Şimdi Ara

Michael Sikkofield

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temeltahir -- 3 Ağustos 2016; 19:44:26 >

• Sizofren bu adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığı şeylere yakıştırabileceğim tek sıfat soyadında geçiyor.

Bu arada aldığım duyumlara göre bir hafta içinde Obama ile ilgili bir yazı yazacakmış. Sandy kasırgasını HAARP ile oy toplamak için çıkarmış falan filan.

• Kadın olduğu hakkında çeşitli söylemler var eğer öyleyse pucca'dan daha Iyi bir yazar..

• işe yaramazın teki
  • Adamın hası.
  • Benim blogum varken o kimmiş..blogum imzamda avatarımın altında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Christopher Nolan Büyüsü
    5 yıl önce açıldı
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boş yazan ergenin teki illuminati yazısını 2 dakka okudum kapattım diğerlerini okumadım ama gerekte yok.
  • fena değildir ya severim kerateyi.bazıları yazıları sıpatsada gene olarak iyi
  • Kendini okutturan akıcı bir dili var, ilk yazılarında güzel tezleri vardı. Bir süre sonra ipin ucunu kaçırdı ve şimdi de tek takipçileri ergenler haline geldi. Gerçekten bu adamın yazdıklarına cidden inananlar varsa kendi akıl sağlıkları için lütfen Ekşisözlük'teki micheal sikkofield başlığından 8-10 entry okuyup kendine gelsin.
  • Kalbinin sesini dinleyen kardeşimiz.

• Olayları zorlayarak birbirine bağlayan komplo teoricisi. Bikaç seneye kadar illuminatinin adını bile bilmezlerdi, şimdi ise herşeyin farkında olduklarını sanıyor ergenler.
  • fıkrını anlatmak ıcın bir ınsan neden kufurlu konuşmaya ıhtıyac duyarki,

tamam kardesım cok bılıyon da neden argo ve kufur
  • İlk başlarda iyiydi, sonraları çok bozdu. Şuan kendisini dikkate alan ağır ergendir.
  • bu adam tam olarak benim kafadan özellikle son yazısı süper. ama hepsini okuyun tarafsız gözle bakarak okuyun. zaten insanların yüzde 99.9' u bu adama inanmıyor ama olsun 1 kişi de inansan kardır.
  • Adam ağır işsiz
  • Oldukça mantıklı yazan bir yazardır...Eğer gerçekten iyi bir okuyucu iseniz yazılardaki gizli öğeleri zaten fark edersiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.