Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Amd nin fs2020 için son yayınladığı driverı (20.8.2) indirdim ama son hali böyle.

edit: bu arada oyunda görsellik muazzam. Çorlu semalarında da-40 ile çektiğim bir fotoyu paylaşıyorum :)

Alıntıları Göster
    Kac fps aliyorsunuz New York'ta peki ortalama? Bir de ayarlariniz nedir, kiyaslayalim bakalim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ÆM

Kac fps aliyorsunuz New York'ta peki ortalama? Bir de ayarlariniz nedir, kiyaslayalim bakalim.

Alıntıları Göster
    Ultra ayalarda 1080p de oynuyorum. Manhattan üzerinde 20 fps civarı alıyorum. New york üzerinde genel olarak 25 fps ama hafif takılamalar da var tabii.
  • 4ÆM kullanıcısına yanıt
    Joystickte sıkıntı yok ama nedense öyle algılamış düzelteceğim hocam.
    Bu şekilde indirebilirsin.
    ObsidianAntyoutube
    Microsoft Flight Simulator 2020 - Five Things You Should Know (That Will Change How You Play)
    https://www.youtube.com/watch?v=M_K1cZF_kRo&t=33s

• gtx 1060 6gb ile low end 1920 1080 de 30 35 fps bazı yerlerde 10 fpsye kadar düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiseReise

gtx 1060 6gb ile low end 1920 1080 de 30 35 fps bazı yerlerde 10 fpsye kadar düşüyor
    Hocam 1050ti ile 2 tane med gerisi low da 1080p de aynı fps leri alıyorum.
  • İndirdim kurdum muhteşem olmuş ama performans baya kötü bide uçak kokpitinde kafamı çevirinde sanki görüntü görüntü üstüne biniyo gibi oluyo hani telefonlarda ekran yanması olur ya onun gibi neden olabilir acaba ayarlarım mediumda

• quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

bakın güzel kardeşim aşşağıdaki yazımda da belirtiyorum ya . fsx de de aynı şey oldu .. aynı şey oldu .. fsx in ilk sürümü o zamanların en iyi pc lerinde bile zorluyordu en detaylı ayarlarda zevk almaya bastırsakta ferah ve zevkli oyun deneyimi yaşatmıyordu .. 2. service pack gelince oyun baya rahatladı . şu an çok yeni oyun kesinlikle microsoft yada developer firma tarafından bir güncelleme gelecektir . ama bu şekilde dedikleri gibi şu anın orta segmenti bir 1050 ti yada 1060 da bile 30 35 fps de bile oynayamıyorsak mecburi patch i bekliycez ve bu şekilde oyunun aceleye getirilip piyasaya sürülmemesi gerekiyordu ...

oyunu bir deniycem küreklide malware vs . birşey bulamayıp adam gibi performans tan ve kaliteden zevk alırsam game pad yada joystick almayı düşünüyorum . ama dediğim gibi fsx deki gibi kare kare çocuk resmi gibi basit kutucuklarla dolu terrain detaylarından başka birşey göremezsem 5 lira bile vermiycem .

game pad yada joystick birşey değil 400 den tut 600 e kadar sana uçuş zevkini yaşatacak ekipmanlar var fakat dediğim gibi 1060 gtx de bile çok aşırı kasarsa ne anlamı kalır .

benim 3 senelik 15.000 tl lik notebook um var 32 gb 1060 6 gb vram bu oyunu kaldıramayacaksa update çıkana kadar bekliycem ne uğraşıyım zevk alamadığım oyun için .
    valla bende grafikler hiç millette olduğu gibi gerçekle bire bir aynı değildi sanki fsx e mod atılmış gibiydi yerler sanarsın halı gibi

satellite seçtiğim halde böyle

mecbur dx12 gelecek cpu optimizasyonu yerlerde dx11 yetmiyor

0 ila 40 arası gidip gelen fps mi olur ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 19 Ağustos 2020; 20:32:48 >

• Eon1907 kullanıcısına yanıt
    Harbi mi bende İstanbul'a gidince gamepasstan alayım o zaman bende de 1050 ti varda aşırı kasar diye bulasmamiatim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Harbi mi bende İstanbul'a gidince gamepasstan alayım o zaman bende de 1050 ti varda aşırı kasar diye bulasmamiatim
    Hocam bende biraz korkarak indirdim.Çoğunlukla low ve 2 ayar med ile oynuyorum ara ara tıklatmalar oluyor ama normal bence benim ssd im küçük olduğu için hdd ye kurdum eğer sizin ssd yüksek gb li ise ssd ye kurmanızı tavsiye ederim.

• Yükleme ekranını nasıl geçtiniz?
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

zar zor benim evi bulmaya çalıştım üstünden geçtim galiba 15 fps de de indirebilmiş olmam büyük başarı herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

zar zor benim evi bulmaya çalıştım üstünden geçtim galiba 15 fps de de indirebilmiş olmam büyük başarı herhalde
    Vecihi gibi eve dalsaydın 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Vecihi gibi eve dalsaydın 😂

Alıntıları Göster
    seçemiyorum ki hangisi bizim bina, bir türlü uçağın kontrolü çok az oluyor klavyeyle olunca bir türlü zaptedemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 19 Ağustos 2020; 21:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

istanbulda o kadar kötü fps almaman lazımdı la

ben kendi binamı buldum ama uzunluk ve tip olarak benzemiyordu malesef xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 19 Ağustos 2020; 21:21:43 >

• Bu şekil takılı kalıyor indirme yapmıyor. Yönetici olarak çalıştır vs 4-5 kere yeniden başlatmayı denedim düzelmedi; var mı çözümü bilen?

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • Standart 747 ve a320 aşırı dandik hiç sevmedim ama diğer uçaklar çok güzel binip geziyosun istediğin heryeri

• Beyler oyunu tamamen indirdim ama açılmıyor yükleme ekranında yarısına kadar gitimş şekilde donup kalıyor çözümü bilen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukclkk -- 19 Ağustos 2020; 21:47:38 >
  • Eon1907 kullanıcısına yanıt
    Benim SSD 128 GB Neyse sağol yorum için su oyunu full ayarlarda full ekipmanla falan oynamayı o kadar çok isterdim ki ah ah doların gözü kör olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Benim SSD 128 GB Neyse sağol yorum için su oyunu full ayarlarda full ekipmanla falan oynamayı o kadar çok isterdim ki ah ah doların gözü kör olsun
    Rica ederim hocam maalesef bu kur ile tam hakkını vererek oynamak zor

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.