Şimdi Ara

MİDİ FIRIN TAM BOY FIRIN KADAR VERİMLİ ÇALIŞIR MI? TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR KAFAM İYİCE KARIŞTI BU HASTASONU EŞYALARI ALACAKTIK AMA ALAMADIK HAFTAİÇİ ALICAZ. YALNIZ BİRÇOK MİDİ FIRIN + SETÜSTÜ OCAK KULLANAN TANIDIKLARIM BENİMDE MİDİ FIRIN ALMAMI ÖRERİYOR. 2 KİŞİ OLACAĞIMIZ İÇİN GEREK YOK DİYORLAR. BEN TAM BOY FIRIN BEĞENMİŞTİM AMA MİDİ ALSAM TAM BOY FIRIN KADAR VERİMLİ OLUR MU? İYİ PİŞİRİRİ Mİ SONUCTA TAM BOY FIRIN MULTİFONKSİYONLU. MİDİ FIRINDA FAN FALAN VAR MI KULLANANLAR VARSA PİŞİRMESİ FALAN NASIL VE BOSCH ALICAM BÜTÜN EŞYALARI MİDİ FIRINDA SİZ NE ÖNERİRSİNİZ.



  • pek tavsiye etmem ama kötüde demem çünkü kullanıpte mennun olanda olmayanıda var. Eğer yer problemin yoksa Tam boy tavsiye ederim, eğer uygunsada ankastre iyi bir marka dan alın derim.
  • bencede midi fırın ve setüstü ocak al benimde çevremdeki coğu kişi tavsiye etmiyor hemde şiddetle..termikelin inox bir fırını var onu alıcam ben....alıyım yorumlarımı yazarım
  • Biz setüstü ve midi fırın olarak kullanıyoruz.3 kişi olduğumuz için bize yetiyor.Verim ise fırından fırına değişir.İlle de şu marka iyi pişirir diye bir şey kesinlikle yoktur.Anneannemde ve teyzemde farklı model Termikel fırın var anneanneminki çok iyi pişirirken teyzeminki ya pişirmiyor ya da yakıyor.Bizde Arçelik MF 1300 midi fırın var çok iyi pişiriyor.11 yıldır kullanıyoruz rengi ilk günkü gibi.Sararma yok.Bu modeli tavsiye ederim.İstenildiği takdirde resmini de koyabilirim.
    İyi akşamlar...
  • Bosch olsun da hangi model olursa olsun farketmez.
    Bosch' un tam boy fırını 6 yıl kullandım, ankastre fırınını 1 yıldır kullanıyorum. Bosch bu işi biliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.