Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
79
Favori
217.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E tamam o zaman bizim söylediklerimizi anlamaman mümkün değil. Bu kadar insan bir şey söylüyorsa demek ki bir şeyler vardır ki resmî forumda da milyon tane konu var. Fix lenince çözüleceğini düşünüyorum ben. Aslında aynı şeyleri konuşuyoruz ama siz o kadar kapatmışsınız ki kendinizi direk söylenenlere karşı tepki veriyorsunuz. Neyse konu uzamasın inşallah bu sıkıntıları çözerler de rahat rahat keyfini süreriz simülasyonun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin harikaları adlı bir mod çıkmış. Kapadokya, Sümela, Pamukkale vb yerler eklenmiş ve yenileri de eklenecekmiş.
    Anıtkabir, İstanbul vb modları yapan kişi. Valla bu adamın hakkı ödenmez :D
    nexus mods :: microsoft flight simulator
    Wonders of Turkey v1.0
    https://www.nexusmods.com/microsoftflightsimulator/mods/268

• GUERRA kullanıcısına yanıt
    bu adam gamepass aboneliğim bitince steamden mfs aldıracak bana
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Helal olsun gerçekten

Hepimiz tüketme odaklı yaşıyoruz. Arkadaş elini taşın altına koymuş, belki seneler sonra göreceğimiz modları daha oyun yeni çıkmışken bir bir yayınlıyor. Hem de ücretsiz! Umarım emeklerinin karşılığını alır, hak ediyor

Edit: Bir yemek ısmarlayım dedim ama bağış için verdiği linkteki ödeme yöntemleri gıcık. Buralara uğruyorsan bul beni yiğidim diyorum, direk havale/EFT çorbada tuzumuz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Eylül 2020; 10:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Helal olsun gerçekten

Hepimiz tüketme odaklı yaşıyoruz. Arkadaş elini taşın altına koymuş, belki seneler sonra göreceğimiz modları daha oyun yeni çıkmışken bir bir yayınlıyor. Hem de ücretsiz! Umarım emeklerinin karşılığını alır, hak ediyor

Edit: Bir yemek ısmarlayım dedim ama bağış için verdiği linkteki ödeme yöntemleri gıcık. Buralara uğruyorsan bul beni yiğidim diyorum, direk havale/EFT çorbada tuzumuz olsun.
    Aynen, ya da en azından Bitcoin wallet adresi falan versin. :)

• marketplacedeki herşey baya ucuzlamış. indirim falan mı var yoksa kalıcı bir düzeltme mi oldu?
    havaalanları 50 tl civarına inmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

marketplacedeki herşey baya ucuzlamış. indirim falan mı var yoksa kalıcı bir düzeltme mi oldu?
    havaalanları 50 tl civarına inmiş
    sanki hep böyleydi. Lopndrayı 25 e almıştım ben havaalanları hariç.
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Ben steam üzerinden almıştım. Marketplace fiyatları bunun iki üç katıydı. Örneğin premium update fiyatı 800 tl idi. Havaalanları 160 tl civarıydı. Carenado cessna 181 tl idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Ben steam üzerinden almıştım. Marketplace fiyatları bunun iki üç katıydı. Örneğin premium update fiyatı 800 tl idi. Havaalanları 160 tl civarıydı. Carenado cessna 181 tl idi.
    Steam fiyatlarını soran biri vardı, daha önce Microsoft Store'dan çok daha pahalıymış. Zahmet olmazsa ekran görüntülerini koyar mısınız? Sonra da döner bakarız fiyat değişirse. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 20 Eylül 2020; 15:4:51 >
  • Arkadaşlar 20 gün önce logitech extreme pro 3d aldım bilgisayarı her yeniden başlatmamda ekseni en sola dayanmış halde oluyor sıfırdan kalibrasyon yapmak durumunda kalıyorum. Yazılımsal bi sorun mudur yoksa garantiye mi göndereyim can sıkıcı bir sorun oldu cidden artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Arkadaşlar 20 gün önce logitech extreme pro 3d aldım bilgisayarı her yeniden başlatmamda ekseni en sola dayanmış halde oluyor sıfırdan kalibrasyon yapmak durumunda kalıyorum. Yazılımsal bi sorun mudur yoksa garantiye mi göndereyim can sıkıcı bir sorun oldu cidden artık.
    bu joystick bu oyun için nasıl?
    almaya değer mi?
    Ya da bunu aldım ama hoşuma gitmedi, benzer fiyata şu model daha iyi diyeceğin bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

bu joystick bu oyun için nasıl?
    almaya değer mi?
    Ya da bunu aldım ama hoşuma gitmedi, benzer fiyata şu model daha iyi diyeceğin bir model var mı?

Alıntıları Göster
    Valla bendeki model pek karşılamadı benim ihtiyacımı hocam saçma sapan sorunları var(benimki bozuk olabilir) ha klavye mause ye göre tabi çağ atlatır ama bu parayı buna verene kadar trustmaster falan al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Steam fiyatlarını soran biri vardı, daha önce Microsoft Store'dan çok daha pahalıymış. Zahmet olmazsa ekran görüntülerini koyar mısınız? Sonra da döner bakarız fiyat değişirse. :)

Alıntıları Göster
    Fiyatları düşürmüşler, eski pahalı fiyatlar gitmiş. C
    Özellikle premium deluxe update fiyatı, oyunu sıfırdan almaktan daha pahalı saçma sapan bir şeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Valla bendeki model pek karşılamadı benim ihtiyacımı hocam saçma sapan sorunları var(benimki bozuk olabilir) ha klavye mause ye göre tabi çağ atlatır ama bu parayı buna verene kadar trustmaster falan al bence.

Alıntıları Göster
    Şu iş görür mü dersin?
    https://www.letgo.com/tr-tr/i/thrumaster-flight-stick-x-joystick_84c11bb9-93e2-4acb-bacb-fce0585a9fc6

• Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

güzel bir açılış oldu
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden sonra hic denemedim. Ama asoboya guvenim tam.
  • Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Trol

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.