Şimdi Ara

Microsoft Xbox Wireless Headset [Ana Konu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
7
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İncelemenizi bekliyorum hocam bende almayı düşünüyorum ona göre bu fiyat bandı için bayağı iyi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Tabiki hocam, bana göre artı ve eksiyi aktaracağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık ile birlikte Dolby Atmos özelliğini tam manası ile kullanabileceğiniz oyunlar da şu şekilde.

Call of Duty: Modern Warfare (including Warzone)
    Call of Duty: Cold War
    Borderlands 3
    Overwatch
    Battlefield 1 (PC)
    Star Wars: Battlefront
    Gears of War 4 (Xbox One X)
    Gears 5
    Crackdown 3 (Xbox One/Xbox One X)
    Star Wars: Battlefront II
    Assassin’s Creed Origins (Xbox One X)
    Final Fantasy XV (Xbox One X)
    Rise Of The Tomb Raider (Xbox One X)
    Super Lucky’s Tale (Xbox One X)
    Mass Effect: Andromeda (PC)
    For Honor
    Forza Horizon 4
    Metro Exodus
    Resident Evil 2
    The Division 2
    Zone of the Enders: The 2nd Runner
    Shadow of the Tomb Raider
    Ori and the Will of the Wisps
    Tom Clancy's The Division 2
    Immortals Fenyx Rising
    Microsoft Flight Simulator
    Grounded
    GRID
    Resident Evil 2 - 3
    Need for Speed Heat
    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood (Nacon), Xbox + PC
    Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red), Xbox + PC
    Devil May Cry 5 Special Edition (Capcom), Xbox + PC
    Dirt 5 (Codemasters), Xbox + PC
    Inertial Drift (Pqube), Xbox + PC
    Project Cars 3 (Namco Bandai), Xbox + PC

Bu oyunlar dışında diğer oyunlarda da etkisi tabiki var. Fakat tam uyumlular kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2021; 1:28:22 >

• Ürün elime bugün ulaştı. Hafta sonu güzel bir test yapıp cihaz hakkındaki görüşlerimi yazarım.

Bu zamana kadar kullandığım en iyi kulaklık PS4 ile PS Gold idi. Ona göre kıyaslama yaparım.

• arctis 1 wireless ile xbox headset kıyaslaması yapabilecek kimse var mı ikisini de kullanan? ben biraz arastırdıktan sonra arctis 1 wireless aldım, memnunum gibi kıyaslama yapamıyorum tabiki xbox u denemedigim için.. tercih etmemdeki sebep ses kalitesi, tüm cihazlarla calısabiliyor olması ve baglantı secenegi wireless 2.4 ghz. xbox bluetooth ile baglandıgı için gecikme olma riski beni tedirgin etti açıkçası. öte yandan xbox headsetin konsol menüsünde ayar yapılabiliyor olması şarj durumunu görebiliyor olmamız cezbedici.

• Ürünü 14 Nisan 2021 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden 1038₺ ye siparişini geçtim. 16 Nisan da elime ulaştı. 2 gündür test yapıyorum ve artık incelemeyi yazmanın vakti geldigini düşündüm.

Tercih sebebim
    • Öncelik ile yeni nesilde PS4 den sonra Xbox tasınınca yaklaşık 1-2 aydır kulaklık arayışı içine girdim. PS kullanırken Gold kulaklık ve standart telefon kulaklığı ile kullandım hep. Benim için Konsol aksesuarları her zaman ön planda olmuştur. Sebebi verilen destek, yazılım güncellemeleri ve sorunsuz tam uyumlu olmaları. O yüzden de Microsoft ürününe yöneldim. Dolby Atmos ve DTS destekliyor olması bile başlı başına seçim sebebi olabilir. Bu fiyat aralığında bu özellikleri bulmak çok zor. Bana göre rakipsiz.

Malzeme Kalitesi
    • Beklediğimden iyi bulduğumu söyleyebilirim. Kaliteli bir ürün hissiyatı var.

Konfor
    • Genel olarak kulaküstü kulaklıkları pek sevmem, bende darlama vs yaptığı için. Bu kulaklık bu konuda gayet iyi. Yastıkları ve kafa bandı gerçekten çok güzel. Ağırlığı da gayet ideal olduğundan bu konuda sorun çıkartmadı şu ana kadar. Ses açıp kısma ve Sohbet oyun sesi ayar yerinin kulaklık üzerinden çevirerek ayarlanabilir olması da çok hoş hareket olmuş.

Ses Kalitesi
    • Genel olarak fazla müzik vs dinleyen biri değilimdir. Önceki kullandığım kulaklıklara göre bariz şekilde iyi olduğu söyleyebilirim. Özellikle Warzone da Dolby Atmos ile bu daha net belli oluyor. Silah ve patlama sesleri gerçek gibi. Dolby Access uygulaması içerisinde Test Demolarında da bariz fark belli zaten. Dolby Atmos ile gerçekten çok iyi olmuş kulaklık. Oyun içi müzikler de bass lar benim icin gayet iyiydi.

Mikrofon Kalitesi
    • Warzone da oyun içi, Xbox grup ve Telefon görüşmesi olarak test yaptım. Karşı taraftan aldığım yorumlar sorunsuz olduğu idi.

Gecikme
    • Ben hiç bir gecikme hissetmedim. Daha öncesinde kontrölcüye bağlı telefon kulaklığı ile aynı geldi. Warzone, Forza Horizon 4 ve Cyberpunk 2077 de denedim.

