Şimdi Ara

*Michael Scofield Vs. Benjamin Linus* Hangisi Daha Zeki_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

*Michael Scofield Vs. Benjamin Linus* Hangisi Daha Zeki_

(En Son Oy Tarihi: 22.10.2015)
Giriş
    Lost adasına Micheal dussun kacması ıcın max 1 hafta veriyorum
  • Michaelın planları saçma olasılığı düşük planlar..Benjamininkiler daha gerçekçi olabilitesi yüksek ama akla zor gelebilen planlar bu yüzden Benjamin diyorum
  • Scofield
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: baddayberkk

Michealim benjamini döver

Benjamin dayak yiye yiye bu hale geldi zaten Rosseu bile dövüyo bunu.

işin espriside orada zaten. benjamin dayak yiyor ama yine de ayakta

• quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

tabiki micheal
    Lost adasına Micheal dussun kacması ıcın max 1 hafta veriyorum

3 günde adadan kaçarlar kanında var kaçmak
  • scofield
  • tabii ki Micheal Scofield..
  • Benjamin Linus
  • tabiki Ben
  • Michael Scofield!!
  • Michael Scofield'i tanımıyorum prison seyretmem o yüzden yani...Ama benjaminin beyni plana tasarlanmış ama bana biraz saçma gibi geliyo her düşündüğünü yapıyo adam düşündüğü şeylerde ucurumun kenarında tutmasa yicek ayvayı...
  • Scolfield'de ki zeka Matematiksel zeka , herşeyi planlı olarak yapıyor.
    Benjamin ise üstün zekası sayesinde istediği kişiyi yanına çekebiliyor . Lock , Sayid vsvs.
    Hatta Scolfield'de plandan sap©¥nca herşey sarpa sarıyor. Fakat Benjamin olaya göre mant©¥k yürütüyor. Bu konu tutar. Ama 2 diziyide izleyenlerin oy kullanması daha mantıklı olur . :) Bu arada
    Lincoln Burrows mu daha güçlü
    Sayid mi :P

Yazılarım niye böyle oldu yahu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horozistan20 -- 14 Aralık 2008; 15:57:39 >
  • benjamin scofielddan daha karizmatik bence.çünkü scoifeldda fiziki karizma var.ama benjamin duruşu,bakışı,kararı ve otoritesi ile edinilmiş karizmaya değil kazanılmış bir karizmaya sahip.
  • Benjamin linus Micheal Scofield'ı ayakta uyutur.Türkçe biliyoğ musunuz der.Yumruğuyla öldürür.
  • bu sorunun cevabı aslında senaristlerde gizli dolayısıyla dizilerin senaryolarına bakacak olursak kesinlikle benjamin daha zeki çünkü lost'un senaryosunun prison break'den daha sağlam olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azap

Scolfield'de ki zeka Matematiksel zeka , herşeyi planlı olarak yapıyor.
    Benjamin ise üstün zekası sayesinde istediği kişiyi yanına çekebiliyor . Lock , Sayid vsvs.
    Hatta Scolfield'de plandan sap©¥nca herşey sarpa sarıyor. Fakat Benjamin olaya göre mant©¥k yürütüyor. Bu konu tutar. Ama 2 diziyide izleyenlerin oy kullanması daha mantıklı olur . :) Bu arada
    Lincoln Burrows mu daha güçlü
    Sayid mi :P

Yazılarım niye böyle oldu yahu :S

en güçlü hurley

Şaka bi yana the otherslerden Ethan kadar Güçlü bişey görmedim...tek eliylen dövdü bizim jakeyi herifte hayvan gücü var.. Fakat Jin de baya atletik geçen sezon 3 de diğerlerinden gözü maskeli adamı komaya sokmayı başardı ... Sayidde fena değil ama muhafız adamı doğrar

• Mr. Bean daha zeki

*Michael Scofield Vs. Benjamin Linus* Hangisi Daha Zeki_
  • SCOFİELD!!!!!!!!!

Benjamin kimmiş bir kere tipsizin biri... Michaelin zekası şuradan anlaşılabilir;
    Planını milimine kadar yapıyor. Eğer SAPILMADAN yapılırsa derhal başarılı oluyor. Ama sapılırsa işler sarpa sarıyor.
    Bu bir zekadır çünkü olaylar scofieldın planına bağlı ;)
  • Michael Michael Michael...
  • anket de micheal scolfield diyorum ... planları çok mantıklı ve şaşırtıcı

ankete alexander mahone da eklenebilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.