Şimdi Ara

Microsoft Office Enterprise 2007'yi Bilgisayarımdan Kaldıramıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Microsoft Office Enterprise 2007'yi internetten indirdim ve kurdum. Kaldırmak istiyorum ama kalkmıyor. Resmini eklediğim uyarıyı veriyor! Yardımlarınıza ihtiyacım var, Microsoft Office Enterprise 2007'yi bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 11 Ekim 2007; 15:59:26 >

• lime wirwden mi indirdin yoksa aynı olay beim başımada gelmişti yalnız ben video indirmiştim ne açılıyo ne siliniyo nede taşınıyo orda indigi yerde o şekilde kaldı neler denedim neler ama bi çözüm bulamadım en sonunda dosyalarımın yedeğini aldım ve format attım.
  • sen silemiyorum diyosun ama resimde daha yükleme aşamasında gösteriyor peki program ekle-kaldırda damı gözükmüyor
  • deneme süresi bittiyse silinmiyo diye duymuıştum
  • yanlış silmişsin heralde ondan bu hatayı veriyor yükle tekrar sil.
  • kaldırmak için gerekli bileşenler eksik

bunu kaldıralamayan programlar nasıl kaldırılır die bi konu mevcut ordan bulablirsin

buyur link burda

http://forum.donanimhaber.com/m_5854175/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerisona -- 11 Ekim 2007; 18:21:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodigydevil
    lime wireden mi indirdin yoksa aynı olay beim başımada gelmişti yalnız ben video indirmiştim ne açılıyo ne siliniyo nede taşınıyo orda indigi yerde o şekilde kaldı neler denedim neler ama bi çözüm bulamadım

Hayır prodigydevil limewire'den indirmedim, bir forum sitesinde verilen rapid linklerinden indirmiştim.

quote:

Orjinalden alıntı: prodigydevil
    sen silemiyorum diyosun ama resimde daha yükleme aşamasında gösteriyor peki program ekle-kaldırda damı gözükmüyor

Evet ben de anlamadım ama verdiği uyarı bu şekilde, yoksaki kurulu durumda. Program ekle-kaldır'da görünüyor, zaten oradan girip kaldırmaya çalışıyorum ama bahsettiğim uyarıyı veriyor..

quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^
    deneme süresi bittiyse silinmiyo diye duymuştum

Deneme süresi bitmiş olamaz ^^prince^^ çünkü daha dün yükledim..

quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN
    yanlış silmişsin heralde ondan bu hatayı veriyor yükle tekrar sil.

Yanlış silecek birşey yapmadım EyLanxtiN, program ekle-kaldır'dan kaldır'ı tıkladım ama hata verdi. Yine de dediğin duruma ben de olasılık verdim ve tekrar yükleyip kaldırmayı denedim ama olmadı. Hatta aynı şeyi, yani Microsoft Office Enterprise 2007'yi başka bir yerden buldum, indirdim ve onunla kurdum, üstüne kurmasını bekliyordum ama ayrıca kurdu, yani program ekle-kaldır'da aşağıya görüntüsünü eklediğim gibi üst üste iki tane "Microsoft Office Enterprise 2007" görünüyor, kaldırmak istediğimde ikisi de aynı hatayı veriyor..

Kafayı yemek üzereyim yeni formatlamıştım bilgisayarı ve bir sürü ayar yapmıştım, tekrar format atmak istemiyorum. Nasıl çözeceğiz yahu bu işi ?..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu yahu yardım edecek ?..
  • crackledin ve yanlış crackledin çözümünü biliyorum istersen biraz ararım yok gerek yoksa sen bilirsin
    ip ucu: office 2007 enterpise crack dos google da türkçe sayfalar la öyle bişiler arayıp çözümünü bulmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

crackledin ve yanlış crackledin çözümünü biliyorum istersen biraz ararım yok gerek yoksa sen bilirsin
    ip ucu: office 2007 enterpise crack dos google da türkçe sayfalar la öyle bişiler arayıp çözümünü bulmuştum

OoßladeOoO daha önceden rastladığın için senin bulman daha kolay olur, eğer biraz bakıp bulabilirsen çok sevinirim, teşekkürler..
  • yakın bi tarihte yüklediysen sistem geri yükleme yap. aynı sorunu bu şekilde çözdüm
  • aynı sorun benimde başıma gelmişti bende neroyu kurmaya çalıştım kuramadımda program ekle kaldırdan kaldıramadımda bende c nin imajını geri yükledim.unlocker diye bi programla silmeyi deniyebilirsin ama bu programla klasörlerini silebilirsin programı nasıl kaldırırsın bilemiyorum(not sistem geri yüklemeylede denemiştim işe yaramıyor belirtiyim boşuna uğraşma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banx -- 12 Ekim 2007; 18:41:55 >
  • cracklerken hani nerverinstalled yaptın ya dostum sen bu sefer always installed yap sorunun çözülür aynı olay oldu bende şimdi office 2007 sp2 indiriyorum
    http://www.turkbox.com/ofis-2007-son-versiyonu-full-tr-ilac-icinde-aktivasyon-gerekmez-t233141.html?&highlight=office+2007
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGUZHAN432

cracklerken hani nerverinstalled yaptın ya dostum sen bu sefer always installed yap sorunun çözülür aynı olay oldu bende şimdi office 2007 sp2 indiriyorum
    http://www.turkbox.com/ofis-2007-son-versiyonu-full-tr-ilac-icinde-aktivasyon-gerekmez-t233141.html?&highlight=office+2007

arkadas konuyu acmıs senınde verdıgın cozumle ısı hallwetmıs ama sana bı teskuru cok gormus onun yerıne ben tesekurederım gercekten bu olayı bende yasadım ve dedıgın sekılde hallettım sagolasın:)

• şu an aynı sorunu bende yaşıyorum hemde lisanslı ürünümde ne kaldırabiliyorum ne tekrardan yükleyebiliyorum tıkandım kaldım revo pro bile kaldıramıyor o derece yapışkan çıktı bu office
    herhangi bir tavsiyesi olan varmıdır arkadaşlar?
  • Arkadaşlar aynı durum bende de vardı. Pekçok şeyi denediğim halde olmadı. Bilgisayarınızdan kaldırmak istediğiniz programları kaldıramıyorsanız, GEEK programı indirip kurun. Program açarak, kaldırmak istediğiniz programı bulun. Mouseta sağ tuşa basıp Zorla Kaldır seçeneğini seçin. ve işlemi tamamlayın. Bu işlemden sonra (Ms Off... 2007 Entr) yeniden kurabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.