< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 4 Temmuz 2021; 13:27:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft Lumia 950 XL Kullananlar Kulübü | Ana Konu (110. sayfa)
-
-
Elinde Lumia 950xl olan satmak isteyen varsa bana ulaşırsa çok memnun olurum. Cihazın temizliğine göre 1000-2000 arası ücret ödeyebilirim
-
500 tlden fazla etmez
-
1 ay once 950’ye aldim cokta memnunum hocam 😇
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana 900 çok satamazsın diyorlardı 1250ye sattım 1500 e koysam gene aynı şekilde satılacakmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Istersen üstüne para verelim kurtulduk diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:D
-
2013de L920 almıştım bir alırken sevinmiştim birde satarken . 2016 yılında zar zor satmıştım. Mağazada aradığın uygulamayı bulamıyordun sonuç yok yazıyordu. googledan aratıp mağaza linki ile anca buluyordum. Düşün google ile microsoft mağazasından oyun uygulama aratıyordum.
Ki o zaman iyi kötü mağazası vardı güncelleme geliyordu vss. şimdi anca alo dersin , 2 tane fotoğraf vs çekersin. windows10 mobile Kütük gibi işletim sistemi, 8.1 hiç değilse estetikdi.
500 TL iyidir
Düzenleme : Vazgeçtim 500de etmez 250 hakkıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 7 Temmuz 2021; 10:9:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mysquen
1 ay once 950’ye aldim cokta memnunum hocam 😇Ben de bulabilsem bi tane ama yok alet Reşat altın oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elimde 2 adet 950 var, ekranlarım kırıldı. Elinde olupta satmak isteyen var ise alırım. 950 veya 950 xl olur.
-
Lumia 950XL cihazımı satıyorum. İlgilenenler sahibinden de ulaşabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-microsoft-lumia-950-xl-961629544/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 6 Ekim 2021; 17:27:32 >
Lumia 950 xl satan varsa bana ulasabilir mi
Merhaba. Elinde bu cihazdan olup satmayı düşünen var ise bana mesaj atabilir. Teşekkürler.
-
Satmak isteyen varsa uygun bir fiyata alabilirim.
-
Selamlar. Satmayı düşünen arkadaş varsa yazabilir. Sağlıcakla.
-
Vaoww bizim cihazın (950xl) ne kadar çok taliplisi varmış
Zamanında çöp dedikleri telefona işletim sistemine şimdi bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X