Şimdi Ara

Microsoft İnteli satın alacakmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce kaveden geldim.Bizim Maamut amca(kendisine Mahmut degil maamut denmesini istiyor yoksa çok kızıyor)Microsoft inteli alacakmış dedi.dedim amca nerden haberin oldu.Meğerse bunun torunu microsftda hademeymiş.O da haberi ustabaşından almış.Yani kaynak sağlam,güvenebilirsiniz.Bu arada geçen konu açmıştım mamut amcayla eşli batak oynadık yenildik diye.Bu sefer okey oynadık yine yenildik.ihtiyar diyorum kaş göz ediyorum okeye dönüyorum diye anlamıyorki.Yahu öl artık maamut amca.Yaşıtların mezar yerlerini aldı bile bu adam sanki hiç ölmiyecekmiş gibi gitmiş ayvalıktan yazlık almış.Hani çıtır torununun hatrı olmasa yüzüne bakmam.Bir haberi olsa torunuyla kırıştırdığımı tüfekle vurur beni valla.bu kadar

• yavaş alsın...
  • alır alır
  • alsın. alması amdnin işine gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir elma aldım o da cebime sığdı. peki sadece cebime mi sığdı. hayııır..

• http://n-olur.com/ "-"'yi kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 4 Ekim 2008; 23:15:42 >
  • istese alacak gücü yok değil... ama asıl olay konuyu açan arkadaşın yaşı olsa gerek
  • enlemesine mi alacak boylamasına mı?
  • intel microsoft u almasın ??????? birleşirler çok çok
  • Bence intelin değeri daha büyüktür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Bence intelin değeri daha büyüktür.

olurmu canım intelin borsa değeri şurda 120milyar dolar civarı sadece billgates in kişisel geliri bile yarısı nerdeyse
  • çakma edwird
  • biraz daha gerçekçi olabilirdi
  • İntel mi? Microsoft mu?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: s2000

çakma edwird

Kesinlikle katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.