Bildirim
Microsoft Outlook Mail Kaldıramıyorum şu hatayı bilen varsa acill
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
silmek istediğin hesap dışında kalan diğer hesap varsayılan olmalıdır ve veri dosyasıda varsayılan olmalıdır. Eğer hiçbir şekilde silinmez ise , denetim masasında eposta bölümünden profili silip bütün adresleri silmiş olursun . Ve tekrar oluşturman gerekir . 2 hesap gördüm ekranda her ikiside silinecekse profili silerek yaparsınız. ama teki silinecek ise profili sildikten sonra çalışmasını istediğinizi tekrar kurmanız gerekir. -
Aga Allah razı olsun ya , peki bu denetim masasından eposta bölümünde profili ben bulamadım onu nasıl silicez onu da bi anlatır mısın sana zahmet olmazsa -
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneturk55
Aga Allah razı olsun ya , peki bu denetim masasından eposta bölümünde profili ben bulamadım onu nasıl silicez onu da bi anlatır mısın sana zahmet olmazsa
Denetim masasını aç.görünümü kuçuk simgeler yap sağ üstten. Denetim masasında tüm seçenekler açılacak.burda posta veya mail diye bir kısım var bunu bulup üstüne tıkla. Açılan pencerede profile gir.mevcut profili seç ismi genelde outlook tur profilin.bunu kaldır.işlem tamamdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- autocad kesikli çizgi
- modem açık ama wifi görmüyor
- 192.168 l 0.1
- bios nasıl açılır
- mavi ekran hatası
- telefon çok ısınıyor
- klavye kısayolları
- güvenli önyükleme açma windows 11
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X