< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Temmuz 2019; 19:7:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Temmuz 2019; 19:7:14 > |
Merhabalar.
Konuda ki sorulari toplayayim istedim. 1- Iki ayri kod = Tek Money Card'a eklenebilir. ** Tek Money Card ile iki adet 100/10 kod eklenebilir. 2- Kupon kodlari Migros uygulamasi uzerinden sirasiyla **Profil. **"Sifre ile kampanya tanimla". **Acilan menuden kodlar eklenir. Ayri ayri sekilde eklenecek. ***ANASAYFA'ya tiklanilir. **"Tam Bana Gore" kismindan eklenen kodlar 3 ayri TBG seklinde gozukecektir. **Detay Sorular** 1-) 10-21 Temmuz tarihleri arasinda yapilmis ve yapilacak olan tek seferde 100 TL uzeri alisverislere 10+10+10 seklinde 30 Money yuklenecektir. **Kamp. Detaylari degismediyse gecmis kampanyalarda ki gibi ilgili tarihler arasinda gecmiste yapilan tek seferde 100 TL uzeri alisverisler bir sonraki herhangi bir X tutarli alisveristen sonra yuklenecektir. ***Ilgili tarihler arasinda gecmise donuk tek seferde 100 TL tutarini asan alisveris yoksa FIS TUTARI +100 TL seklinde olacak sekilde alisveris yapilmalidir. 30 Money yuklenecektir. 2-)Sepet tutari 100 TL'yi asar ve fis toplami 100 TL olarak fise yansir ve tamamini MONEY ile odeseniz bile 30 Money gelecektir. 3-) Hediyem karta yukleme yapmaniz bir sey ifade etmez. Cunku hediyem kart ile Money Card ayni anda islem goremez. 4-) Moneylerin yuklenme suresi 2 is gunu olarak gecer. Son zamanlarda bu tarz kampanyalarin Money yuklenme sureleri ileri tarihlere uzayabilmektedir. Beklemede kaliniz. Sepet tutariniz +100 TL ise her turlu Moneyler yatacaktir. Dip Not: Sigara, Alkol, TL yukleme, Elektronik katagorilerini iceren 0.01 Kr. Degerinde bile urun olmamalidir aksi taktirde MONEY'LER YATMAZ. Iyi forumlar.. EDIT: 3. Kod düzeltmesi eklendi ve ilgili düzeltmeler yapıldı. |
olay doğru ben arkadaşının çalıştığı kasayım
|
bu bizi hiç ilgilendirmiyor
|
Kazanılan money dediğiniz gibi, arkadaş kazanmak için son tarih vermiş sanıyorum.
|
Bannerin altında teklifi kaydet gibi yeşil renkle yazan birşey var. Ona tıkla ve kaydedildi yazacaktır. Hemen altında zaten kodu görürsün yada mail adresinden bakabilirsin. İstediğin migrostan alışveriş yapabilirsin.
|
Bu konu bir muhteşem dayanışma örneği valla...2 link daha gelse %50ye doğru gidecek iş :D
|
facebook kullanmaya başlayarak
|
yok artık
|
konuyu açıp ben dahil bir çok insanın faydalanmasını sağladığınız için teşekkürler.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|