Şimdi Ara

Midem kötü ilaç önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar Aksam yemegini disaridan soyledim. Yedim neyse de simdi cikmaya basladi midem yaniyor, gurulduyor, arada pis pis geğiriyorum falan. Evde metpamid diye bir ilaç var etkisi ne olur bilmiyorum bir de gaviscon surup var evde bildigim mide ilaclari bunlar ama ne ise yariyorlar bilmiyorum. Ne yapabilirim? Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metpamid bulantı hapı seninkisine gaviscon iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Philippe Coutinho

Metpamid bulantı hapı seninkisine gaviscon iyi gelir

Simdi icip uyuyucam yan etkisi falan olur nu ishal falan? Korktugum da o zaten

• Elindeki ilaçlar üzerinden mi önereceksek;

Aslında tek başına gavisconla kesebilirsin. Tadı iğrenç oluyor ama geçiriyor. Atıyorum 3 saat sonra bir daha yanarsa az daha içersin, keser yine.

Metpamid mide hareketlerini arttırıp midenin boşalmasını ve içeriğinin bağırsaklara geçmesini hızlandırır. Fakat çok yedim be diyorsan onu da içebilirsin.

edit: teknik olarak gavisconun yan etkisinin olması mümkün değil çünkü etkisi tamamen mekanik. kana karışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 29 Eylül 2014; 0:40:12 >
  •  Midem kötü ilaç önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

Elindeki ilaçlar üzerinden mi önereceksek;

Aslında tek başına gavisconla kesebilirsin. Tadı iğrenç oluyor ama geçiriyor. Atıyorum 3 saat sonra bir daha yanarsa az daha içersin, keser yine.

Metpamid mide hareketlerini arttırıp midenin boşalmasını ve içeriğinin bağırsaklara geçmesini hızlandırır. Fakat çok yedim be diyorsan onu da içebilirsin.

edit: teknik olarak gavisconun yan etkisinin olması mümkün değil çünkü etkisi tamamen mekanik. kana karışmıyor.

Anladım hocam sağolun. Attım mideye bir kaşık. Tadı çok kötüymüş. Neyse İnşallah gece uyandırmaz Teşekkürler yeniden. İyi geceler.

• Acile de gitsen metpamit atarlar serumun içine verirler yine. Böyle idare et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evde rezene bulundur
  • geğirdiğinde katlanızmaz derece iğrenç kokuyorsa halk tabiriyle topalan diye bir hastalık var. ona yakalanmış olabilirsin. yakalanmamış da olabilirsin. kusunca geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Acile de gitsen metpamit atarlar serumun içine verirler yine. Böyle idare et.

Yok zaten acillik bir durum yok. Fazla kaçırdım herhalde hazımsızlık yaptı. Arada sırada olan bir şey. Normalde böyle olunca ertesi gün sabah falan bir şey yiyemiyordum bu sefer önlemimi önceden alayım dedim

• Rennie , talcid ikisi de yoksa bi bardak suya karbonat at karıştırıp ic

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Acile de gitsen metpamit atarlar serumun içine verirler yine. Böyle idare et.

Yok zaten acillik bir durum yok. Fazla kaçırdım herhalde hazımsızlık yaptı. Arada sırada olan bir şey. Normalde böyle olunca ertesi gün sabah falan bir şey yiyemiyordum bu sefer önlemimi önceden alayım dedim

Tamam anladım. Bulantın yoksa metpamit'e gerek yok. Bir soda seni düzeltir

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

geğirdiğinde katlanızmaz derece iğrenç kokuyorsa halk tabiriyle topalan diye bir hastalık var. ona yakalanmış olabilirsin. yakalanmamış da olabilirsin. kusunca geçiyor

O katlanamaz kokuyu bilirim. Gece mutlaka kusturur Bu ondan değil ama yemeğin kokusu geliyor öyle diyim

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Owl

Rennie , talcid ikisi de yoksa bi bardak suya karbonat at karıştırıp ic

İkisi de var galiba ecza dolabinda ama mide ilaclari olduklarini hic bilmiyordum Gavisconu da icmis bulundum. Birdahaki sefere artik. Saolun yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Orijinalden alıntı: St.Owl

Rennie , talcid ikisi de yoksa bi bardak suya karbonat at karıştırıp ic

İkisi de var galiba ecza dolabinda ama mide ilaclari olduklarini hic bilmiyordum Gavisconu da icmis bulundum. Birdahaki sefere artik. Saolun yine de

Rennie ilaç gibi degil zaten seker çiğniyormuş gibi çiğne bir tane yut bildigin karbonların tablet haline getirilmiş halı anında rahatlatır seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Owl -- 29 Eylül 2014; 0:57:44 >
  • Bizmopen var cigneme tableti,onu kullaninca miğdem yerine geliyor,ama tavsiyem acile git cunku her bunyenin ilaci farkli bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.