilmeden yenmez, tadı arpa gibi olur. Yani çiğ makarna yiyormuşsunuz gibi düşünün.



    Genel tüketim şekli bu arkadaşın anlattığı gibidirhttps://youtu.be/-_GyvwlQOig mikrodalga varsa işiniz daha kolay tabii.



    Spordan önce tüketilmesi önerilmez çünkü yulaf zaten geç sindirilir(minimum 90 dk diyelim) bir de süt ile birlikte tüketince zaten anlamını yitiriyor (vücutta laktik asit birikimi yapar)



    Kilo vermek için yulaf tüketecekler(yani amaç yağ yakmak ise) sabah kahvaltısını uyandıktan sonra en az 2-3 saat ertelesin ondan sonra yulaf tüketebilirler. (Uyandıktan sonra su harici başka bir şey tüketmeyin kahvaltıya kadar)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

    edit:yemek tarifi yazdık forum çöktü , birdaha yazmaya üşendim.

    Aynen. Ne zaman bir şey yazsam "Tamam" tuşuna basmadan önce yazdığım şeyi kopyalıyorum her ihtimale karşı. Forumun sağı solu belli olmuyor çünkü.

    Biraz meşşakatli bir tarif ama denemek isteyen buyursun denesin gayet güzel oluyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=RlTBlGT60j4
  • Yulafı neden yiyemiyorsunuz ,çünkü yanlış tüketiyorsunuz birçok yöntemi var ama en tüketilebilir yöntemi suyla pişirmek.

    Sade yulafı 30 gr bir tavaya koyun üstünü az geçecek kadar biraz su koyup suyu çekene kadar kısık ateşte ısıtın yulaf yumuşayıp Keşkek kıvamına gelecek suyu iyice çeksin, bu sırada bir muzu önce ikiye , sonra dörde bölüp çıkan dört parçanın her birini yüz üstü koyup boydan dikine üçe bölün ve ince bir şekilde bütün muzları dilimleyip kaseye alın, yulafı üstüne koyup isteğe bağlı ceviz fındık vb ekstra kırmızı meyve biraz tarçın ekleyebilirsiniz. üzerine 200 ml civarı süt koyup güzelce karıştırın bu şekilde kahvaltıda veya tatlı krizlerine birebir ara sıra canınız bile çekiyor okadar lezzetli oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 17 Ağustos 2017; 15:40:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aqhuan

    blenderda iyice öğütüp süt ile karıştırdıktan sonra fondip yapabilir miyiz ki acaba ? diğer türlü bi yoğurtla yeniyordu onda da ağızda çiğnerken isyan ediyordum

    body forumlarında yiyemeyen insanlar muz+süt ile blender yapıp içiyorlardı , baktın tadı yeterli değil pekmez yada balda eklersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.