Şimdi Ara

micro atx için kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemimi güncelleyeceğim. İ5 8400 işlemci aldım MSI MAY Z390M micro atx anakart üzerine. Bu anakart için kasa tavsiyeniz var mıdır? ATX boyutlarında büyük kasa istemiyorum, çok upgrade de yapmayacağım. Elimde noctua nh-d14 işlemci fanı da var, bunun da sığacağı bir kasa önerisi verebilir misiniz? Önemli olan küçük kompakt olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NZXT S340'a bi bakabilirsiniz. Noctua d14 uyar mı bi araştırın. Bir de Corsair Air 240 vardı küp kasa. Onu da 2. elde araştırın uyar mı bi bakın.
  • S340 cpu fan için 161mm diyor, nh-d14 ise 160mm, sığmayabilir riskli 🤔

• nzxt h400, phanteks enthoo matx

160mm soğutucu sığacak kasa daha küçük olamıyor zaten.
  • K'sız işlemci için neden extradan soğutucu aldınızki ? Bende Zalman Zm T3 var alırken piyasadaki en ucuz kasa buydu, gayette memnunum. ( Stok fanla kullanıyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shootographer kullanıcısına yanıt
    S340 Elite kullanıyorum, düz s340 biraz daha dar olabilir ama tasarımdan ötürü çok rahat bir şekilde sığıyor her şey içine. 160mm fan,161 mmlik yere rahat girer s340'da, bi sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama şu an fiyatları biraz artmış. Bütçe yeterse Corsair ve ya NZXT'den başkasına bakmayın derim,gerçekten kaliteli ürünler..
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda amd phenom ıı x6 için kullanıyordum buna daha çok gülersiniz heralde :) Ben sıvı soğutma kullanmak istemediğim ve fanın kesinlikle sessiz olmasını istediğim için almıştım önceden bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shootographer -- 5 Ocak 2019; 19:7:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NZXT H400 alındı ve gayet memnun kalındı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.