Şimdi Ara

Migros / ANAVARZA BAL 450gr / %40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
14.477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 450gr lık çam ve çicek balında %40 indirim var. 24 ten 14 e düşmüş.
    Migros balda 10tl ye düşmüş.

Edit, gercek bal bu fiyata olmazciların ve degerli bal experlerimizin yorumlarina takilmayin.ikinciel/gida bolumunde 'herfiyata? gercek bal!' var. Ordan alabilirsiniz. Ama anavarza icin bu fiyat Iyi fiyat. Guzel bal. Ozelliklede tavsiyem çam balı. Keskin tatlıdır.
    Edit 2, balgurmesi garanti pay kampanyasi bitti. Suan icin daha ucuzu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 1 Mart 2019; 8:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar marketlerde böyle promosyonlar vardır. Mesela geçenlerde a101 de YÖRSAN (yanlış hatırlamıyorsam) kaymak 8.5 liraydı ama a101 markalı kaymak 6.5 liraydı. Ama a101 kaymak kutusunun altına bakıyorsun, üretici firma YÖRSAN yazıyor. Kutu şekline kadar aynı iki ayrı kaymak var. İki farklı bal var her ikisinin de üretici firması SEZEN GIDA...
    Ayrıca şu da var adana bölgesinde bu şekilde üretim yapan binboğa bal da kaliteli baldır... Daha önce de söyledim bu BİNBOĞA BAL ve ANAVARZA BAL firmalarının bal tahlillerini yapan kişi ağabeyim olur... Bu iki bal da kalitelidir. İçinizde en ufak şüphe kalmaksızın bu balları tüketebilirsiniz...
    Ayrıca sahte balların ifşasını artık tarım bakanlığı yapıyor. Bu iki firmanın en ufak bir tahlil sıkıntısını tarihleri boyunca bulamazsınız...
    Eğer kendi kovanlarımız olmasaydı bu ballardan alır kullanırdım. SAYGILAR DİLİYORUM...
  • süper fiyat kaliteli bal arıyordum bende iyi denk geldi teşekkürler hocam
  • Migros / ANAVARZA BAL 450gr / %40Migros / ANAVARZA BAL 450gr / %40

Bana 25/3 tbg tanımlanmış. Yarın x2 money gününde 6 money ile kaçırmamam gerek.

• Anavarza suzme cicek yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çam bali iyi midir beyler hic yemedim

• Anavarza çok kaliteli bence migros marka Balı almaya değmez arasında çok fiyat farkı yok Türkiye'de bir balparmak birde anavarza balda kalite test merkezi var bir sürü test yapıyor sahte balı ayırıyorlar kavanozda efsane güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Bana 25/3 tbg tanımlanmış. Yarın x2 money gününde 6 money ile kaçırmamam gerek.
    Ballı diye buna derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anavarza bal işe Tkv marka balı kıyaslarsak hangisi

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    migros balı tatlandırıcı nıyetıne alın. bal olan tek şeyi ismi bende. anavarza bulsakta alsak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

Anavarza çok kaliteli bence migros marka Balı almaya değmez arasında çok fiyat farkı yok Türkiye'de bir balparmak birde anavarza balda kalite test merkezi var bir sürü test yapıyor sahte balı ayırıyorlar kavanozda efsane güzel
    Anavarza bal a 26 kg giren bal nasıl 40 kg çıkıyor onu da bi açıklasan
    bizzat yetkili ağızdan duydu bu kulaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberti2

Anavarza bal a 26 kg giren bal nasıl 40 kg çıkıyor onu da bi açıklasan
    bizzat yetkili ağızdan duydu bu kulaklar

Alıntıları Göster
    ilk defa duydum hocam 2 sene önce 10 kg almıştım teneke olarak gayet güzel baldı siz kimden duydunuz ne koyuyorlar ki üzerine şekerle su mu koyuyorlar
  • www.balgurmesi.com sitesinde garanti Pay ile ödemede %20 indirimle daha uyguna gelebiliyor (4kg 119liraya geliyor.).

testlerin çoğu hikaye
    arı kursunu yeni bitirdim
    balparmak için sadece şeker dedi hoca ve kendi yaptıkları testi söyledi arılara bir dönem sadece şeker verdik çıkan balı teste soktuk yüzde 3 şeker oranı çıktı dedi yüzde 5 den sonrası şekerli sayılıyor dedi gerisini sen hesapla
    1kg gerçek çiçek balının maliyeti 30 35 gibi bir rakam ona göre pay biçin
  • çam balını mı yoksa çiçek balını mı tavsiye edersiniz
  • Herkese bakıyorum Migros bala sövüyor, yok almaya değmezmiş. Migros balın arkasına hiç baktınız mı üreticisi kim ? Migros = Anavarza. Aynı bal aynı firma. Şişe ve marka farkı aradaki fiyatı değiştiriyor.
  • liberti2 L kullanıcısına yanıt
    Açıklanacak birşey yok, sadece abd ye yapılan ihracat, yıllık rekoltenin üzeri. Adam tv de, benim yaptığım balı arı yapamaz dedi, daha ne desin

• Güzel fırsat değerlendirmek lazım.

• Testlerin çoğu hikayemiş, 10 kg giren bal 50 kg çıkıyormuş muş muş! Herkes bilirkişi kesilmiş anavarza balı götürün test yaptırın harici şeker sakkaroz ilaç antibiyotik vb çıkıyormu ondan sonra gelip atıp tutun. Türkiye'de tüketilen balın %70 açık bal insanlar kulaktan dolma ezbere düz bakış açısıyla baktığı için kendi bildiğine inanıyor. Testlerden geçip takip edilen tüketilen bal %30 civarı. Arıcı bile şekersiz üretip sattığı baldan hariç kendine ayırdığı balı firmaya test ettiriyor emin olmak için ilaçlı çıktığı oluyor, kaç farklı test yapılıyor. böyle bir ortamda teste güvenmeyip ezbere atıp tutanları dikkate bile almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Testlerin çoğu hikayemiş, 10 kg giren bal 50 kg çıkıyormuş muş muş! Herkes bilirkişi kesilmiş anavarza balı götürün test yaptırın harici şeker sakkaroz ilaç antibiyotik vb çıkıyormu ondan sonra gelip atıp tutun. Türkiye'de tüketilen balın %70 açık bal insanlar kulaktan dolma ezbere düz bakış açısıyla baktığı için kendi bildiğine inanıyor. Testlerden geçip takip edilen tüketilen bal %30 civarı. Arıcı bile şekersiz üretip sattığı baldan hariç kendine ayırdığı balı firmaya test ettiriyor emin olmak için ilaçlı çıktığı oluyor, kaç farklı test yapılıyor. böyle bir ortamda teste güvenmeyip ezbere atıp tutanları dikkate bile almam.
    Hocam ilaçlı olursa ne oluyor? Açık ve markasız ballara bende hiç güvenmiyorum

CNN Türk
    Arıcılıkta kullanılan antibiyotikler sağlığı tehdit ediyor
    https://www.cnnturk.com/turkiye/aricilikta-kullanilan-antibiyotikler-sagligi-tehdit-ediyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.