Şimdi Ara

Microsoft Virtual PC 2007 Artık Bedava-Buyrun-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=04D26402-3199-48A3-AFA2-2DC0B40A73B6&displaylang=en

windowsun içinde başka bir işletim sistemi kullanmak işine yaradığını bilmeyenler için hatırlatayım
    zamanında çok heves edip yüklemiştim ama bir türlü kıramamıştım demoyu
    neyseki bill abi bana acıyıp programı bedavaya çevirmiş
    vistayı çalıştırmanız için 1 gb raminiz olması şart çünkü hem standart sistem için hemde diğer sistem için ayrı ayrı ram ayırıyor ben celeron d ve 512 ram ile pardusu açtım hafif kasıntıydı bu iş için en az p4 ve 1 gb ram gerektiğini anladım ihtiyacı karşılayanlar bir baksınlar işe yarayabilir tavsiyem sanl sistemin iso sunu yapıp öyle kullanmanızdır
    xp de pardus :
     Microsoft Virtual PC 2007 Artık Bedava-Buyrun-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaglan -- 28 Nisan 2007; 22:10:49 >

• bu Virtual PC 2007 neye yarıyor biraz açıklarmısın?
  • xp yi kurdun makinana birde virtual pc yi yükleyip başka bir işletim sistemi kullanabiliyorsun yani isteresen vista mista win 98 pardus bilmem ne yükle çalıştır yani bu arada kullandığın sistemin içinden başkasına girebiliyorsun
  • makinayi kasar mi???
    boyutu nedir???
  • 30 mb boyutu sadece kasarmı diyorsan bende celeron d var fena gitmiyor sen hesab et gerisini
  • walla çok makbule geçti bi linux kurarım artık
  • Bunun için diskte bölüm oluşturmak falan gerekiyor mu? Yani veri kaybı oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gzl paylasim saolasin.
    peki sistem degistirirken restart gerekiyor mu?
  • bunun içine tekrar xp kurup ekşın dozu yüksek işlemler, çok büyük hatalara sebeb olacak kayıt defteri değişiklikleri yapabilir, en güzel sitelerde gönül rahatlığıyla dolaşabilirsiniz. asıl sisteme virus girmesi teoride çok zor.
  • bence gereksiz bir zımbırtı.Virüs olayı için deepfreeze+kaspersky oldukça yeterli bence.ikinci işletim sistemi içinde 10gb bi partitasyon ayırın dursun en azından daha sağlam bi şey olur win göçerse diğer işletim sisteminizle müdahale şansınız olur.
  • bunu bulduğum iyi oldu,
  • çok makbule geçti..teşekkürler...
  • Teşekkürler.... vistayı bi daha deneyim o zaman virtual da
  • Bunu kulanmayı geçen bir kere denedim hiç kullanışlı değil VMware Workstation buna 10 basar program olsa ne olacak bu
  • Yaa bunun ekran boyutunu ayarlayamıyormuyuz. Ben sürekli olarak 800*600 olarak çalışsın istiyorum ama ayarını bulamadım...
  • Programı kuran arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa, iyi olur.
  • tam ekran olmuyor.bilen var mı?
  • valla bende kullanmayı bir türlü beceremedim bir bilen yardım etsin
  • inşallah kullanımı kolaydır. bi deneyeceğim. teşekkürler.
  • Igrenc otesi bir program. Vmware varken kakalayamadilar, pardon satamadilar tabii. Simdi belesh'e dagitiyorlar.
    Hayatimda bu kadar rezil bir emulasyon programi gormedim. Ayarlari cok sinirli. Sistemi igrenc derecede kasiyor. Profesyonel amacli dusunmek zaten imkansiz. Ben vwmare ile ayni anda birkac farkli sistemi acip ag denemeleri yapiyorum. Bununla bir tek vista actim, yarildi makina. Ayni sistem ile 1 vista, 1 win98, 1 XP Pro calistiriyorum Vmware ile. Kullandigim sistem fena degil aslinda 3.00 HT, 1 Gb ram dual channel, i865 anakart, 160 disk..... Bildiginiz gibi Intel in gelecek yol haritasinda sistemi reboot etmeden baska isletim sistemlerine gecebilecek teknolojiler yer alacak. Bunlarda simdiden o pastadan pay alalim hesabinda.

edit : imla hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 4 Mayıs 2007; 6:45:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.