Şimdi Ara

Mide ve bulantı problemim için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar sağlıklı günler arkadaşlar. Uzun süredir mide problemi yaşıyorum yediğim yemekten kısa bir süre sonra yada yemek yediğim anda (belli olmuyor) mide bulantı ile karşılaşıyorum boğaz göğüs kısmımda bir doluluk hissediyorum o beni kusacak gibi hissettiriyor. Aylardır çekiyorum bu rahatsızlığı çok rahatsız oluyorum. Bir çok doktora gittim ve bir çok ilaç kullandım en son gittiğimde metpamid ve gaviscon verdiler biraz rahatlattı. Yalnız tamamen geçirmedi rahatsızlığımı. Bitkisel ilaçlar deniyorum kudret narını tavsiye ettiler kullanmaya başladığımdan beri faydasını gördüm. Bu rahatsızlığı yaşayan varmı arkadaşlar varsa nasıl atlattınız merak ediyorum tavsiyelerinizi alabilirim.

• Endoskopi yaptırın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip birebir aynısını yaşıyorum
  • Arkadaşlar, beslenme düzeninizi ve hayat düzeninizi değiştirin.
    Sıkıntıların iki kök sebebi var: Yediklerimiz ve düşündüklerimiz.

Siz detay vermediğiniz için ben de detay veremiyorum... ama Bursa'da iseniz buluşalım size saatlerce anlatabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SABO tuvaletterliği

takip birebir aynısını yaşıyorum

Kudret narı + zeytinyağ karışımını deneyin kesinlikle işe yarıyor hocam geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matruh123

quote:

Kudret narı + zeytinyağ karışımını deneyin kesinlikle işe yarıyor hocam geçmiş olsun

hocam sizde nasıl oluyor ben yemek yiyince sanki kusacak gibiyim ,ama kusamıyorum da ymeekler midemle boğazım araasında hazmedilmeden durmuş gibi ,rennie az da olsa iyi geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Matruh123

quote:

hocam sizde nasıl oluyor ben yemek yiyince sanki kusacak gibiyim ,ama kusamıyorum da ymeekler midemle boğazım araasında hazmedilmeden durmuş gibi ,rennie az da olsa iyi geldi

Aynen benzer şeyler yaşıyorum. Yemeklerden sonra gaviscon kullanıyorum, aç olarak ise metpamid
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.