Şimdi Ara

micro sim ozelligi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad aldim yeni kendimiz boyutlarina gore kesip kullansak olur mu yoksa illaha micro sim mi almak lazim bayiden 8 liraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

ipad aldim yeni kendimiz boyutlarina gore kesip kullansak olur mu yoksa illaha micro sim mi almak lazim bayiden 8 liraya?

Micro sim kopyalamak internet bankacılığı içinde sıkıntı olabiliyor, en güzeli kesme aparatı olan bir telefoncuda kestirin

Orijinalden alıntı: Modax

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

ipad aldim yeni kendimiz boyutlarina gore kesip kullansak olur mu yoksa illaha micro sim mi almak lazim bayiden 8 liraya?

Micro sim kopyalamak internet bankacılığı içinde sıkıntı olabiliyor, en güzeli kesme aparatı olan bir telefoncuda kestirin
    Mikrosim kopyalamak mı??

Gidiyosunuz turkcell'e, vodafona. Mikrosim istiyorsunuz. Eski sim kartı iptal edip yeni sim kart veriyorlar. Olay bu.

Kopyalama gibi birşey yok ki??

Yoksa ben mi yanlış anladım.

• Sim kesme aparati olan bı arkadasla küçülttük sorunsuz kullanıyorum
    Adata 256GB M2 SSD | Toshiba 2TB HDD | CM 700W | Phanteks P300 | Benq Zowie 144Hz
    HP Elitebook G2 ||| Philips 55PUS7503 TV | SEG 39226B TV | LG LAS454B 300W | 1TB Samsung M3 | iPhone 7 32GB
    VW Golf MK7 | Ford Connect Blackline | Sony XAV65 | 4 x Kenwood KFC-S503P Midrange | Xetec V200.4 | JBL GT5 1100W
  • quote:

Orijinalden alıntı: admLive

Jailbreak yaparsan ve sonrasında şebeke problemi yada restart problemi yaparsa microsim çıkartırsın.. Şimdilik böyle kullanabilirsin (:

Tesekkur ederim adem hocam yorumun icin :)
    Telefonun SIM Kart yuvası bozuldu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.