bende wireless mobile mouse 4000 var.. scroll tuşu tam işlevinde çalışmıyor.. aldığım yere götürdüm servise gitti 2 kere sorun yok diyorlar.. satıcı mağaza da aynı mouse tan bi tane açıp denedik o da aynıydı.. şimdi bu mouse tan kullananlar varsa bana vista yada xp de.. windows faks ve resim görüntüleyicisi yani default olarak windowsla gelen resim göstericisinde bir resim açarak.. scroll ile resmi büyütüp küçültmeyi deneyebilir mi.. yada 6000 model mouse u olanlar da denesin çünkü ikisi de aynı scroll olarak :)) ben bi türlü çözemedim.. benim en çok kullandığım scrool tuşudur.. photoshop ve benzeri programlarda liste menüleri açmadan üzerine bir kere tıklayıp.. menüyü scroll ile gezmek istiyorum.. ama bir işliosa 4 işlemio.. 2 işliosa 3 boş atlıo gibi.. sanki mouse scrool tuşunda temassızlık var gibi davranıo.. ama bu olayı aynısının sıfırını açıp denedik o da aynıydı.. çözümünü bilen varsa yazsın.. bu mouse ları herkes övüyor ama.. bi scrool tuşu bile düzgün çalışmayan mouse a ben mouse demem.. diğer özelliklerine bi lafım yok ama 60-65 TL arası bir mouse tan bunu beklemek normal :))
ya arkadaşlar ben böle şey görmedim.. bu bozuk die.. logitech aldım 85 tl ye.. şimdi de mouse tıkır tıkır çalışıo (microsoft olan)... deli olcam yaa boşuna mı aldım ben bu logitechi şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: Leonly
ya arkadaşlar ben böle şey görmedim.. bu bozuk die.. logitech aldım 85 tl ye.. şimdi de mouse tıkır tıkır çalışıo (microsoft olan)... deli olcam yaa boşuna mı aldım ben bu logitechi şimdi?
microsoftu boşuna almışın sen başta logitech alacaktın...
ya istediğim fiyat ve özelliklerde microsoft wireless mobile 4000 mouse vardı almış olduk.. ama şimdi çalıştığını görünce sevindim.. inşallah bi sıkıntı olmaz.. diğer mouse u geri vericem :( logitech klavye mouse seti alırım masaüstü pc için zaten düşünüodum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Leonly
ya istediğim fiyat ve özelliklerde microsoft wireless mobile 4000 mouse vardı almış olduk.. ama şimdi çalıştığını görünce sevindim.. inşallah bi sıkıntı olmaz.. diğer mouse u geri vericem :( logitech klavye mouse seti alırım masaüstü pc için zaten düşünüodum :)
mx3200 al kampanyada fiyat düştüüüüü
Dostum selam,bende bugün aldım 4000seri mouse'dan.Ürün çok kaliteli ve scroll'da bir sorun yok.Yeni aldığın ürün ise değiştir farklı yerlerden al.Ben vatandan 58'tl'ye aldım.Açılmamış kutu.Bazı ufak mağazalar sorunlu ürünleri tekrar satışa koyuyor ve yeni bant çekiyorlar açılmamış diye.Onun için büyük mağazalardan almaya bakın ;)
ben de media markt tan aldım zaten.. ama orda başka mouse açtık aynısından.. o da problemli.. fakat bir ara kaydırma tekeri çalıştı hiç sorunsuzdu.. şimdi yine eskiye döndü anlamadım çok acaip bişey.. xp de sorunsuz.. vista ve 7 de sorunlu.. bi de explorer da falan kusursuz çalışıyor.. resim büyütme küçültme ve photoshop ta liste menulerde scroll ile gezemiyorum diğer mouselardaki gibi.. ben de logitech ten vazgeçmiyorum bundan sonra.. elimdeki microsoft klavye dahil microsoft herşeyi çöpe atıyorum.. bakın Logitech V450 aldım ve çok mutluyum.. lanet olsun microsofta ya..
Şuan xp masaüstümde denedim scrooll çalışıyor.Yeni almış olduğum n.book'ta denedim scroll çalışmıyor sadece fotoğraflarda çalışmıyor.Diğer işlevlerde çalışıyor
fareden ziyade driver sorunu bu.
bende aynı problemi yaşıyorum, cad programında, mouse scroll'u ile zoom yapamıyorum yada görüntüyü yukarı aşağı oynatamıyorum. Ama normal firefox kullanırken problem olmuyor. Ucuz bir usb optik mouse cad programında düzgün çalışıyor. İşletim sistemim Win7 x64. Problemi çözebilen biri varsa, yardımcı olabilirse sevinirim.
hepsiburadada kdv dahil 28.67 tl olmus, kisitli urun var gorunuyor bu fiyata. bende bir tane almayi dusunuyorum.
bu mouse un büyüklüğü ne kadar, standart mıdır yoksa mini mouse lar kadara mıdır? acil cevap lütfen
evet nasıldır oyun için son 202 tane.
Bu sabah baktim bitmis, dun ismarlamistim fiyatindan dolayi, kargoya vermisler bugun.
quote:
Orijinalden alıntı: Hıdır
bu mouse un büyüklüğü ne kadar, standart mıdır yoksa mini mouse lar kadara mıdır? acil cevap lütfen
çok ufak değil çok büyükte değil ortası sayılır ben netbookta kullanıyorum bi tane de pc için aldım, normal kullanıma uygun yani bana sorarsanız.
scroll ile ilgili problem ilginç, ben de photoshop vb programlarda sürekli kullanıyorum ama problem yaşamıyorum belki siz alışamamış olabilirsiniz:) bence scrolldaki asıl problem biraz sert basması gerçi zamanla ona da alıştım ama daha yumuşak olsa daha iyi olurdu tabi..
bugun geldi mouse. suanda kullaniyorum, gercekten cok ufakta degil cok buyukte. sol tusu biraz hissiz sanki, scroll'da ise tırtıklı ve cevirme sesini duymayi seviyorum sahsen maalesef bunda oda yok. kullanicinin elinin yagi nedeniyle kaydirmada da problem yasanabilir bu nedenle.
hepsiburadada %32 indirimle tekrar satista, almak isteyen varsa..
ben de almayı düşünüyorum bundan ya. biraz daha feedback verir misin? hissiz derken?
bir de fare normal bir fareye göre ağır mı ?
agir degil, hele pili cikarinca cok daha hafifliyor. hissiz derken, bir belgede yukari veya asagiya cevirirken bir anda sayfa sonunda bulabiliyorum kendimi. ayarlardan cevirme hizi ayarlaniyor elbette ama yine de cevirme miktarimi kestiremiyebiliyorum. zamanla alisirim herhalde. ergonomisi falan guzel bayagi.
ben de aldım bu fareden. scroll tuşu çok fazla hassas gibi, arada parmağım değdiğinde sayfa kayıveriyor. sizde de böyle mi? sizinki daha sert ise değişime vereceğim