Şimdi Ara

Microsoft Wirless Dekstop 3000 VE Dİğer MOuse Kalvyem Evrese + A4TECH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Wirless Dekstpo 3000 VE Evrese Klavye + Mouse Satılık

Microsoft Set tertemizdir Kutu garanti varmı yokmu nerede bilmiyom açtım 0 aldım vatandan kullandım bu kadar :D

İstediğim rakam = 70T Ürünün fotolar tozlu çıkmıs koltun altında duruyordu :D

Evrese Klavye + A4 Tech Mouseye 2 sine 25tl istemekteyim.

Microsoft Wirless Dekstop 3000 VE Dİğer MOuse Kalvyem Evrese + A4TECH Microsoft Wirless Dekstop 3000 VE Dİğer MOuse Kalvyem Evrese + A4TECH Microsoft Wirless Dekstop 3000 VE Dİğer MOuse Kalvyem Evrese + A4TECH Microsoft Wirless Dekstop 3000 VE Dİğer MOuse Kalvyem Evrese + A4TECH Microsoft Wirless Dekstop 3000 VE Dİğer MOuse Kalvyem Evrese + A4TECH

Logitech G510 VE Logitech® G9 Laser Mouse ÜRÜNÜ ARYORUM TEMİZ KULLANILMIŞ UYGUN ÖRENCİ İŞİ KLAVYE VE MOUSE ARIYORUM ÜRÜNLERİN PİYASASINI İİ BİLİYORUM 0 FİYATLARINIDA BİLİYORUM

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G510-PC-Mac-T%C3%BCrk%C3%A7e-Oyun-Klavyesi,103452,504945,855720.html?langId=-14

MOUSE DE 130TL İDİ ama forumda 2. el olarak 60-90tl arası değer biçiliyor

AKLIMDAKİ FİYATLAR 80TL KLAVYE + 70TL MOUSE TOPLAMDA 150TL DİR 2 SİNİ BİR YADA AYRI AYRI ALABİLİRİM LÜTFEN PM. KARGOYU KARŞILARIM .TAKAS OLURSA SATTIĞIM ÜRÜNLERİN HEPSİ + PARA DA VEREBİLİRİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canello -- 26 Nisan 2014; 17:09:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A4 Tech Klavye Ve Mouse Ayarları?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.