Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
147.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elektrikli süpürge toz torbası,aksesuar,hortum,filtre,koku çubuğu | Süpürge Market
    https://www.supurgemarket.com

Ben miele icin CN 5 katli toz torbasini 4 adet 18 TL ye aldım. Kalitesi çok iyi. Fason piyasa işi degil. Kesinlikle deneyin derim. Mağazadan gidip kalitesini görerek aldim. Internet satışlarıda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

Toz torbasız olarak en iyi 2 makina onlar da ben de bu başlıkta yazan pek çok arkadaş gibi, toz torbalı mieleyi tercih ederim:

+ En pahalı ve turbo başlıklı Cat&Dog torbalı, torbasız mielenin yarısına satılıyor.
    + Torbasız süpürgeleri mutfaktaki çöpe dökecekseniz, tozun bir kısmını lokal olarak tekrar yayma olasılığınız veya döken kişinin soluma olasılığı var.
    + Torbasız süpürgeler vida, çivi, keskin cam kırıkları gibi şeyleri çektiğinizde zarar görebilir.

öte yandan torbasız miele ve dyson ın, torbalı mieleye tek üstün tarafı bence işletim maliyetinin sadece elektirikle sınırlı olması. Filtre değişimi yok miele torbasızda.

Ama zaten 20 yıllık torba parasını peşinen vermiş olduğunuzda bir anlamı kalmıyor.

Torbalı miele cat&dog alın, istediğiniz sivri ve sert cismi süpürgeyle çekin, toz boşaltımında bile tozun zerresini görmeyin.
    Bahsettiğiniz torbalı ürün bu mu? Birde bu torbalı cat dog kategorisinde en üst model mi daha üstünü var mı almışken en iyisi olsun diye soruyorum.

Miele Complete C3 Cat & Dog Powerline Kırmızı 1200W Elektrikli Süpürge

Cevap yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim çok sağolun.

• akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    AB içerisinde üretilip satılacak süpürge motoru 900 W ın altında olmak zorunda.

1200 W olan Mieleler AB üretimi yasaklanmış eski motora sahip ürünler.

Çin v.s. gibi ülkelerde üretiliyor.

Almanyada üretilip satılanı 890 W dır o da budur:
    akakce.com
    Miele Complete C3 Cat Dog PowerLine SGEF3 890 W Toz Torbalı Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-miele-complete-c3-cat-dog-powerline-sgef3-890-w-toz-torbali-supurge-fiyati,103727838.html

Model olarak toz torbalı en üst model Miele bu ve en ucuz 1290 TL.

------------------------------

Bundan daha iyi bir Miele Toz torbalı var mı derseniz;
    toplarsanız daha iyisi de olur ve 1099 + 480 = 1579 TL ye mal olur.
    289 TL daha pahalı olur.

Miele Complete C3 Excellence EcoLine SGSP3 süpürge ile
    STB 305-3 Turbo Yer Fırçası
    ayrı ayrı alırsanız en üstün Miele toz torbalı süpürgeye sahip olursunuz:

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

Miele Complete C3 Excellence EcoLine SGSP3 1099 TL:
    akakce.com
    Miele Complete C3 Excellence EcoLine SGSP3 A+ 550 W Toz Torbalı Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-miele-complete-c3-excellence-ecoline-sgsp3-a-550-w-toz-torbali-supurge-fiyati,103727834.html

STB 305-3 Turbo Yer Fırçası 480 TL:
    https://shop.miele.com.tr/
    Miele Kullanışlı Turbo Yer Fırçası STB 305-3
    https://shop.miele.com.tr/miele-kullanisli-turbo-yer-fircasi-stb-305-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan Turkoglu -- 5 Ağustos 2018; 22:43:26 >

• Okan Turkoglu O kullanıcısına yanıt
    Okan bey çok teşekkür ederim.

• alimurat34 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Evde küçük çocuk olduğu için hepa filtreli xl torba paketini aldım. 1 sene götürür filtre.

Sonrasında bez filtreyi geçeyim diyorum.

Ancak kutu içeride bez filtre yok.

Sadece bez filtreyi nereden alabilirim?

