Şimdi Ara

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 Scroll Problem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mıcrosoft 4000 model herkes tutkun gıbı aldı sımdı herkes servıs kuyrugunda dolasıyor bu mouse ıcın burada cok kısıye yalvardık nerede ıse almayın şunu dıye ucuz ÇIN mallarından farkı yok yazık verdıgnınz paraya Logıtech varken aldıgnız urunlere bak hemde fıyatı ucuk kacık ıken degmez bence...
  • valla ben aldım, hiç de servise vermedim. 18. gününde ve tıkır tıkır. biraz şans işi olsa gerek.
  • Ona kalırsa logitech mouse aldım, ilk günden bozuldu. Arkadaşın dediği gibi şans işi. Her iki marka da donanım konusunda kendini kanıtlamıştır. Ben de microsoft mobile laser mouse 4000 kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Arkadaşlar bende de Mobile Mause 4000 var. Ürünü 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ve gayet memnundum. Şu an yaşadığım sorun ise şöyle:
    Bilgisayarı ve mausu ilk açtığımda sorunsuz çalışıyor. 1-2 saatlik bir kullanımdan sonra scroll tuşu ve özelliği gidiyor yani çalışmıyor. Mausun pilini çıkartıp bir bilgisayarı da kaptıp bir süre bekledikten sonra bu süreç tekrarlıyor yani sorunsuz 1-2 saat çalışıyor. Pilini değiştirdim denedim aynı.diğer tuşlarda sorun yok.
    Sanki tuş yorulup çalışmamaya başlıyor :S

Bir de microsoft'tun avrupa yakasında teknik servisi nerde var? garantide yazan yerlerin hepsinin teli değişmiş. bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **CCR**

Arkadaşlar bende de Mobile Mause 4000 var. Ürünü 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum ve gayet memnundum. Şu an yaşadığım sorun ise şöyle:
    Bilgisayarı ve mausu ilk açtığımda sorunsuz çalışıyor. 1-2 saatlik bir kullanımdan sonra scroll tuşu ve özelliği gidiyor yani çalışmıyor. Mausun pilini çıkartıp bir bilgisayarı da kaptıp bir süre bekledikten sonra bu süreç tekrarlıyor yani sorunsuz 1-2 saat çalışıyor. Pilini değiştirdim denedim aynı.diğer tuşlarda sorun yok.
    Sanki tuş yorulup çalışmamaya başlıyor :S

Bir de microsoft'tun avrupa yakasında teknik servisi nerde var? garantide yazan yerlerin hepsinin teli değişmiş. bilen varsa yazarsa sevinirim.

http://oem.microsoft.com/script/distributorpage.aspx

• 4000 modelinde sorun var zaten 3500 modeline bakmanıza öneririm fiyat olarak daha ucuz ve aynı özeliklerde sorunsuz.
  • Sanırım biraz geç olacak ama..
    Aynı sorunu bende yaşıyordum. Araştırayım biraz dedim. Çözümü buldum forumada yazayım dedim.
    Mouse'da aslında bir sıkıntı yok sadece microsoft'un intelipoint yazılımını yüklemeniz gerekiyor.
    Microsoftun kendi sitesinde bulamadım. Yazılımı buradan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jstinno -- 25 Ekim 2010; 0:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jstinno

Sanırım biraz geç olacak ama..
    Aynı sorunu bende yaşıyordum. Araştırayım biraz dedim. Çözümü buldum forumada yazayım dedim.
    Mouse'da aslında bir sıkıntı yok sadece microsoft'un intelipoint yazılımını yüklemeniz gerekiyor.

Arkadaşım çok çok sağol az kalsın yeni mouse alıyordum..
    Yazılımı yükledikten sonra hiç bir problem kalmadı..

• Umarım atmadan bu yazıyı okuyanlarda vardır :)
    quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZayeB

quote:

Orijinalden alıntı: jstinno

Sanırım biraz geç olacak ama..

Arkadaşım çok çok sağol az kalsın yeni mouse alıyordum..
    Yazılımı yükledikten sonra hiç bir problem kalmadı..

• Şahane bir mouse'tur... Buyrun bir adet SS:

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 Scroll Problem
  • selamlar.bende intell point programı kurmama rağmen kaydırma tuşunda ortadaki sorun yaşıyorum.sistemim win 7..

nasıl düzelir bu ?
  • selam bende de sorun var arkadaşlar
    mouse yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, son 15 gün artık mouse hareketleri körleşti, eskisi gibi hassas kursor hareket etmiyor bazen takılıyor bazen de çok yavaş hareket ediyor.
    Konu nasıl çözülür sizce.
  • scroll tuşuna çözüm...

arkadaşlar mouse'ların scroll tuşlarından muzdarip olan kişiler extradan bir program yükledikten sonra çözüme gideceklerdir.

microsoft hardware 'e tıklayınız.
    1-kullanmakta olduğunuz ürünü seçin.
    2-açılan sayfadan işletim sisteminizi seçiniz.
    3-ve download ediniz.

