Şimdi Ara

!!! Microsoft Office 2007 - Demosu İndirilmeye Açıldı !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • frontpage yerine sharepoint designer gelmiş
  • arkadaşlar ben bu programı indiremiyorum
    şimdiden teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftalyagr18 -- 13 Aralık 2006; 16:10:41 >
  • merhaba,
    ben office 2007 enterprice editon'ı torrentten indirdim. şimdi kullanıyorum. bana kalırsa kullanım zorlaşmış. işlemleri bölümlere ayırmışlar ama en çok kullanmak istediğimi en üste taşıyamıyorum. bu konuyu çözen varmı acaba?
  • bende kurdum. Ama belgeyi farklı kaydet dediğim zaman "bu özelliği kullana bilmeniz için credintial manager'a log on olmanız gerekir" diyor. birşey anlamadım
  • https://us7.trymicrosoftoffice.com/
    diğer sürümler için. tüm sürümleri indirebilirsiniz.bazıları iki dosyadan oluşuyor.
  • torrentlerde mb ı kaç 441,26mb indiriyorum bi tane doğrumu acaba?
  • PC Tech dergisinin Temmuz 2006 dvd sinde var
  • ee sonuç ne elimizdemi patladı şimdi bu 0ffice 2007
  • slm arkada;lar bunu serial falan girerekmi tam surum oluyor.yoksa bu sadece demo mu?
  • bunun ürün anahtarı nereden alınıyor??? demo sunun???
  • Ben programı indirdim ve kurdum(office 2007 enterprice)ama program 3 gün sonra deaktif oldu ne kayıt yapabiliyorum ne yazı yazabiliyorum bunun bi yöntemi varmı acaba.saygılar...
  • bana office 2007 de yardım arkadaşlar,, hiçbir şey yazamıyorum. şöyleki: word ü açıyorum fakat bişey yazmaya çalıştığımda>> seçim kilitli olduğundan bu düzeltmeye izin verilmiyor <<diyo. sol alt tarafta yazıyo bu uyarı. yani tek bir harf bile yazamıyorum. önceden yazdıklarıma sadece bakabiliyorum onlarında üzerinde oynamama izin vermiyo aynı uyarı mesajını veriyo. ne yapmam lazım?
  • benim notebook üzerinde yüklü geldi ama etkinleştiremiyorum , nasıl etkinleştirecez acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

benim notebook üzerinde yüklü geldi ama etkinleştiremiyorum , nasıl etkinleştirecez acaba

oem sürümünü ayrıca satın alacaksınız..
  • arkadaşlar ben vestel bilgisayar aldım microsoft office word girdiğimde ürün anahtarı istio 25 harfli bu ne???????????????????????bunu yazmadan microsoft officeden yararlanamıom off yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: izinsiz

arkadaşlar ben vestel bilgisayar aldım microsoft office word girdiğimde ürün anahtarı istio 25 harfli bu ne???????????????????????bunu yazmadan microsoft officeden yararlanamıom off yardım edin

hortlak
  • Yav abi bu key mey istiyor ne yapmalıyım ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.