Şimdi Ara

Micra 1.2 tekna hakkinda bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2011 modem 75bin km, otomatik. Esime almayi dusunuyorum. Yakit nasildir, yedek parca nasildir kaza yapsak parcayi bulabilirmiyiz veya cok beklermiyiz. Motoru renomu acaba. Araci taniyanlar genel olarak bilgi verebilirmi. Tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 22 Eylül 2019; 22:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 208 bin km'de 2011 model Micra'm var. Hala kullanıyorum. Sıkıntıları var tabi ama tamiri yapılıyor. Yedek parça sorunu yok ama Nissan Türkiye'nin fiyat politikası gaddar. Dışarıdan aynı parçayı yarı fiyatına alabiliyorsunuz, üstelik orijinal. 1,2 motor yakıyor. Neredeyse 1,6 motor kadar . Yine de kullanmak için güzel ve pratik bir araba. Motoru Renault.
  • Motordan çok sen şanzımanı araştır bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan bir Japon markası olmasına rağmen, Renaulta'a satılıp, Fransız'ın eli değdikten sonra beklenen oldu ve arabaları kronik arızalar yaşamaya başladı.

Bu seri Micra'larda da CVT şanzıman sorunludur. Değişimi arabanın ikinci el fiyatından daha pahalıdır.

CVT alacaksanız en gelişmişini ve sağlamını Toyota üretmektedir. Peşinden de Honda gelir.

Eşiniz için araba alacaksanız Japon ve Kore araçlarına bakmanızı tavsiye ederim. Honda Jazz, Kia Picanto, Toyota Yaris, Hyundai İ10, Suzuki Splash, Suzuki Swift, Suzuki SX4.
  • Yaris alsanız daha iyi yada hyundai gets,i20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Eylül 2019; 10:46:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nissan note 1.2 tekna yardim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.