Şimdi Ara

MICROSOFT'TA MAAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
19.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Microsoft'ta (ABD'de, ana merkezde) bir Bilgisayar Mühendis'i ortalama ne kadar maaş alır?

Benim bir uzaktan akrabam orada çalışıyor. Önce sizin görüşlerinizi alıyım, sonra akrabamın ne kadar aldığını söylüycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 16 Eylül 2010; 19:26:12 >

• Ne iş yapıyor tam olarak?

3500-4000 civarı alıyodur.
  • Yıllık 150.000$
  • Aylık 150.000$
  • Haftalık 150.000$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 16 Eylül 2010; 13:55:51 >
  • Ne iş yaptığına bağlı olarak değişir. ssg Vista geliştirmede çalışıyordu galiba. iyi para verdiklerini söylemişti. ama eskişinin getirisi microsoftun verdiğinden fazla olmaya başladığında işini bırakıp geri dönmüştü. Ben 7500-10000 dolar civarında aldıklarını düşünüyorum.
  • saati 150.000$
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecelik 150.000$
  • Bir kişinin (bir Bilgisayar Mühendisi'nin), bir ayda aldığını paradan bahsediyorum. 150.000 $ çok abartılı.
  • Aylık 4500 $
  • 45 dk'sı 150.000$
  • saati 100 dolar
  • Herkes Kafasına göre yazmış "yeni başlayanlar" en az 2500$ aylık alıyorlarmış...
  • 30 dk sı 150.000 $
  • saati 100 duş varsa 150
  • Aylık 3000 $ ama orada çalışmak paha biçilemez..
  • Bir tuşa basması bir dolar..GÜnde ortalama 1 milyon ruşa bassa abow....
  • Justin adlı dahi çocuk, 11 yaşında 2 üniversiteden mezun olarak, adeta bir imkansızı başardı. ''Dünyanın en zengin adamı'' unvanlı Microsoft'un sahibi Bill Gates'ten müthiş başarı... 298 IQ'suyla dünyanın en zeki çocuğu olan 12 yaşındaki Justin Chapman, artık Microsoft elemanı. Birçok işadamının peşinde koştuğu dahi çocuğu, aylık 15 bin dolar maaşla Microsoft'ta çalışmaya ikna eden Gates'in keyfine diyecek yok.

2 YAŞINDA KEMAN ÇALIYORDU

1993 yılında New York'ta dünyaya gelen Justin, 2 yaşında keman çalmayı, 1 yıl sonra da usta bir satranççı oldu. 7'sine bastığında ilkokulu, 9'unda ise liseyi bitirdi ve dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Standford'a basladı. Ardından Rochester Üniversitesi'ni bitirin dahi çocuk, o günlerde tüm dünyanın ilgi odağı olmuştu.

BİN 800 SORUYU DOĞRU YANITLADI

İşte bu ilginin sonucu ve aile içi yaşanan problemler, Justin'i bunalıma soktu. Klinikte 3 ay tedavi gören Justin, hala dünyanın en zeki çocuğu olarak gösteriliyor. 3 ünlü profesörün hazırladığı bin 800 soruluk bir sınavda yüzde yüz başarı elde eden Justin, ''Çok zor dönemler geçirdim. Bu benim daha da zeki olmamı sağladı. Çünkü önceden bilmediğim bir soru beni kızdırıyordu. Şimdi ise sakin bir şekilde öğreniyorum. Microsoft'ta işe başlamak heyecanlı olacak. Birçok projem hazır. Bu yaşta iş hayatına atılmak, benim için çok önemliydi'' dedi.

• Microsoft genel merkezinde mi yoksa Microsoft'un Türkiye temsilciliğinde felan mı çalıyor? Daha kapsamlı bilgi lütfen.
  • 5000$ dan aşağı alıyorsa gelsin yanımda çalışsın 6000 vercem
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.