indirdiğiniz programı çalıştırıp sadece ileri ileri diyerek programı yükleyiniz. yükledikten sonra finish ibaresine tıklayınız.
  • microsoft yeni sürücü ile olayı çözmüştür. ben bu fare olayından 1 yıl sonra yine bir hata yapıp düzelmiştir diyerek microsoft wireless desktop 3000 klavye fare seti almıştım. üzerinden ne kadar süre geçmiş bakın daha bir kaç ay önce anca çözebildiler sorunu. yeni sürücü yayımladılar. bu zamana kadar ne s.kim yaptılar merak ediyorum. 1.5 yılda anca çözdüler sorunu millet forumlarda çıldırdı yaa. artık windows kullanmıyorum çünkü microsoft kendi söküklerini bile dikemiyor. makineme de mac os x kurdum hiç sorun yok!
  • Yahu microsoftun aptalca hatalar yapabilen ürün satışı olduğu müddetçe fazla ileri gidemez. Yaklaşık bir buçuk ay önce Microsoft'un Comfort Mouse 4500 aldım. O zamandan beri oyunlarda tekerleğin düzgün çalışmamasından çeşitli sıkıntılar çekiyor ve sövüyordum. Yarın servise vermek üzereyken biraz daha uğraşmayım dedim. Gezinirken şu adresi support.microsoft.com/kb/303091 gördüm. YENİDEN driverı kurdum ve mouse bağlantısını çıkarıp taktım ve tata, sorun hallolmuş. Yani neden hallolduğunu bile bilmiyorum ama sorunumun düzeldiğine pek seviniyor değilim. Onca can sıkıntısından sonra microsoft ürünlerinin yanına yaklaşmam.
  • Arkadaşlar, bu scroll sorunu beni de 1 aydır delirmişti.http://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/wireless-intellimouse-explorer-for-bluetooth bunu indirin, tüm dertlerden kurtulun. :)
  • Bu mouse'u 2009 sonunda ilk çıktığı zamanlar almıştım. Alıcısı, aldıktan sonraki 4. günü aşırı ısınıp yanmıştı. Servise gönderdim 1 ay sonra geldi. 2-3 ay gibi bir süre sonra tekrar yandı. Tekrar gönderdim ve yine 1 ay sonra geldi. Neyse bırak şimdi geldi gitti olaylarını. 2 buçuk yıldır kullanıyorum bu aleti. En başta problemler yaşasakta kendisiyle, şu an bundan konforlu bi mouse olduğunu düşünmüyorum. Bi çok mouse denedim microsoft ve logitech'ten. Ama bunun gibisine rastlamadım. 2 arkadaşım ve abim de aynı mouse tan aldılar onlar da uzun süredir kullanıyorlar. Ailecek memnunuz, öneriyoruz. Ha bir de mesela, şu tıklama sesi takıntısı var bende. Logitechlerin çoğu basit mouselar gibi tıkırdıyor. İnce bi seste yani. Bu ise tok bir seste, daha sessizce tıkırdıyor. Üstelik tuşu da gömülmüyor basınca, hafif içe girip geri çıkıyor. Çok detaya girdim sanırım.

Özellikle tasarım yapan arkadaşlar, decupe bu mouse'la olur. Çok seri kullanabilirsiniz. Çok rahat çizim yapılıyor. Yandaki kauçuklar eli kaydırmıyor.
    Ben bir tek şu ömrü konusunda katılmayacağım microsofta. 10 ay demiş ama neye göre 10 ay. Tasarruflu kullanmama rağmen duracell ile bana 3 ay anca gidiyor. Biraz abartmışlar.

Ha bir de şu scroll sorunu cidden kötüydü onu çözmelerine sevindim. İndirip kuruyorum hemen.

• sıkıntı olmasın uzun zaman sağlam kullanıyım diye aldım psikolojim bozuldu hayır bide yıllardır alışık oldugum sey resımlerı buyutmek ıcın kullanırım olmuyo kafayı yedim bilsem hiç alırmıydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonly

bende wireless mobile mouse 4000 var.. scroll tuşu tam işlevinde çalışmıyor.. aldığım yere götürdüm servise gitti 2 kere sorun yok diyorlar.. satıcı mağaza da aynı mouse tan bi tane açıp denedik o da aynıydı.. şimdi bu mouse tan kullananlar varsa bana vista yada xp de.. windows faks ve resim görüntüleyicisi yani default olarak windowsla gelen resim göstericisinde bir resim açarak.. scroll ile resmi büyütüp küçültmeyi deneyebilir mi.. yada 6000 model mouse u olanlar da denesin çünkü ikisi de aynı scroll olarak :)) ben bi türlü çözemedim.. benim en çok kullandığım scrool tuşudur.. photoshop ve benzeri programlarda liste menüleri açmadan üzerine bir kere tıklayıp.. menüyü scroll ile gezmek istiyorum.. ama bir işliosa 4 işlemio.. 2 işliosa 3 boş atlıo gibi.. sanki mouse scrool tuşunda temassızlık var gibi davranıo.. ama bu olayı aynısının sıfırını açıp denedik o da aynıydı.. çözümünü bilen varsa yazsın.. bu mouse ları herkes övüyor ama.. bi scrool tuşu bile düzgün çalışmayan mouse a ben mouse demem.. diğer özelliklerine bi lafım yok ama 60-65 TL arası bir mouse tan bunu beklemek normal :))

Bende mobile 4000 var dı. Bluetooth aparatı bilgisayarda takılıyken sıcaklıktan yandı. Garanti hak getire ...
    Şİmdi mobile 3000 mouse aldım bunda da scroll sorunu var. Scrola azcık dokununca direk sayfanın sonuna getiriyor. Ayarı kaçtı yani . Ama garanti hikaye..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.