Şimdi Ara

Microlab Solo7nin yanına alınacak müzik sistemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakında Microlab Solo7min yanına yeni bir müzik sistemi almayı düşünüyorum.. şu anda aklımda z2300 var.. özellikle müzik dinlerim ses sisteminde.. T.I. gibisinden basslı müzikleri olan şarkıcıları dinlerim yani bass benim için önemli.. z2300den başka önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?? yada z2300 alıp yanına ekleyebileceğim cihaza uygun uydu önerileriniz var mıdır?? yardımcı olanlara şimdiden tşk ederim..

• Z2300 bass için uygun bi ssitem hatta haddinden fazla bass'a sahip

ama uyduların kalitesi kötü solo7den sonra baya kötü gelecektir sizede o yüzden bi megaworks uydusu bağlayan arkadaş vardı memnundu onun gibi yapabilirsiniz
  • solo7nin mid ve tizi z2300ün bassı birlikte iyi olmaz mı?? yani birbirlerinin açıklarını kapatmazlar mı??
  • benim anladıgım siz bass ın daha güçlü olmasını istiyorsunuz.aktif subwoofer alarak bunu çözebilirsiniz.solo7 mid ve tiz, aktif sürücününde bassları güzel bir sistem olur gibi.
  • z2300den düşük fiyata ve z2300den daha güçlü bass veren bir aktif subwoofer var mıda??
  • bence herşey RMS(W) güce bağlı değildir. yapısı ve kabin hacmi bass sürücüsünün performansını etkiler. kulaktan kulağa değişebilir tatmin etme seviyesi.
    dinlemedim ama ev için toplanan sistemlerde baya tercih edilen bir subwoofer SONY SA-W2500 100W Rms ve dış görünümü Solo7 lerle uyar gibi.
    http://www.hepsiburada.com/sony-sa-w2500-subwoofer/productDetails.aspx?categoryid=152491&productid=evsonysaw2500

birde sahibinden ve gittigidiyorda çok çeşitte aktif sublar mevcut.marka çeşitliligi var benim tavsiyem Magnat birkaç modelini dinledim fazlasıyla sana yeterli gelir diye düşünüyorum.birde KODA sublara bakabilirsin güçlü modelleri vardı.

• BEnce 350 lıra sadece sub a vermektense 50 lıra daha verip z2300 Almak daha mantıklı ama TAbiki Bu gorecelidir. Kişisel Fikrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar z2300ü almış bulunuyorum.. solo7 ile beraber bağladım bilgisayara 4+1 olarak.. basslar cidden çok güçlü.. uydular denildiği gibi iyi değil.. uyduların yetersizliğini solo7 kapatıyor.. şimdilik güzel 2li olucakmış gibi gözüküyor.. pek deneme şansım olmadı yüksek seste..

cihazı Aksaray Teknosa' dan 415 TLye peşin aldım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.