• Paket içeriğinde toz torbası haricinde en ufak bir şey yok mu ? Fotoğrafını paylaşabilir misiniz ?

Paket içeriği böyle hocam,

8 torba

2 motor filtre

1 hepa filtre.

Hepa filtre 1 yıl kadar götürür.
    Yılda 4 torba gitse, 4 artar, onlar içinde bez filtre almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 8 Ağustos 2018; 0:27:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, memnun musunuz, deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
  • Arkadaşlar elektrik süpürgesi alacağım, Miele Complete C3 Cat & Dog 890 w olanı.

Birden fazla seçenek çıkıyor karşıma;

Süpürgesepetinden 1440 tl'ye, +2 yıl garanti, + 8 torba ve hepa filte ile alabiliyorum.

aynı satıcının gitti gidiyor hesabından ise aynı malı, 1465 + 50 tl world puan + 20 tl indirim ile 1395 tl'ye alabiliyorum. Ama bu seçenekte +2 yıl garanti yok maalesef.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? bunun yanında bir de şöyle bir seçenek var;

Başka bir satıcıdan torba hediyesiz olanı, +2 yıl ek garanti olmayanını, 1354 tl + 50 tl world puan + 20 tl indirim ile 1284 tl'ye alabiliyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Biraz karışık oldu kusura bakmayın lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Paket içeriği böyle hocam,

8 torba

2 motor filtre

1 hepa filtre.

Hepa filtre 1 yıl kadar götürür.
    Yılda 4 torba gitse, 4 artar, onlar içinde bez filtre almam gerekiyor.
    Tüm Miele toz torba setlerine baktım, şöyle bir durum var:,

Eğer standart 4 lü toz torbası alırsanız; içerisinden bez filtre çıkıyor.
    4 toz torbası ortalama 1 yıl gidiyor.
    Basit bez filtre 1 yıl rahat kullanılabiliyor.

8 li toz torbası ve Hepa filtre içeren setlerde;
    8 toz torbası ortalama 2 yıl gidiyor.
    Hepa, Active(Karbon) veya AirClean Plus gibi parayla satılan, bez filtreden daha kalın kalın, yüzey alanı bir kaç kat daha büyük filtreleri de en az 2 yıl kullanılabiliyormuş.
    O nedenle sizin aldığınız sette bez filtre yok.

2 sene sonunda, bez filtre ile devam etmek isterseniz;
    içinde hepa filtre olmayan toz torbası setlerini veya 4lü tek kutuyu alıp içinden çıkan bez filtreyi kullanabilirsiniz.

Not: sizin de bildiğiniz gibi motor filtreleri de bez filtreler gibi her yıl değiştiriliyor.
    O nedenle sizin Allergy 8 toz torbalı sette 2 tane motor filtresi var. Her yıl 4 torba , bir motor filtresi değiştiriliyor.
    Miele setlerini her şeyi düşünerek eksiksiz hazırlamış anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimurat34 -- 8 Ağustos 2018; 17:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Arkadaşlar elektrik süpürgesi alacağım, Miele Complete C3 Cat & Dog 890 w olanı.

Birden fazla seçenek çıkıyor karşıma;

Süpürgesepetinden 1440 tl'ye, +2 yıl garanti, + 8 torba ve hepa filte ile alabiliyorum.

aynı satıcının gitti gidiyor hesabından ise aynı malı, 1465 + 50 tl world puan + 20 tl indirim ile 1395 tl'ye alabiliyorum. Ama bu seçenekte +2 yıl garanti yok maalesef.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? bunun yanında bir de şöyle bir seçenek var;

Başka bir satıcıdan torba hediyesiz olanı, +2 yıl ek garanti olmayanını, 1354 tl + 50 tl world puan + 20 tl indirim ile 1284 tl'ye alabiliyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Biraz karışık oldu kusura bakmayın lütfen :)
    Miele Türkiye garantili olmayan ürünü almayın.
    bu arada kurdan dolayı tüm fiyatlar artmış sanırım.

