Şimdi Ara

Migros 10-14 Ocak Evcil hayvan ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Migros 10-14 Ocak Evcil hayvan ürünleri %40 indirimli. gittim gördüm..
    Şu kataloğun 47-48'nci sayfasında var :

http://kataloguindirimler.com/migros-katalogu-2-15-ocak-2014

• Dün görmüştüm bende Pedigree mamalar normal petshoptan aldığımdan pahalı idi bir tek kraker vs. tarzı ürünler uyguna geliyordu.
  • Whiskas da var mı indirim?
  • 4kg whiskas 26ya aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 11 Ocak 2014; 13:34:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whiskas ve benzeri market mamalarını vermeyin kedilerinize.. Ordan ettiğiniz tasarrufu kat ve kat veterinere verirsiniz..
    Whiskas veriyordum ben de.. İki kedimde de sistit oldu mantar benzeri bir hastalık çıktı.. HEr birinde veterinerlerin sorduğu ilk şey mamaydı.
    Whiskas tatlı mama olduğundan fast food misali kediler hayır diyemiyormuş ancak çok uzun olmayan vadede olumsuzlukları çıkıyor ortaya..
    AYnı miktar whiskasla beslediğimde iki kedimde aşırı kilolanmaya başlamıştı. Mama değişince kilolar ve sağlıkları normale döndü...
  • Ewt arkadaslar whiskas falan hikaye gercekten vermeyin. Kedi icin mama kullanacaksaniz Hİlls kullanin tavsiyedir guvenin bana

• Kedi için biraz bişeyler bulmak mümkünse de köpek için migrosta sadece alt seviye goody gibi mamalar var. Purina,hills,royal canin gibi markalar migroslarda yok.Mamayı zooplus.com.tr den alıyorum, hiçbirzaman son kullanma tarihi yaklaşmış ürün yollamıyorlar ve uluslararası bir firma, tavsiye ederim.
    Migrostan pedigree marka mama harici yan ürünlere bakılabilir, köpeğiniz hassas bir tür değilse mama da alabilirsiniz.Bendeki küçük ırk 4 kg kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Royal Canin veya ProPlan kedi için tavsiyemdir. Mama değil de aksesuar, oyuncak v.b alınabilir belki.

• Aynı şekilde Macrocenter'da da var indirim.
  • whiskas falan tırt hakkaten arkadaşların dediği gibi.
    proplan, royal canin tabi ki daha iyi ve sağlıklı.

ayrıca şuradan da sipariş edebilirsiniz. fiyatları baya baya iyi ve mamalar da güzel ve sağlıklı http://www.temizmama.com/
    yerli bir firma hatta bi ara fabrika gezisi falan yapıyorlardı gelin mutfağı görün tadında.

ayrıca soğuk havalarda sokak hayvanlarını da unutmamak lazım indirimden onları da yararlandırmak güzel olur...
  • whiskas kullanmayın..

çok zararlı bir mama.. demedi demeyin eğer hayvanını hassassa daha beter etkiler oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

whiskas falan tırt hakkaten arkadaşların dediği gibi.
    proplan, royal canin tabi ki daha iyi ve sağlıklı.

ayrıca şuradan da sipariş edebilirsiniz. fiyatları baya baya iyi ve mamalar da güzel ve sağlıklı http://www.temizmama.com/
    yerli bir firma hatta bi ara fabrika gezisi falan yapıyorlardı gelin mutfağı görün tadında.

ayrıca soğuk havalarda sokak hayvanlarını da unutmamak lazım indirimden onları da yararlandırmak güzel olur...

Temizmama'dan teyzemler sürekli alışveriş yapıyorlar. Sistemlerindeki kediler afiyetle yiyorlar. Komşusu evdeki kedisine de veriyor. Diğerleri ile arasındaki farkı bilmiyorum ama denemenizde fayda olabilir

• Sokakta besledigim kediler var, onlar icin bakayim dedim dun Balcova 5M Migros'a, kedi icin sadece La Cat 15kg. vardi 66TL.
    Bana fazla geldi, temizmama.com'dan ya da hepsiburada.com'da EcoCat 15kg. 49TL (kargo dahil)

En azindan kis vakti sogukta karinlari doyuyor.
  • Dün tesadüfen denk geldim, 5 paket 500 gramlık Pedigree köpek bisküvisini kaptım.
    Benim bebekler bayram etti :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.