Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR | ANA KONU | İlk Bilgiler Sızdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Gold Edition:

    • Slaughter Tribe Nemesis Expansion
    • Outlaw Tribe Nemesis Expansion
    • The Blade of Galadriel Story Expansion
    • The Desolation of Mordor Story Expansion
    • Gold War Chest
    • Over $125 in total value

    2014 yılında çıkış yapan açık dünya aksiyon macera oyunu Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Target'ın websitesi üzerinden sızdırıldı.

    İlk olarak NeoGAF kullanıcılarının fark ettiği üzere Middle-earth: Shadow of War adıyla sunulması beklenen devam oyununun çıkış tarihi ise Target'ın yapmış olduğu listelemeye göre 22 Ağustos. Shadow of Mordor'un beğenilen Nemesis sisteminin geri getirileceği belirtilen devam oyununun geliştirme görevini tekrar Monolith Productions adlı stüdyo üstlenecek.

    Kotaku tarafından paylaşılan haberde ise Shadow of War Talion ve Celebrimbor'un hikayesini devam ettirecek.

    Ayrıca listelenen 100 dolar fiyata sahip Gold Edition içerisinde iki adet Nemesis genişleme paketi, iki adet hikaye genişleme paketi ve altın savaş sandığı bulunduracak. Nemesis genişleme paketleri yeni bir Orc kabilesi, düşmanlar, görevler ve daha fazlasını içerecek. Hikaye genişleme paketleri ise yeni bir senaryo ve yeni karakterler içerecek.

    Warner Bros. konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı ancak 8 Mart tarihinde yeni bir oyun duyurusu yapacağının sinyalini geçtiğimiz haftalarda vermişti.

    BSC



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 27 Şubat 2017; 1:31:37 >







  • Harika haber, 2014 Goty oyunuydu ilk oyun, nemesis sistemi müthişti, grafikler vasat , oyun dünyası küçük ve boş ama combat sistemi çok iyi.Assassin's creed ve Batman den çok esinlenmiş ama kesinlikle çakma değil daha iyisiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler vasat mi sen neyde oynadin cogu ekran karti testi bu ilk oyunda yapiliyordu ve halen yapiliyor zaten nasil vasat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 27 Şubat 2017; 0:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer haritayı büyütürler ve yapılabilecek şeyler açısından dolu bir oyun olursa harika olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamı gelmesi güzelde bu sızıntı habere takıldım. Az daha zorlasalar oyunun kopyasını çıkartacaklarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer007_

    Grafikler vasat mi sen neyde oynadin cogu ekran karti testi bu ilk oyunda yapiliyordu ve halen yapiliyor zaten nasil vasat

    Şuan ps4 pro da oynuyorum, grafikler iyi değil bana göre.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • acıkcası bu oyunu normal ps4 oynayıp goruntusu kotu dıyen ne ınceleme gordum nede yorum kı sen proda oynuyorsun ılgıncmiş ki pro destekli bir oyun
  • oyun neyi konu ediniyor ? yüzüklerin efendisi tarzı bilim kurgu mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer007_

    acıkcası bu oyunu normal ps4 oynayıp goruntusu kotu dıyen ne ınceleme gordum nede yorum kı sen proda oynuyorsun ılgıncmiş ki pro destekli bir oyun

    belki daha yeni oynadığım için öyle geldi bana, 3 senelik oyun sonuçta, fallout 4 ten hallice grafikleri bana göre.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir kisiye dalinca bütün harita hücüm etmez umarim..
  • İlk oyun Nemesis sistemine ve savaş mekaniklerine fazla odaklanıp hikaye açısından zayıftı lakin yinede uzun zamandır özlenen Middle-earth temalı oyunlara iyi bir dönüştü.

    Ben ve benim gibi Tolkien evreninin hayranları uzun zamandır adam gibi bir RPG/Action RPG bekliyor The White Council ile görecektik olmadı ondan sonrada bir daha büyük bir proje konuşulmadı Shadow of Mordor uzun yıllar sonra gelen bu evrendeki en kaliteli oyundu ancak bir tane çok ciddi sorun var.