Miele Complete C3 Cat & Dog 890 w süpürgeyi
    "Süpürgesepetinden 1440 tl'ye, +2 yıl MIELE TÜRKİYE garanti, + 8 torba ve hepa filte ile alabiliyorum. " bulabiliyorsanız hala sakın kaçırmayın.

süpürge sepeti resmen benimle oyun oynadı.

güzide firmanın sitesinde yaz indirimi adı altında yaz boyunca tüm ürünlere %10 indirim yapılacağı yazıyordu. bende miele complete c3 cat dog powerline 890w + allergy gn seti sepete koydum baktım %10 düşmüyor. sonra siteyi aradım ve durumu bildirdim. dediler ki ürün ne, ben şu dedim, o olmaz dedi. niye dedim hediyesi var dedi. bende demek ki yanlış anlamışım diyerek kapattım ve bu sayfadan alan arkadaşlara sordum, onlar bu ürünü yüzde 10 indirimle almış kısa süre önce. sonra arayıp telefonla bildirdim durumu ve bana biz yanlış yaptık orada, aslında hediyeli ürünlerde indirim olmaz, ama müşteri memnuniyeti açısından ürünleri gönderdik dedi. dedim kendi kendime ne ilgili firma 200-300 tl zarara giriyor adamlardaki erdeme bak sırf müşteri memnuniyeti için. sonra geldim hediyesiz olanı sepete ekledim, ne göreyim yüzde 10 düşmüyor, tepede koskoca reklam var ve hangi ürünü eklediysem %10 düşmüyor. bende aradım söyledim aaa evet bir yanlışlık var dediler, dedim tamam ben şu ürünü alacam (hediyesiz olan) bu sefer dediler ki yüzde 10 düşemeyiz! çünkü o ürün geçerli değil. bre kardeşim oraya o zaman nikah salonu tabelası gibi "tüm ürünlerde %10 indirim" yazma. nasıl bir kurnazlık bu nasıl bir işgüzarlık.

Neyse aradım dedim lanet olsun alalım ve gün içinde tekrar aradım dedi ki fiyat arttı. sonra aradım almak için satamayız fiyat arttı dedi. bende bakın ben konuştum sabah dedim bana gün içinde alabilirsiniz dediniz dedim, dedi ki bu sefer de kimle konuştunuz, anlattım şu şu numaradan şu saatte 1 dakika 58 saniyelik bir konuşma yaptım dedim (3 dakika dinledi) sonra evet o bendim dedi. madem sendin beni ne sorguya çekiyorsun lale. bende tamam dedim almıyorum dedim adam bana dedi ki ben size aynı fiyattan vereceğim ama dedi bende tamam dedim ödemeyi yapalım link atın dedim, dedi hemen size döneceğim. sonra aradı dedi ki yaparım ama 3 taksit yaparım dedi, bende böyle konuşmamıştık dedim. ama sonra sinirlerim hoplamışken iyi tamam yapalım şu işi bitirelim dedim. tamam dedi tekrar kapattı bana mesaj yazdı bu sefer firmanın 05303401122 nolu telefonundan. bu sefer de 40 tl fazla alırım dedi, bende niye dedim çünkü yönetim öyle istiyor dedi (güya bana pentagonu yönetiyorlar sanki). bende sorun 40 tl değil dedim ama bir mal satacaksınız insanı keriz yerine koyuyorsunuz dedim. cevap vermedi ukala herifler, güya büyük bi firma, yemişim firmalarını. bende gittim başka firmadan yine mielle garantili 50 tl daha pahalı olmasına rağmen (ki onların indirimsiz fiyatından) aldım. böyle kalitesiz firmalara para yedirmem aç kalsam dahi. altı üstü bir süpürge alacağım zırt pırt önüme bir şeyle geliyorlar. yahu sen memnuniyeti sağla, belki benden 20 lira zarar edersin ama ben yedi sülaleme ihtiyacı olduğu anda sizi öneririm. ama sen bana şark kurnazlığı yaparsan ben ederim öyle paranın içine gider başka yerden alırım. başka yerde 2000 de olsa alırsam adam değilim senden.

