< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Temmuz 2025; 2:56:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
windows 11 bugüne kadar kullandığım en kaliteli ve sorunsuz işletim sistemi, kötüleyen yorumları anlamlandırmakta zorlanıyorum |
|
Windows'u bırakanlardan biriyim. Daha doğrusu PC olayını komple bıraktım. Çünkü günlük hayatta PC'ye gerek kalmadı. Mesleki bir ihtiyacım da yok. Oyunlarda ise, günümüz konsollarının ulaştığı performans yeterli. Benim gibi yıllarca masaüstü kullanmış, donanım merakı olan biri PC'siz devam edebildiğine göre, Windows kullanımının düşmesi normal. Eskiden olsa, sırf dizi-film izlemek için bile PC gerekirdi. Günümüzde ise o işler mobil cihazla hallediliyor. Telefonla indirdiğim filme, MX Player otomatik altyazı buluyor ve altyazının ismini filmle aynı yapıyor. Bu sayede, filmi telefondan TV'ye aktarırken, TV altyazıyı direkt algılıyor. Ayrıca, aktarırken her tür format destekleniyor. Sadece görüntü değil. Sesi de DTS-HD gibi formatlarda iletiyor. Yani telefonu wireless media server olarak kullanıp max kalitede film izliyorum. Filmi izlerken, TV kumandasına atadığım kısayollarla web browser veya Youtube açabiliyorum. Ayrıca TV'lere klavye mouse bağlayıp, PC OS'lerine benzer bir arayüzle kullanmak da mümkün. Kısaca, multimedya kullanımda, bazı detay konular ve oyunlarda en üst performans dışında, PC'ye gerek kalmadı. Bu da Windows kullanımını azalttı. Mac ve Linux daha ikincil sebeplerdir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 3 Temmuz 2025; 22:47:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de kuralı 2 seneden fazla oldu, formatsız kullanıyorum işletim sistemi kaynaklı tek hata yaşamadım. Aşırı memnunum. Bence belirli donanım kombinasyonlarında veya belirli yazılımlarla çok problem çıkarıyor o yüzden insanlar mutsuz, yoksa ben de insanların neden memnun olmadığını anlamlandıramıyorum sıfır hata kullanan birisiyim. Telemetry desen Windows 10'da da var zaten, Windows 10'da Microsoft izlemiyor sanıyorlarsa yanılıyorlar. Microsoft'un bol data toplamalı kazanç modeli Windows 10 ile başladı zaten, ondan Windows 7'den ücretsiz geçişle bol bol dağıttı. Korsan Win7 kullananlara bile ücretsiz lisans vermişlerdi. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Temmuz 2025; 19:52:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Diğer tarafta sayısız fırsat olduğu için bazı balıklar akıntının tersine yüzerler.Sebep her neyse, bir şey kesindir; kendilerini parçalaması uğruna akıntıya karşı gelmeleri gerekir. Akışı değiştirmek her zaman şu anın vadettiğinden fazlasına talip olmaktır. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Temmuz 2025; 22:43:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|