Diğer Özellikler
    • Kulaklık konsol u acabiliyor, konsol u kapatabiliyor. Hatta Tam kapat modunda kapatıyor. Ayrı bir güzellik olmuş bence. Konsol u kapattığınızda kulaklıkta kapanıyor.
    • Çift cihaz destegi olması çok iyi ve başarılı çalışıyor. Konsol ve telefonu tanıttım. Oyun oynarken arama geldi ve ses yoğunluğunu Sol kulaklık ile oyundan sohbete aldım telefon görüşmesi yapıp sonra oyuna devam ettim. Konsol a Wireless üzerinden bağlanıyor iken telefona Bluetooth ile bağlanıyor.
    • Netflix uygulaması üzerinden Dolby Atmos destekli içerikleri açtığınızda orjinal Atmos Sesleri ile açılıyor içerik. Bu durumda gayet iyi.
    • Pil süresini Microsoft 15 saat diyor, yarı dolu çıkıyor kutudan. Bakacağız onada. Pil durumunu ana ekran da gösteriyor olması da ayrı güzel.
    • 5 Aylık Dolby Access üyeliği veriyor.
    • Harici Dungle gerekmeden bağlantı sağlamasıda gayet başarılı hareket.

Olumsuzluk
    • Bazı kişiler için 3.5mm giriş olmaması olabilir.

Şimdilik bu kadar. Daha farklı durumlara rastlarsam ekleme yapmaya çalışırım. Benim beklentimi şuana kadar fazlası ile karşıladı. Merak ettiğiniz noktalar olursa da seve seve test ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Nisan 2021; 3:2:2 >

• szhek S kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Xbox Bluetooth alıcısına sahip değil, bu yüzden de bu ses protokolünü destekleyemiyor. Kulaklık üzerinde Bluetooth 4.2 mevcut olması lazım, bu da telefon ve laptop gibi cihazlara bağlanabilmek için bulunuyor. Xbox üzerinde wireless ile ses iletimi sağlanıyor.

Xbox wifi dan bağlanıyor bluetooth değil.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, konsol Wireless ile bağlantı yaparken aynı anda zaten telefon veya bilgisayar da Bluetooth üzerinden bağlantı kuruyor.

Bluetooth çift cihaz desteği için kullanılmış vede çok güzel işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Nisan 2021; 16:2:43 >
  • Mediamark da 1099 tl vatanda 1190 tl mediamark tan sipariş vercem ama güvenemiyorum.

Güncelleme vatanbilgisayardan sipariş verdim 50 100 tl için madara olmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_TR_ -- 18 Nisan 2021; 20:45:23 >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt

düzeltme için teşekkürler, inceleme videolarını izlerken yanlış anlamışım demekki. peki bu durumda xbox headset yerine arctis 1 i aldıgımız için pişman olmalı mıyız :) fiyatlar aynı seviyede çünkü, ben arctisin daha iyi olduğunu düşünerek almıştım

Fiyata göre en iyi iki seçenek bunlar zaten hocam, ben sadece konsol ile kullanacağım için tam uyumlu olmasını istedim. Bu yüzden ikisi arasından Xbox markasını seçtim, diğeri de en az Xbox kulaklığı kadar iyi alternatif

• ben 1 aydir kullaniyorum
    eger türkiye garantili bulabiliyorsaniz hic düsünmeden alin
    o fiyata bu özelliklere sahip baska bir xbox kulaklik bulamazsiniz
    hani su alet iki kati fiyata bile satilsa her kurusuna deger o derece iyi bir ses kalitesine sahip

• Bende dün sahurdan önce verdim siparişi Media Markt üzerinden. Kupon ile birlikte 1049 TL ye geldi. Microsoft etiketini görmek yeterli benim için. Bu yüzden memnun kalacağına o kadar eminim ki.

• iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.

• fiyat performans olarak oldukça iyi ses kalitesine sahip, 300$ lık kulaklıklara göre tabiki ses kalitesi yönünden en iyi kulaklık değil ama xbox için uyumlululuk anlamında okadar mükemmel ki , işlevsellik , kullanım rahatlığı bence burdaki ses kalitesi farkını döver, çok başarılı bir aksesuar olmuş ben xbox için kulaklık almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

• Kutudan kod çıkmıyor ama dolby uygulaması yüklü kulaklığı tanıdığı için 5 ay ücressiz veriyor.

• Arkadaşlar,

Kulaklığı satıcısı olan amazon.com.tr den aldım. İade konusunda tereddütüm var. Cihazın kutusudan dikkatlice açtım, kullandım. Bir ay içinde iade edilebiliyor ancak bu şekilde kutusu açılmış, kullanılmış cihazı amazon iade alır mı? Bilgisi, tecrübesi olan var mı?

Bu arada, müzik dinlemek için kullandığım üst düzey üç tane kulaklığım var. Xbox wireless heaset iyi cihaz ama işte tam beklentimi karşılamadı. Şimdiye kadar Fifa 21 ve Warzone oynadığımı belirteyim.

İlk paragrafdaki sualime bilgisi olan yazarsa memnun olurum.

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Amazon da sorun olacağını sanmıyorum. Başlatın hocam iadeyi zaten onlar yön gösterir size.

• One Series S cihazım ile efsane Sony MDR-HW700 kullanıyorum.

Kulaklıktan çok memnunum. Fakat ilk kez Xbox ile tam uyumlu bir kulaklık kullanma şansını da ıskalamak istemem.

Oyun performansı olarak Microsoft’un daha başarılı olacağına inansamda, film ve müzik için çok performans kaybı yaşar mıyım?

Benzer tecrübesi yada fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.