Sözüm ona güya 200-300 tl'lik sitedeki bir yanlış yüzünden %10 indirimsiz olması gereken sözde hediyeli ürünü bir sürü adama (ki bu sayfada da alan arkadaşlar var) indirimli olarak gönderirken utanmadan önce diyorsun ki hediyeli ürünlerde indirim söz konusu değil ama müşteri satın alınca memnuniyet açısından biz verdik ürünleri diyorsun,

bana 40 tl'nin davasını 40 takla açarak yapıyorsun ama. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

öte yandan bunları diyen firma şu anda girin reklam kabak gibi sayfanın her yerinde ama hiçbir ürüne indirim uygulanmıyor.

sizin yapacağınız işi derler adama.

neyse çok konuştum, bu ürünü alarak aranıza katıldım, paylaşım yapan bizleri yönlendiren herkese teşekkür ediyorum. bunu almasaydım 1300 tl ye philips maraton alacaktım ama toz torbasız olanlar beni canımdan bezdiriyor. teşekkür ederim.

• neverktulu kullanıcısına yanıt
    Hocam YouTube videolarınızı izledim. Teşekkürler.

3 yıldır standart başlık ile s8310 kullanıyorum.

Bu konudaki yorumları okuyunca turbo başlıklar dikkatimi çekti.

Zeminde stb305 başlık standarta göre daha mi iyidir?

Stb305 için genellikle halı testleri var.

Bizdeki halılar sık dokuma, yine de etkisi hissedilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Hocam YouTube videolarınızı izledim. Teşekkürler.

3 yıldır standart başlık ile s8310 kullanıyorum.

Bu konudaki yorumları okuyunca turbo başlıklar dikkatimi çekti.

Zeminde stb305 başlık standarta göre daha mi iyidir?

Stb305 için genellikle halı testleri var.

Bizdeki halılar sık dokuma, yine de etkisi hissedilir mi?
    Hocam parkede iki farklı durum var. Hatta bu yüzden hanımla tartıştım, mieleyi beğenmedi güya.

305 başlık, parke zemindeki kıl-tüy, toz vs gayet güzel çekiyor ama tadilat vb işlemlerden sonra parkeye dökülen küçük taşları falan başlığın içindeki dönerli fırça sisteminden dolayı sektiriyor, sağa sola fırlatıyor. Bu tür lokal döküntüleri temizlemek için ucu yuvarlak fırçalı küçük başlığı kullanmanızı tavsiye ederim.

Zeminde standart başlığı kullanmadım ama 305 başlıkla kıyaslarsak;

1-Zeminde toz, kıl falan varsa kesinlikle 305 başlık daha iyi performans verecektir. Çünkü içerisindeki dönerli fırça sistemi, kılı tüyü yalayıp yutuyor resmen.

2- Zeminde, yukarıda bahsettiğim gibi minik taşları falan süpürecekseniz standart başlık daha iyi performans gösterebilir (çünkü parke zeminde denemedim hiç). Nedeni ise dönerli fırça sistemi olmadığından minik taşları sektirme fırlatma durumu olmayacaktır.

Sık dokuma halılarınızla ilgili birşey diyemeyeceğim. Benim evdeki halılar standart halı ve gayet güzel çekiyor. Yolluk ve kilimde de keza çekimi güzel.

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Turbo başlık sadece halılar içindir. İçindeki mekanizma çekilen hava ile döner. O nedenle hava çekişi biraz düşer. Ancak dönen fırçaların halıyı dövmesi ile, standart başlıkla asla yapılamayacak düzeyde bir halı temizliği yapılır. Fırçalar halı derinliğine giren tozları çıkartır, dolanmış kıl ve tüyleri de büyük oranda çıkarır.

Parke v.s. sert zeminde turbo başlık kullanmaya hiç gerek yoktur. Zaten sert zemindeki toz ve parçalar, sert zemine yapışmış, karışmış, dolanmış v.s. değildir. Dolayısı ile fırça darbeleri ile parkeyi çizme pahasına kullanmaya hiç gerek yok. Üstelik dediğim gibi turbo başlık takılı iken, mekanizmanın çalışması ile hava akışı da bir miktar azalır. Sert zeminde bunlara hiç gerek yok. Standart başlığı takar, gücü gerekiyorsa sonuna kadar arttırır ve direkt çekersiniz.

