Bildirim
Migros 2. Pringles %60 İndirimli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Zararlı çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3ü 24 liraydı 2 aydır zaten. normal fiyatını 8e çeksinler artık böyle uğraşacaklarına -
Millet yemek alamıyorki böyle abur cubura para versinquote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
3ü 24 liraydı 2 aydır zaten. normal fiyatını 8e çeksinler artık böyle uğraşacaklarına
avm ye gidince birsey alayim almayayim migrosa ugrardim ne var ne yok diye bugun uğramadim bu varmis, 2 alana 1 bedavaydi o sekilde aliyordum. surekli yesil olanini aliyorum sade kirmizi olanini severdim eskiden simdi ne sacmaymis diyorum baska aroma yok birsey yok. Iyi de bu kampanya 3 al 2 ode den daha karli değil daha kötü diger 8tl ye denk geliyor bu sekilde 8.4tl ye :/
bunu yazacaktım yazmışsınız :) 3al2 öde daha karlıydı 40 krşquote:
Orijinalden alıntı: ÖzelÜyelik
avm ye gidince birsey alayim almayayim migrosa ugrardim ne var ne yok diye bugun uğramadim bu varmis, 2 alana 1 bedavaydi o sekilde aliyordum. surekli yesil olanini aliyorum sade kirmizi olanini severdim eskiden simdi ne sacmaymis diyorum baska aroma yok birsey yok. Iyi de bu kampanya 3 al 2 ode den daha karli değil daha kötü diger 8tl ye denk geliyor bu sekilde 8.4tl ye :/ -
Üstelik 1 üründe 40krs farkediyor yani en az 2 urun olduğu için 40+40 krs gibi zarar 2 urunde 80 krs zarar oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: paladinho
bunu yazacaktım yazmışsınız :) 3al2 öde daha karlıydı 40 krş
Alıntıları Göster
1 alana 1 bedava olana kadar pek rağbet görmez sanki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
4 sene önce kuruyemişçiler bile 5 liraya satıyordu ... Şu gelinen hale bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede yerli ceviz satılmıyor resmen herhalde onu satanı bulsak 120 tl falandır kilosu. Şu zararlı lanet abur cuburları yemeyelim diye boyle seyler yiyelim diyoruz karışık kuruyemiş olmuş 80 tl kilosu.quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
abur cuburu zararlı görüyorsanız kuruyemiş pahalı geliyorsa mısır patlatın o zaman kilosu 5 lira, hergün patlatsan 1 kilosu 1 hafta rahat gider , ayrıca envai çeşit aromalandırma yöntemi var açın izleyin youtubeden hergün çeşit çeşit taze taze yiyin
İnşallah yakında aç kalmayız.. -
Makine yoksa mutfak batıyor, hatta her yere saçıldığından ev de batıyorquote:
Orijinalden alıntı: newrophat
abur cuburu zararlı görüyorsanız kuruyemiş pahalı geliyorsa mısır patlatın o zaman kilosu 5 lira, hergün patlatsan 1 kilosu 1 hafta rahat gider , ayrıca envai çeşit aromalandırma yöntemi var açın izleyin youtubeden hergün çeşit çeşit taze taze yiyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
makineye gerek yok dostum, ocağı açıyorsun tencereye az miktar yağ koyuyorsun üzerine mısırı koyup ilk mısır patlayana kadar 3-4 dk karıştırıyorsun, sonra kağıt havluyu tencerenin üstüne koyup kapağı kapatıyorsun, kağıt havlu mısırın yağını ve buharını çekiyor, karıştırdığın içinde bütün mısırlar kocaman kocaman patlıyor, tencere teflon olursa temizlemesi daha kolay (tahta kaşık kullan)quote:
Orijinalden alıntı: tubytube
Makine yoksa mutfak batıyor, hatta her yere saçıldığından ev de batıyor
Alıntıları Göster
evde envai çeşit baharat ve çeşni var, tatlı sevmediğim için karamelize yöntemleri denemedim ama kararında çeşni ve tuzla gayet güzel gideri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gideri var ötesi, soluksuzca yiyesiniz geliyor lakin tencerede yağla yapmak gerçekten işkence...quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
makineye gerek yok dostum, ocağı açıyorsun tencereye az miktar yağ koyuyorsun üzerine mısırı koyup ilk mısır patlayana kadar 3-4 dk karıştırıyorsun, sonra kağıt havluyu tencerenin üstüne koyup kapağı kapatıyorsun, kağıt havlu mısırın yağını ve buharını çekiyor, karıştırdığın içinde bütün mısırlar kocaman kocaman patlıyor, tencere teflon olursa temizlemesi daha kolay (tahta kaşık kullan)
evde envai çeşit baharat ve çeşni var, tatlı sevmediğim için karamelize yöntemleri denemedim ama kararında çeşni ve tuzla gayet güzel gideri var
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 alana 1 bedava bekliyoruz yoksa olmaz
geçen gördüm bunu fiyatı 16 tl ydi ikincisi %60 bedava diye burada 12 vay. -
Ingiltere'de 1 aydır 200gr i 7liraydi. Tr de baya pahalı.
