Şimdi Ara

Microsoft, reklam destekli ücretsiz Office sürümünü test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, reklam destekli ücretsiz Office sürümünü test ediyor

Microsoft, Word, PowerPoint ve Excel gibi popüler Office uygulamalarına ücretsiz erişim sunan, ancak reklam destekli yeni bir sürümü test etmeye başladı. Bu sürüm, Office Online’a benzer şekilde bazı kısıtlamalar içeriyor ancak önemli bir farkla: Kullanıcılar bu sürümü bilgisayarlarına indirip yerel olarak çalıştırabiliyor.

Reklam destekli, bulut odaklı

Şu ana kadar Microsoft 365 Online, Office araçlarını ücretsiz kullanmanın tek resmi yolu olarak biliniyordu. Ancak şirket, görünüşe göre bu konuda yeni alternatifler deniyor. Microsoft’un resmi duyurusunu yapmadığı bu yeni sürüm halihazırda sınırlı bir test programını kapsamında deneniyor. Bu yüzden Microsoft’un ana web sitesinde veya destek sayfalarında herhangi bir bilgiye rastlanmıyor.

Yeni sürümün en dikkat çekici özelliği, pencerelerin sağ tarafında yer alan büyük reklam alanları. Bu kısımda her birkaç saatte bir 15 saniyelik sessiz videolar oynatılıyor. Ayrıca, Microsoft’un Office Online sürümünde olduğu gibi, kullanıcılar yalnızca OneDrive’a dosya kaydedebiliyor.

Ayrıca Bkz.Windows 11'de pil sağlığı ve şarj döngüsünü öğrenmek artık daha kolay

Dosyaları yerel depolamaya taşımak mümkün ancak bu ekstra bir adım gerektiriyor. Microsoft’un, kullanıcıları Microsoft 365 Premium aboneliğine yönlendirmek amacıyla bu yöntemi tercih ettiği düşünülüyor. Ücretli sürümde yapay zeka destekli öneriler, eklentiler ve gelişmiş veri analiz araçları gibi ek özellikler sunuluyor.

Bu reklam destekli sürüm yalnızca Windows işletim sistemi için değil, macOS için de bulunuyor. Kullanıcılar, uygulamayı yüklemek için Microsoft’un indirme sayfasını ziyaret edebilirler. Kurulum tamamlandıktan sonra, açılış ekranında “Şimdilik atla” seçeneğine tıklamak ve “Ücretsiz olarak devam et” demek gerekiyor. Ardından abonelik satın almaktan kaçınmak için “OneDrive'a Kaydet” seçeneği seçilmeli.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/106906-microsoft-testing-free-ad-supported-version-office-only.html

• Hayatımız reklam oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Reklamları filtre ederiz gelsin

• dosyayı kaydetmen için önce reklam izleyin !

:D

• Libre Office kullanımı hızla artınca bunu bulmışlar çözüm olarak. Sağolun biz libreden devam.

• gidi G kullanıcısına yanıt

libre office de kalacaktım ama ppt dosyalarindaki kalemle çizim özelliği ilkel olduğundan silmiştim. en iyisi ms office, bu özellik bakımından ama wps office de çok iyi.

Şu an wps office kullanıyorum, neredeyse tamamen ücretsiz. tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidi G kullanıcısına yanıt

MS Office'i o kadar yerin dibine sokmayın; o kadar da kötü değil, uygulama grubu (özellikle Excel). Yönetiliş biçimini istediğiniz kadar yerin dibine sokabilirsiniz...

• Libreoffice, Onlyoffice ve SolidWriting/RichSpan kullanın bunları kullanacağınıza

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.