Şimdi Ara

microsoft messenger in , otomatik açmasını engelleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows msn i açar açmaz , daha önce bir zamanda , girdiğim msn adresi ile açılıyor.

bunu istemiyorum.

bunu engelleyemiyorum.

yani , windows msn i açtığım zaman , onu hatırlamasın ve , sorsun.

bu nasıl mümkün olur ??

şimdiden teşekkürler

• Aga msn de kullanıcı adı ve şifre girdiğin yerin altında 3 tane klik var hepsini kaldır o zaman msn i her açtığında sana kullanıcı adı ve şifre sorar.
  • abicim , msn messenger değil ,

windows messenger
    ile sorunum var
  • Niye msn messenger 7.5 varken windows messengeri kullanıyosun anlamadım onda nasıl bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sanırım dosya menüsünde farklı bir kullanıcıyla oturum aç gibi bişey olucaktı ondan olabilir.
  • yahu windows messengerdada otomatık oturum ac kutucugu var. onu kaldırırsan olmaz.
    quote:

rietveld Tarih 12 Mart 2006; 18:32:23
    Aga msn de kullanıcı adı ve şifre girdiğin yerin altında 3 tane klik var hepsini kaldır o zaman msn i her açtığında sana kullanıcı adı ve şifre sorar.

bu arkadasın dedıgı dogru. msn messengerda 3 kutucuk var windows messengerda 1 kutucuk okadar. ve kutucugun yanında kocaman "otomatik oturum aç" yazısı var
  • yahu ikinci msn olarak giriyorum.

o yüzden lazım oluyor.

yoksa , diğeri hep açık

saol ilgi gösterdiğin için

-----------
    MuratSemih arkadaşım .

bende hiç kutucuk yok.

o yüzden şaşırmış haldeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 12 Mart 2006; 18:44:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Niye msn messenger 7.5 varken windows messengeri kullanıyosun anlamadım onda nasıl bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sanırım dosya menüsünde farklı bir kullanıcıyla oturum aç gibi bişey olucaktı ondan olabilir.

hocam hayır ona bıle gerek yok. buyuk resim koyuyorum koskocaman yazıyor nasıl gorunmez anlamıyorum

RESIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 12 Mart 2006; 18:45:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratSemih

quote:

Niye msn messenger 7.5 varken windows messengeri kullanıyosun anlamadım onda nasıl bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sanırım dosya menüsünde farklı bir kullanıcıyla oturum aç gibi bişey olucaktı ondan olabilir.

hocam hayır ona bıle gerek yok. buyuk resim koyuyorum koskocaman yazıyor nasıl gorunmez anlamıyorum

RESIM

dost rapid share attım resmı ordan bak eger sende yoksa sana cıft msn acma yaması gonderım ?

• MuratSemih arkadaşın dediği gibi alttaki otomatik oturum aç ın yanındaki kliği kaldırırsan bidaha tanımaz.
  • quote:

quote:

hocam hayır ona bıle gerek yok. buyuk resim koyuyorum koskocaman yazıyor nasıl gorunmez anlamıyorumResim

hocam , bende de , durdurulmuş hali bu .

yani , messenger i açınca , hemen o hesaba bağlanmaya çalışıyor ,

durdurup değiştirmek gerekiyor .

işte bu da diğer resim

http://rapidshare.de/files/15330270/ads_z.bmp.html

• Windows Messenger'i sistemden MUTLAKA kaldırın (kullanmasanız bile kaldırın) çünkü o programda çok ciddi güvenlik açıkları var ve o açıkları kullanabiliyorlar. Eğer birden fazla MSN Messenger hesabı açmak istiyorsanız onu yapacak programlar da var. Şu anda adını hatırlayamadım, hatırlayınca yazarım.

Windows Messenger'i kaldırmak için: Program Ekle/Kaldır => Windows bileşenlerini ekle/kaldır.
  • quote:

quote:

quote:

RESIM

dost rapid share attım resmı ordan bak eger sende yoksa sana cıft msn acma yaması gonderım ?

dost sana cıft msn acma yaması gonderım mi?¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriStan -- 12 Mart 2006; 18:55:29 >

• Sanırım msn de çoklu oturum açmak için msn messenger plus yüklememiz gerekiyordu.Bu program msn messenger 7.5 ile ilgili herşey başlıkılı konuda var oraya bir bak.
  • MuratSemih olur arkadaşım memnun olurum.

link mi vereceksin , ? yoksa mail adresime mi ??
  • dostlar msn plusa faslan gerek yok. durun ben sıze vereyım rapid atayımda. kullanmasınıda gosterırım bır sn
  • olur MuratSemih arkadaş .

ayrıca bende , msn plus da var .
  • http://r a p i d s h a r e.de/files/15331161/CokluOturumAcmaYamasi.rar.html

msn ı kapa. programı ac en ustte "coklu ortam acma" yanındakı evet kutucugunu ısaretle uygula de. sonra msn ac 2 tane . sonra programı kapatabılırsın. ıstedıgın kadar msn acabılırsın. windows messengerla ugrasma dostum
  • Messenger Plus'ta çoklu kullanıcı özelliği vardı galiba ama emin değilim. Plus'ın gerekli-gereksiz bir sürü özelliği vardı, sadece çoklu kullanıcı için "MultiMSN" var. Google da aratılabilir veyawww.inndir.com veyawww.download.com dan da bulunabilir.
  • MuratSemih saolasın

çok makbule geçti.

işe yarıyor

şimdi de program ekle kaldır dan , microsoft msn yi kaldıramıyorum.

• elimde hemen hemen butun msn yamaları var. isteyen olursa mrtsemih@hotm... ekleyebılır msni. donanimhabercilere msn im herzaman acık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.