Şimdi Ara

microsoft messenger in , otomatik açmasını engelleyemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erdemlix

MuratSemih saolasın

çok makbule geçti.

işe yarıyor

şimdi de program ekle kaldır dan , microsoft msn yi kaldıramıyorum.

rica ederim dost.
    onu kaldırmaya calısma hic. outlook falan kullanıyor der sureklı. ugrasma. bilgisayarı kasıcak birsey degıl zaten ;) arac cubugundan kısa yolunu sil baslat programların arasında çürüypü gider merak etme ;) msn imi ekle istersen cok msn yaması var paylasırız vakit oldukca. mrtsemih@hot..

• ok abicim .

ekliyorum sağol.

imzamda benim msn.
  • program ekle kaldırda solda windows bilesenlerini ekle kaldır var
    ordan kaldırabilirsin. windows messengeri . ben kaldırdım rahat ettım walla :)
  • arkadaşlar bunun çözümü çok basit windows messenger açıkken oturumu kapatın daha sonra windows messenger de Araçlar/Seçenekler/Tercihler e girim burda üsste 2 tane seçenek var

1) windows başladığında windows messenger i çalıştır
    2) windows messenger in arka planda çalışmasına izin ver

bu iki seçenekteki işaretleri kaldırırsanız sorun ortadan kalmış olur ve ayrıca çalıştırmak istediğiniz zaman başlat tan girip normal şekilde çalıştırabilirsiniz kaldırmanıza gerek yok

bakınız resim...

http://img380.imageshack.us/my.php?image=msn4qt.jpg

• Ciko_Seko arkadaş , onların işaretli olmamasına rağmen , direk o oturumu açıyor.

onu önceden denedim yani

quote:

Orjinalden alıntı: VoLKaN_nebula

program ekle kaldırda solda windows bilesenlerini ekle kaldır var
    ordan kaldırabilirsin. windows messengeri . ben kaldırdım rahat ettım walla :)

ben kaldıramıyorum .

başka birşeylerle beraber mi çalışıyormuş ne !

soracağım şu ;
    1- klavyenin üstündeki messenger kısayolu -varsa- na basınca ne yapıyor ?

2 ona , msn messengeri atayabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 12 Mart 2006; 19:52:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

ok abicim .

ekliyorum sağol.

imzamda benim msn.

rica dost. itin olsun msn yamaları
  • saol MuratSemih

estağfirullah

klavye işte bu
     microsoft messenger in , otomatik açmasını engelleyemiyorum

https://store.donanimhaber.com/77/9b/0d/779b0de6d5c939d865d0ab9a8af23ad1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 12 Mart 2006; 20:05:34 >

• dostum bununda mantıklı bir çözümü var denetim masası/kullanıcı hesapları na girince kendi kullanıcı hesabına tıkla ve Ağ Parolarımı yönet kısmına tıkla orda windows messenger de otomatik oturum olan kısmı gösterir onu kaldır artık kesinlikle açılmaz paroları kaldırmış olursun resime göz at kesin anlarsın hiç bir şey imkansız değildir

resim:

http://img96.imageshack.us/my.php?image=adsz2ze.jpg

• Ciko_Seko saol arkadaşım .

bu işlemi acaip çözdü.

artık o düğmeye basınca , oturumu aç diyor .

• @erdemlix biseyler calısıyorsa kapatıp da silmeyi deneyebilirisn . hangi uyarıyı veriyor?
  •  microsoft messenger in , otomatik açmasını engelleyemiyorum

bu uyarı çıkıyor.

ya , biryerlerde , sanki , regedit ile bu windows messenger i kaldırma vardı sanki
  • Windows Messenger'i silmek için öncelikle, uyarı yaptığı programların da kapatılması gerek.

Sonra Program ekle/kaldırda "Windows bileşenlerini ekle/kaldır" deyip çıkan bölümde messenger işaretini kaldırmak gerekiyor (kaldırmak için XP cd si isteyebilir).

Daha garanti olması için de son olarak Denetim Masası => Yönetimsel Araçlar => Hizmetler => Messenger için başlangıç türü olarak "Devre Dışı" seçeneğini de seçmeniz gerekiyor.

Bunları yapıp kaldırmadığınız takdirde windows messenger, kendi menüsündeki işaretleri kaldırdığınızda bile çalışır hatta otomatik olarak açılıp login olur ve bazen sistem trayde de gözükmez. Sadece size mesaj gelirse veya Görev Yöneticisi'nde görünebilir.
  • olmuyor.

halen w,ndows messenger çalışabiliyor windows a
  • Ctrl+Alt+Del den görev yöneticisini açıp messenger ları (her iki messenger'ı da), IE'yi (hatta diğer browserları da), Office, Outloook'u ve Windows hariç(!) hemen hemen tüm Microsoft programlarını kapatıp bu işlemi yapmayı denersen belki olur. Bu da olmazsa demin söylediğim:

Denetim Masası => Yönetimsel Araçlar => Hizmetler => Messenger için başlangıç türü olarak "Devre Dışı" seçeneğini seçip restart yapmak kalıyor. En azından devreye girmesini önlemesi lazım.
  • hocam saolasın.

yine olmadı ama , şimdilik bununla daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum .

saol vakit ayırdığın için .

bir ara bakacağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.