< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 1 Mart 2019; 8:48:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 1 Mart 2019; 8:48:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese bakıyorum Migros bala sövüyor, yok almaya değmezmiş. Migros balın arkasına hiç baktınız mı üreticisi kim ? Migros = Anavarza. Aynı bal aynı firma. Şişe ve marka farkı aradaki fiyatı değiştiriyor.
|
Arkadaşlar marketlerde böyle promosyonlar vardır. Mesela geçenlerde a101 de YÖRSAN (yanlış hatırlamıyorsam) kaymak 8.5 liraydı ama a101 markalı kaymak 6.5 liraydı. Ama a101 kaymak kutusunun altına bakıyorsun, üretici firma YÖRSAN yazıyor. Kutu şekline kadar aynı iki ayrı kaymak var. İki farklı bal var her ikisinin de üretici firması SEZEN GIDA...
Ayrıca şu da var adana bölgesinde bu şekilde üretim yapan binboğa bal da kaliteli baldır... Daha önce de söyledim bu BİNBOĞA BAL ve ANAVARZA BAL firmalarının bal tahlillerini yapan kişi ağabeyim olur... Bu iki bal da kalitelidir. İçinizde en ufak şüphe kalmaksızın bu balları tüketebilirsiniz... Ayrıca sahte balların ifşasını artık tarım bakanlığı yapıyor. Bu iki firmanın en ufak bir tahlil sıkıntısını tarihleri boyunca bulamazsınız... Eğer kendi kovanlarımız olmasaydı bu ballardan alır kullanırdım. SAYGILAR DİLİYORUM... |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|