< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (197. sayfa)

-
-
Default A320'den bahsediyorsanız bu uçak bildiğiniz bozuk hbaeriniz olsun. Birkaç kez benim de başıma geldi bir anda tüm aviyonik sistemler kapanıyor. Gelen güncellemelerle grafikleri, akıcılığı bozdukları gibi uçakları da hallediyor Asobo.
-
Aynen öyle hocam. Xboxta maalesef flybywire ya da fenix gibi şeyler kurma imkanımız yok bildiğim kadarıyla. Mecbur bu haliyle devam ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SU12 ile birlikte eğer ki bir erteleme olmazsa Xbox versiyonu WASM desteğine kavuşacak. Bu sayede uçaklarda dahil birçok 3.parti içeriğin Xbox'a geleceğini düşünüyorum.
-
Umarım yine ertelenmez. Zira SU10'dan beri WASM desteği geleceği söyleniyor. Ertelene ertelene SU12'ye kaldı. ve SU12 de mart ayında. Bu kış da uçaksızız.
Ocak ayında texturelerin düzeleceğini söylemiş Asobo. Umarım ilk önce bunu hallederler.
-
Evet devamlı erteliyorlar. Ayrıca Asobo Xbox versiyonunda doku sorunu olduğunu kabul etmiş günlüğe eklemişti en son. Ocak ayında düzeltileceğini bilmiyordum.
Yayınlanan her büyük güncelleme irili ufaklı birçok probleme sebebiyet veriyor. Umarım rayına oturturlar artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba marketplace den satınaldığım esenboğa ve antalya havaalanlarının bütün yaklaşma ve ıls frekansları oyundan bir anda gitti başına gelen var mı
-
Bunlar xbox'ta yok değil mi?
Hocam pc için bu yazdıklarım. Xbox tarafında bu tür şeyler var mı bilmiyorum
Tabii ki yok
merhaba, ben de LTFM 'yi yükledim ve ILS frekansları gelmiyor.
ancak ILS yerine RNAV i seçince glideslope aktif oluyor. be şekilde yaklaşılabilinir.
-
-
Ben de bir keresinde bu hatayı almıştım ancak satın alma işlemi gerçekleşti. bir problem yoktu.
Bu arada avionic update betayı deneyen oldu mu xbox'da? Yeryüzü kaplamaları düzelmiş bu update ile.
-
Normalde satın alma ekranına atması lazim ama birkaç saniye takılıyor sonra bu hatayi veriyor.
Update göremedim ben gelse hemen indiririm.
steam arayüzü etkin olmalı
-
Xbox Series S gamepass de oynuyorum.
Oyun Steam'de 70₺ ye düşmüştü ancak Microsoft yaptığı hatayı fark etmiş olmalı ki fiyatı 279₺ olarak güncelledi
-
Insiders programına katıldım beta güncellemeyi indireceğim. Deneyip geri dönüş yaparım size.
Ben de merak ediyorum arazi ayrıntı düzeyi duzeltildi diyor güncelleme notlarında ama göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 26 Aralık 2022; 11:42:25 >
Teşekkürler, bekliyorum:)
Acaba düzelttik dedikleri SU11 öncesi haline mi dönecek. Ya da ilk xbox'a ilk çıktığı zamanlara mı dönecek çok merak ediyorum. Zaten her update ile düşüş vardı kalitede, SU11 ile tavan yaptı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X