Şimdi Ara

Michelin Alpin A3 Kış Lastikleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda en uygun 140ytl'ye bulabilidim. Sizin gözünüze çarpan bir yer varsa nette veya almış olduğunuz Ankara içi lastik satan bir yer paylaşırsanız sevinirim.

4 Adet almam gerekiyor acilen.

Ekleme: Umarım konu kilitlenmez herkes için faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallBabun -- 23 Aralık 2008; 12:31:58 >

• Ankara da 5m migrosun önünden Samsuna giden yol üzerine(Etlik kavşağına gelmeden) hemen sağda michelin ci var. Ben oradan Kumhoları uygun fiyata almıştım. Yolun düşerse sorabilirsin. İstersen netten aratıp telefonunu bulabilirsen arayıp fiyat alabilirsin.
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotus1

Ankara da 5m migrosun önünden Samsuna giden yol üzerine(Etlik kavşağına gelmeden) hemen sağda michelin ci var. Ben oradan Kumhoları uygun fiyata almıştım. Yolun düşerse sorabilirsin. İstersen netten aratıp telefonunu bulabilirsen arayıp fiyat alabilirsin.
    Saygılar

Yerin ismini hatırlıyormusunuz? Netten bakayım bayi listesine.
  • quote:

Ankara da 5m migrosun önünden Samsuna giden yol üzerine(Etlik kavşağına gelmeden) hemen sağda michelin ci var. Ben oradan Kumhoları uygun fiyata almıştım. Yolun düşerse sorabilirsin. İstersen netten aratıp telefonunu bulabilirsen arayıp fiyat alabilirsin.
    Saygılar

Eniştemin ve kardeşlerinin dükkanı oluyor orası Ve ankara'nın en büyük ilk 3 lastikçisi arasındadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadtas

quote:

Saygılar

Eniştemin ve kardeşlerinin dükkanı oluyor orası Ve ankara'nın en büyük ilk 3 lastikçisi arasındadır.

Telefon numarasını veya bayi ismini söylerseniz arayayım hemen

• Oto haber dergisinde Lastik persormans testleri yapılmış,
    testler 205/55 R16 H standartlarında lastiklerle yapılmış :

1. Sırada Dunlop SP Winter Sport 3 D
    var
    2. ve 3. Continental Winter Contact TS810 ile Pirelli Winter 210 Sottozero 2 geliyor
    4-5-6. sırada ise Michelin Primacy Alpin 3, Nokian WR G2, Vredestein Winter Extreme geliyor.

Lastik alımı yaparken bunlarada dikkat edin bence.

Sende ne var dersen bende de Akrabası lastikçi olan arkadaş gibi Kumho var (geçen sene almıştım).
  • lastik alırken sadece adac testlerine bakınız
    www.adac.de

saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik tavsiyesi Lassa-Dunlop
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ucuz kar lastiği istiyorum en kısa zamanda önerebilir misiniz?
  • 140'a alpinleri nerden buldunuz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

ben ucuz kar lastiği istiyorum en kısa zamanda önerebilir misiniz?

Kumho kullanıyorum ben beğeniyorum
  • arkadaşım lastik bana biraz nette uzak duruyo gibi atlayacan arabana gidecen iskitlere lastikciklerin mekanı ora dükkan dükkan girip bulacaksın bide sıkı pazarlık yapacaksın çünkü 4 lastik alımında iyi iskontolar yapıyolar ama lastik seçimi başarılı olmuş hatırladığım kadarıyla alpin kış lastiği klasmanında en sessiz ve çok kanallı bir lastik

@hasanmerto
    arkadaşım ucuza aldığın kar lastiğinden ne kadar performans alabilirsin tahmin edemiyorum illa kar lastiği diyorsan biraz keseyi açıp gt3 almalısın alpin ne göre daha uygun fiyatlı oda başarılı bir lastik kendim şuan onu kullanıyorum
    sonuçta ucuz kar lastiği alacağına normal kaliteli bir lastik al bu aralar 4 mevsim lastiklerinin kampanyası var onlar ucuz kanalsız kar lastiğine göre daha kullanışı olur benim fikrim böyle yani
  • Kış için Lassa Snowway kullanıyorum. Gerçekten harika bi lastik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

140'a alpinleri nerden buldunuz acaba?

quote:

KİRAZLAR OTOMOTİV İNŞ.PETROL SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ.

* Adres : İvedik Cad. 82-84 A Yenimahalle
    * Telefon : 0312 3153612

En uygun fiyatı burdan aldım.
  • KİRAZLAR OTOMOTİV İNŞ.PETROL SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ.

* Adres : İvedik Cad. 82-84 A Yenimahalle
    * Telefon : 0312 3153612

En uygun fiyatı burdan aldım.

140 iyi fiyat ben 150ye bulmuştum ama kredi kartına taksit yapmıyordu. burada taksit imkanı var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.