Şimdi Ara

!!! Microsoft Office 2007 - Demosu İndirilmeye Açıldı !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ottoman Empire eğer şimdiki office sana yetiyorsa ve fazla kullanmıyorsan boşuna indirme.Full sürümünün çıkmasını bekle (2007'de çıkacak).Ama yenilikleri falan görmek istiyorsan denemek için indirip kullan.

in_metal senin sorununu bir türlü anlamadım.Birçok kişi indirdi hiç kimsede böyle birşey olmadı.Konudaki mesajları oku.İndirip kullananlardan key iste.Öyle olabilir belki.Ayrıca verdiğim indirme linki zaten resmi Microsoft sitesiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Ağustos 2006; 19:32:50 >
  • "3 milyon kez indirildi, çok yazıyor" diye indirme işlemini ücretli yapan Microsoft'a en güzel cevap, Firefox'tan geldi. İndirilme rakamını açıklayan Firefox ne yaptı dersiniz?

Microsoft'un Office 2007'si, hem tasarımı hem de yeni özellikleri ile şu an ki ofis paketinden çok daha ileride. Beta olmasına rağmen, başarılı olduğunu kanıtlayan bu yazılımın 1 ay içerisinde 3 milyon kez indirildiğini bu sayfalarda yazmıştık. Microsoft, bu kadar ilgi karşısında kendisinden bekleneni yaparak indirme işlemi başına 1,5 dolar alacağını açıkladı. Ancak bu kararı o kadar kötü bir zamanda aldı ki? Neden mi? Firefox da dün 200 milyon kez indirildiğini açıkladı.

Hem yazılımın Beta'sını indirerek firmaya destek olalım, hem de ücret verelim. Bu gülünç olaya en güzel cevabı Firefox verdi. Firefox, tam 200 milyon kez indirildi. Sonuç mu? Geliştirilmeye ve ücretsiz dağıtılmaya devam.

Not: Türk Telekom’a sormuşlar; “Büyüyünce ne olacaksın?”. “Microsoft” demiş.

bu yüzden olmasın

• şu firefoxa bak bea adamlar aşmış bi de hala millet opera kullansın gerçi o da beleş ama olsun firefox kullansınlar

office betayı microsoftun sitesinden indiremeyenler alternatif linkler bulsunlar çünkü kurulumda key fln istemiyor
  • ah türkçe olsa bi dakika düşünmemde ne yaparsınız
    cahillik işte
  • paylaşım süperde bu hızla sabaha anca indirirm ben
  • Güzel bi arayüzü var ama 2003 ten sonra ilk bakışta biraz karışık gibi geliyor sanıyorum kurup yükledikten sonra biraz kurcalamak lazım paylaşım için sağolun arkadaşlar
  • Arkadaşlar Google'dan araştırdım "office 2007 beta 2" diye.

İşte bu Microsoft'un sitesi paralı, belki bedavadan indiririz de key falan da istemez diye.

Ancak nedense çoğu site Microsoft'a çıkıyor ve "office 2007 beta 2 - error" başlığı altında.

Yani artık zor bulunur gibime geliyor. P2P, torrent vs gibiler dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Arkadaşlar Google'dan araştırdım "office 2007 beta 2" diye.

İşte bu Microsoft'un sitesi paralı, belki bedavadan indiririz de key falan da istemez diye.

Ancak nedense çoğu site Microsoft'a çıkıyor ve "office 2007 beta 2 - error" başlığı altında.

Yani artık zor bulunur gibime geliyor. P2P, torrent vs gibiler dışında

+1
    torrenttan indircem anlaşılan

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

şu firefoxa bak bea adamlar aşmış bi de hala millet opera kullansın gerçi o da beleş ama olsun firefox kullansınlar

office betayı microsoftun sitesinden indiremeyenler alternatif linkler bulsunlar çünkü kurulumda key fln istemiyor

başka bir linke rastladın mı key istemeyen.Biliyorsan bir link verir misin. ya da upload edebilecek olan war mı. --çok mu şey istedim-- :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unzaga

quote:

şu firefoxa bak bea adamlar aşmış bi de hala millet opera kullansın gerçi o da beleş ama olsun firefox kullansınlar

başka bir linke rastladın mı key istemeyen.Biliyorsan bir link verir misin. ya da upload edebilecek olan war mı. --çok mu şey istedim-- :)

ben cdden kurdum, yani netten indirmedim
    upload ederdim ama 500mb çok uzun sürer

• sağol dostum

yalnız beta ona göre dikkat edin açıklar olabilir stabil sürümü bekleyin derim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Unzaga

quote:

ben cdden kurdum, yani netten indirmedim
    upload ederdim ama 500mb çok uzun sürer

hımm upload etme kıyağını yapamazsın yani. ok
    peki alternatif bi link bilen var mı ?

• ARKADAŞLAR YOK MU Bİ LİNK VEREBİLECEK. GÜNLERDİR ARIYORUM BİR YARDIM EDİN LÜTFEN. BU ARALAR YOK MU HİÇ BİR LİNKE RASTLAYAN, İNDİREN.
  • artık su bile parayla
  • Eski ofise devam...
  • Çok iyi ya saol @Rietveld
  • pcnet haziran 2006 dvd sinden kurdum baya değişmiş onenot falançok güzel bide Microsoft Office SharePoint Designer 2007 var (eski adıyla microsoft frontpage) baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman_GS -- 8 Eylül 2006; 2:07:04 >
  • Arkadaşlar ben bir sitede toplam 19 part olmak üzere Rapid-share'den full versiyon MS Office 2007 Beta 2 linkleri buldum sağlamlar. şu an indiriyorum.

İçinde bütün CD-Key'leri var (1. part .rar'ında). Key isterse onlara bir bakın.

Bu linkleri paylaşsam olur mu yani, forum kurallarına aykırı olur mu???? Eee burada da verildi link zaten...

Microsoft'un sitesinden indiremeyeceğiz, Bill Gates amcamız çok kişi indirdi diye beta sürümü bile paralı dağıtmaya başlamış

Bu arada OneNot ve SharePoint programları bu Professional paketi içinde gelmiyor. Ayrıca yüklemek lazımmış galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal
    Bu linkleri paylaşsam olur mu yani, forum kurallarına aykırı olur mu???? Eee burada da verildi link zaten...

Paylaşmak olmaz.Çünkü bu ücretli bir program oldu artık.

• neden linkler çalışmıyor artık ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.