Turbo fırçalar sadece halılar içindir. Halı temizliğinde rakipsizdir. Standart başlık halıya yapışabilir max. güçte ama turbo başlık kayar gider. Sizdeki 8310 lar efsane süpürgeler zaten. Motoru 2200 watt ve başlık ucunda 450 AW hava çekişi veriyorlar. Keşke hala üretilseydi de alsaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 9 Ağustos 2018; 22:53:54 >

• Cevaplar için teşekkürler, başlığın fiyatı bir süpürge seviyesine çıkmış durumda. Şimdilik beklemeye alıyorum.

13 aylık kullanım sonunda filtrenin durumu,

Bu filtrelerde ömür 50 saatmiş. Haftada en az 1 saat çalışır süpürge

Motor filtresi, bu filtreyi 3 yıldır değiştirmedim herhalde. Hiç dikkate almamışım.

Bundan sonra standart düz bez filtre yerine,

AliExpress te satılan filtrelerden alayım diyorum, hiç alan olmuş muydu? Tavsiye eder misiniz?

aliexpress.com
    US $6.28 |SKYMEN Vacuum Cleaner Filter Accessory Home Cleaning Tool Replacement For Miele SF AH50-in Vacuum Cleaner Parts from Home Appliances on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/aQVre2YB

aliexpress.com
    US $6.55 30% OFF|Vacuum Cleaner Accessories parts dust Hepa Filter For MIELE SF AAC 50 S4000 S5000 S6000 S8000 Series SR047-in Vacuum Cleaner Parts from Home Appliances on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/aa2IbuiI

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    35 tl ye filtre tutucu alarak, toz bezi kutularından çıkan bez filtre ile devam edin bence.
  • Merhaba arkadaşlar, 1327 + 50 tl world puanla miele ürünümü teslim aldım, denememi de yaptım ve gerçekten çekiş gücüne ve kalitesine şaşırdım diyebilirim. Philipsin 1300 tl lik makinasını 2 ye katlar diyebilirim.

Ancak iki sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1- Ürünü lider beyaz eşya diye bir satıcı diye bir satıcıdan aldım ve ürün e-arşiv faturayla beraber geldi. Bu e-arşiv fatura normal fatura yerine geçer mi? Kutu içinde ayrı bir garanti belgesi de çıkmadı. Ancak firma yetkilisi ürünün miele türkiye garantisinde olduğunu söylüyor.

2- Ürün üzerinde bir soldan sağa 6 adet mod var, bunları neye göre tercih edeceğiz, mesela baktım ilk sıradakinde de 6. sıradakinde de parke üzerinde ne varsa yalayıp yutuyor. Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 14 Ağustos 2018; 9:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Merhaba arkadaşlar, 1327 + 50 tl world puanla miele ürünümü teslim aldım, denememi de yaptım ve gerçekten çekiş gücüne ve kalitesine şaşırdım diyebilirim. Philipsin 1300 tl lik makinasını 2 ye katlar diyebilirim.

Ancak iki sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.

1- Ürünü lider beyaz eşya diye bir satıcı diye bir satıcıdan aldım ve ürün e-arşiv faturayla beraber geldi. Bu e-arşiv fatura normal fatura yerine geçer mi? Kutu içinde ayrı bir garanti belgesi de çıkmadı. Ancak firma yetkilisi ürünün miele türkiye garantisinde olduğunu söylüyor.

2- Ürün üzerinde bir soldan sağa 6 adet mod var, bunları neye göre tercih edeceğiz, mesela baktım ilk sıradakinde de 6. sıradakinde de parke üzerinde ne varsa yalayıp yutuyor. Ne önerirsiniz?
    Merhaba.

1- Müşteri İletişim Merkezini (444 11 22) arayıp teyit etmelisiniz.

2- 6 moddan uygun olanı seçmek biraz da size kalmış bir durum. Ben mesela sert ve ağır halılarda 6.kademede, kilimde ve parke zeminde 3/4'de kullanıyorum. Çekiş gücü arttıkça ses de arttığı için gereksiz yere gürültüye gerek yok diye düşünüyorum.

• STB 205 veya 305'i en ucuz nerden temin edebiliriz? Süpürgeyi aldık 3 ay önce ama turbo başlık stokta yoktu gelince de çok yüksek fiyatlardan girdi ve hala yükseliyor.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.