Şimdi Ara

Microsoft Outlook Mail Kaldıramıyorum şu hatayı bilen varsa acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi hata alıyorum mail hesabı kaldırırken acill yardım eder misiniz resimler aşağıdaki linkte.

• silmek istediğin hesap dışında kalan diğer hesap varsayılan olmalıdır ve veri dosyasıda varsayılan olmalıdır. Eğer hiçbir şekilde silinmez ise , denetim masasında eposta bölümünden profili silip bütün adresleri silmiş olursun . Ve tekrar oluşturman gerekir . 2 hesap gördüm ekranda her ikiside silinecekse profili silerek yaparsınız. ama teki silinecek ise profili sildikten sonra çalışmasını istediğinizi tekrar kurmanız gerekir.
  • Aga Allah razı olsun ya , peki bu denetim masasından eposta bölümünde profili ben bulamadım onu nasıl silicez onu da bi anlatır mısın sana zahmet olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Aga Allah razı olsun ya , peki bu denetim masasından eposta bölümünde profili ben bulamadım onu nasıl silicez onu da bi anlatır mısın sana zahmet olmazsa

Denetim masasını aç.görünümü kuçuk simgeler yap sağ üstten. Denetim masasında tüm seçenekler açılacak.burda posta veya mail diye bir kısım var bunu bulup üstüne tıkla. Açılan pencerede profile gir.mevcut profili seç ismi genelde outlook tur profilin.bunu kaldır.işlem tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.