Küçümsencek bir şey değil cipsin zararları. İşte yeni bir haber.
10 yıldır 'abur cubur yemekten kör ve sağır oldu'
İngiltere'de 17 yaşındaki bir genç erkek, yaklaşık son 10 yıldır 'abur cubur yemekten' kör ve sağır oldu.
Doktorlar, iç hastalıklarını derledikleri raporda yer verdikleri vakada, gencin patates cipsi, patates kızartması, beyaz ekmek ve işlenmiş et ağırlıklı beslenmesi sonucu, 15 yaşından itibaren görme ve işitme kaybı yaşamaya başladığını yazdı.
Gençte, sürekli abur cubur tüketimi sonucu vitamin eksikliği görüldü, bu da gencin beslenmeye dayalı optik nöropati (sinir rahatsızlığı) yaşamasına neden oldu. Bu rahatsızlık daha çok, çocukların yetersiz beslendiği gelişmekte olan ülkelerde görülüyor.
Adı açıklanmayan gencin tedavisini yapan Bristol Üniversitesi Ulusal Sağlık Hizmetleri'nde görevli Dr. Denize Atan, zayıf beslenme ile görme kaybı arasındaki bağa dair yeterince farkındalık olmadığını söyledi.
'Yorgunluk'
Genç, 14 yaşındayken önce 'yorgunluk' şikayetiyle doktora göründü. 'Yemek seçici' olarak biliniyor, herhangi bir ilaç almıyordu, başka bir sağlık sorunu da yoktu.
Ama kan testleri gencin B12 eksikliğinden kansızlık yaşadığını ortaya koydu. Bu da yorgunluğa neden olan bir etken.
15 yaşına geldiğinde işitme kaybı başladı, daha sonra da görme kaybı yaşadı. İki yıl boyunca giderek kötüleşen işitme ve görme yetileri, 17 yaşına geldiğinde tamamen kayboldu.
Raporun yazarlarından Dr. Atan, 'B vitamini ve bakır eksikliğinin de görme ve işitme kaybına neden olmuş olabileceğini' söyledi. Dr. Atan gencin kemiklerindeki zayıflığın da D vitamini eksikliğinden kaynaklandığı, yeterince balık yağı, peynir ve yumurta tüketmemesiyle bağlantılı olduğunu belirtti.
Dr. Atan gencin beslenme alışkanlığıyla ilgili "Her gün mahallesindeki balıkçıdan yalnızca patates kızartması yiyor, cips atıştırıyor, beyaz ekmek ve işlenmiş domuz salamı ile sosis atıştırıyordu" dedi.