    Middle-earth hayranı insanlara sorulsa Mordor oyun olarak görmeyi en son isteyeceğiniz yerdir.Bir kere Mordor'u canlı ve ilgi çekici yapmanın zaten bir yolu yok e birde ilk oyun eski konsollara da çıktığı için teknik olarak çok üst seviye değildi o yüzden Mordor iyice ruhsuz sıkıcı görünüyordu.

    Asıl problem böyle bir mirasa sahipken insan oyunda Minas Tirith'i,Gondor'u,Rohan'ı,Mirkwood'u vs görmek istiyor.Tamam hikayeni Mordor'da anlatıyor olabilirsin ancak adı Middle-earth olan bir oyunda o dünyanın her mekanını kullanıyor olman lazım ki ilgi çeksin.

    Bir diğer problemde şu WB Games ve Monolith zamanında EA'in sahip olduğu kadar LotR'un film lisansına sahip değil bazı tasarımları değiştirmek zorunda kalıyorlar belliki kullanamıyorlar EA eğer White Council'i yapabilseydi hem filmin tam hakları vardı hemde BFME2 gibi özgün içerikte katacaklardı.

    Kısaca umarım bu oyun yine sadece Mordor'da geçmez igli çekecek bir senaryo lazım ki bu oyun Middle-earth oyunu bunu yapamıyorsan oturup ağlaman lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neczer

    oyun neyi konu ediniyor ? yüzüklerin efendisi tarzı bilim kurgu mu ?

    Orta dünya konseptinde bir intikam hikayesi diyelim. Bol bol orc kesiyorsun. Bilim kurgu yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Mekan konusunda katılıyorum hocam 2.oyunda Mordor dışında bir yerleri de görürüz umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bilgileri geldiğinde ilk mesaja Türkçe olarak oyunun detaylarını yazacağım resmi duyurunun gelmesi çok uzun sürmez.Eğer doğruysa hikaye ilk oyundaki gibi Talion ve Celebrimbor birlikteliği üzerinden devam ediyor ve Sauron'un yaptığından daha güçlü bir yüzük yapmaya çalışıyorlar sızan bilgilerde böyle birşey yazıyor bakacağız.

    Yeni duyanlar ve ilk oyunu oynamayanlar ancak LotR evrenini bilenler sormadan ben söyleyeyim bu oyunun evreni %100 lisanslı Yüzünlerin Efendisi filmi veya kitabına ait değil yani senaryo normalde kitaplarda olmamış ve olmayacak şeyler barındırıyor ilk oyunda böyleydi film karakterlerinden sadece Gollum vardı ancak Talion ve Celebrimbor'a hazırladıkları bu senaryonun kitaplar ve filmler ile tam alakası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 27 Şubat 2017; 0:58:55 >
  • Benim hikayemi anlatsinlar. Make Udun Great Again.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevindim lakin başka mekanlarda olmalı...



    Mordor 'u gördük içimiz sıkıldı artık :) Orta Dünya'dan başka yerlerde olursa tadından yenmez..



    Hikayenin yanı sıra online olma ihtimali var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun gayet güzeldi ama platine giden yolda inanılmaz bayıyordu, hep aynı şeyler, umarım 2. oyun üzerine daha çok koyar.
  • Trademark bu oyunda yapılmak istenenleri engelledi hep, çok daha kalitelisini görebilirdik. Ne kadar uğraştılarsa ikinci sınıf lekesinden kurtulamayacak. Çok beğenen de var, oynarken o ikinci sınıf durumundan rahatsız olup beğenmeyen de var benim gibi. İkinci oyunda parayı kıyıp LoTR'dan daha fazla lore koparabildilerse ne güzel. E3'te değerlendiririz.
  • ilk oyuna çok ısınamamıştım, Middle Earth derinliği yansıtılamayacaksa açık dünya olayına kalkışmamak lazım bence. LOTR evreninde çizgisel bir aksiyon oyunu çok daha güzel olurdu. Eğer middle earth havasını oyunun dünyasında yansıtabilirlerse şahane olur tabi ama o zaman oyununun mekaniklerinin de RPG'ye doğru kayması lazım. Bu nedenle küçük alanda ve sığ açık dünya aksiyon oyunları bana kalırsa keyifli olmuyor. Görevler için gittiğimiz yerlerin hiçbir özelliği kalmıyor örneğin, zaten önünden defalarca geçmiş oluyorsun bu da oyundaki sürükleyiciliği ve merak hissini öldürüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.