Şimdi Ara

Microsoft Surface Pro 3 Oyun yükleme problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc yi alalı 2 ay oldu cok memnunum ama oyun yükleyemiyorum lütfen yardımcı olun..
    şimdi şöyle ilk başta fifa 2015 yükledim desteklemiyor uyarısı verdi tamam dedim .
    sonra pes 2014 yükledim yükledi oyuna başla dediğimde ekran gidiyor.
    daha sonra cs 1.5 yükledim oyuna girdiğim an kitlenip kaldı
    daha sonca en dandik bir oyun yükleyim dedim midtown madness onu bile yükledi ama yine oyuna girerken ekran acmadı
    anlamadım pc özellikleri iyi ama neden böyle bir problem veriyor tablet pc olmasından dolayımı tam olarak anlamadım yardımcı olursanız
    cok sevinirim Allah razı olsun..

pc özellikler
    İŞLEMCİ 4th generation Intel Core i5-4300U 1.90 GHz
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i5
    RAM 4 GB
    SABİT DİSK 128 GB SSD
    İŞLETİM SİSTEMİ Windows 8.1 Pro
    EKRAN KARTI Intel® HD Graphics 4400 Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 12” ClearType Full HD Plus( 2160 x 1440 ) Aspect Ratio: 3:2 Multi-touch
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 2160 x 1440

Microsoft Surface Pro 3 Oyun yükleme problemi

• fifa gibi oyunları zaten kaldırmaz ve zaten bir oyun makinesi değil ve şöyle bir şey olabilir surface serisi en fazla microsoft oyun mağzası ve xbox mağzasındaki oyunları kaldıracak şekilde tasarkanmış olması lağzım bir kısıtlama bile olabilir orda vede zaten pc nin klavyesi çıkartılabilir o yüzden oyuna girdiğinde belki klavyeyi falan göremediğinden hata vereblir
  • Kardes i7 sinde fifa ve diğer oyunları oynuyorlar ben midtown Madness dahi oynayamiyorum i5 i7 arasında da o kadar uçurum olmasa gerek ve klavye var cihazda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Pro RTM nedir ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.