Kaynak BBC Türkçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu yöntem iyiymiş, ben en başında kapattığım için ıslanıyordu, denicem.. -
5 milyar kişide bir örnek. Ben de yıllardır abur cubur yiyerek hiç bir sağlık sorunu yaşamayanlar gördüm. Abur cubur, hazır gıdalar hepsi zararlı ancak bu tarz olaylar tamamen bünyeye göre değişir. Ayrıca, bu tür ürünlerden kaçmak hakikaten zor. En son gidip köyde yaşayacağım.quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayar
Küçümsencek bir şey değil cipsin zararları. İşte yeni bir haber.
10 yıldır 'abur cubur yemekten kör ve sağır oldu'
İngiltere'de 17 yaşındaki bir genç erkek, yaklaşık son 10 yıldır 'abur cubur yemekten' kör ve sağır oldu.
Doktorlar, iç hastalıklarını derledikleri raporda yer verdikleri vakada, gencin patates cipsi, patates kızartması, beyaz ekmek ve işlenmiş et ağırlıklı beslenmesi sonucu, 15 yaşından itibaren görme ve işitme kaybı yaşamaya başladığını yazdı.
Gençte, sürekli abur cubur tüketimi sonucu vitamin eksikliği görüldü, bu da gencin beslenmeye dayalı optik nöropati (sinir rahatsızlığı) yaşamasına neden oldu. Bu rahatsızlık daha çok, çocukların yetersiz beslendiği gelişmekte olan ülkelerde görülüyor.
Adı açıklanmayan gencin tedavisini yapan Bristol Üniversitesi Ulusal Sağlık Hizmetleri'nde görevli Dr. Denize Atan, zayıf beslenme ile görme kaybı arasındaki bağa dair yeterince farkındalık olmadığını söyledi.
'Yorgunluk'
Genç, 14 yaşındayken önce 'yorgunluk' şikayetiyle doktora göründü. 'Yemek seçici' olarak biliniyor, herhangi bir ilaç almıyordu, başka bir sağlık sorunu da yoktu.
Ama kan testleri gencin B12 eksikliğinden kansızlık yaşadığını ortaya koydu. Bu da yorgunluğa neden olan bir etken.
15 yaşına geldiğinde işitme kaybı başladı, daha sonra da görme kaybı yaşadı. İki yıl boyunca giderek kötüleşen işitme ve görme yetileri, 17 yaşına geldiğinde tamamen kayboldu.
Raporun yazarlarından Dr. Atan, 'B vitamini ve bakır eksikliğinin de görme ve işitme kaybına neden olmuş olabileceğini' söyledi. Dr. Atan gencin kemiklerindeki zayıflığın da D vitamini eksikliğinden kaynaklandığı, yeterince balık yağı, peynir ve yumurta tüketmemesiyle bağlantılı olduğunu belirtti.
Dr. Atan gencin beslenme alışkanlığıyla ilgili "Her gün mahallesindeki balıkçıdan yalnızca patates kızartması yiyor, cips atıştırıyor, beyaz ekmek ve işlenmiş domuz salamı ile sosis atıştırıyordu" dedi.
Kaynak BBC Türkçe
Zararlı çöp
|
|
3ü 24 liraydı 2 aydır zaten. normal fiyatını 8e çeksinler artık böyle uğraşacaklarına
|
makineye gerek yok dostum, ocağı açıyorsun tencereye az miktar yağ koyuyorsun üzerine mısırı koyup ilk mısır patlayana kadar 3-4 dk karıştırıyorsun, sonra kağıt havluyu tencerenin üstüne koyup kapağı kapatıyorsun, kağıt havlu mısırın yağını ve buharını çekiyor, karıştırdığın içinde bütün mısırlar kocaman kocaman patlıyor, tencere teflon olursa temizlemesi daha kolay (tahta kaşık kullan)
evde envai çeşit baharat ve çeşni var, tatlı sevmediğim için karamelize yöntemleri denemedim ama kararında çeşni ve tuzla gayet güzel gideri var |
5 yıl önce ikisini toplam 6tl ya da 6.90'a alıyordum şimdi sadece 1 tanesi 12 lira :d
yeni türkiye ne güzelmiş valla sağ ol reis |
Benzer içerikler
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- coffy bedava kahve
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- bim çiğköfte fiyatı
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X