Şimdi Ara

Mi6 ilk sahiplerine kavuştu ( 1620 TL den )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla beklenen XIAOMI MI6. jd.com dan ilk sahiplerine ulaştı. 3150 yuan yani 455 dolara satın alan alıcıların ilk yorumlari olumlu. Ön satış olma sebebi ile 450 dolardan satılan 6gb ram ve 64 gb rom modelin önümüzdeki aylarda fiyatının 2999 yuan (435 dolar yani 1550 TL ) gibi bir rakama yani lansman fiyatlarına yakın bir fiyata düşmesi bekleniyor.
    Boylece önceki mi5 prime modelin 350$ dan girerek 1250 TL lere satıldığını düşünürsek MI6 yı ülkemizde 1750 civarı almamız mümkün olabilecek.Ancak bunun için alıcıların biraz sabırlı olması ve yüksek fiyattan satışlara aldanmamasi gerekecek.

http://item.m.jd.com/product/11960714890.html?sid=7f745f6223927aa35fbd2bce6e190313

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim de piyasaya girse de şu mi5 ve mi max fiyatları ucuzlasa fırsatçılardan kurtulsak

• Mi5 hala 1200tlden satıyorlar artık düşmesi lazım fiyatının max 1000tlye
  • Mi 5 prime 1235 lira şuan. Mi 6 dediğinix gibi 1550 liraya denk geliyorsa 1600 e satılabilir.

• Mi5s ve mi5splus kac tl ye olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canqiri

Mi 5 prime 1235 lira şuan. Mi 6 dediğinix gibi 1550 liraya denk geliyorsa 1600 e satılabilir.

ithal eden adam 50 tl için uğraşacak yani ? 1600 e ancak seneye alınır bu telefon.
  • Su an aliexpress kargo dahil 1800 den açmış kapıyı.

İthalatçı getirise imei kaydı 1 lira bize 100 lira.

Su an beklenmeli bence sene sonu 1600-1800 bandında alınır. Bonus kupon derken max. 1750 ye alırız yeterki acele etmeyip fiyatları millet şişirmeye izin vermesin.

https://tr.aliexpress.com/wholesale?minPrice=&maxPrice=&isBigSale=n&isFreeShip=y&isFavorite=n&isMobileExclusive=n&isLocalReturn=n&shipFromCountry=&shipCompanies=&SearchText=xiaomi+mi6&CatId=5090301&initiative_id=AS_20170430125522&needQuery=y

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    link patlak :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    İthalatçıların telefonu daha ucuz bir yerden almayacağı ne malum hocam? Bakın mi 5 prime 1250 liraya denk geliyormuş şuan 1235 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

link patlak :)

Link sağlam dostum

neden sene sonunu bekleyelim abi? mantıklı konuşun az. 2-3 haftaya kalmaz düşer bu telefon rağbet görüyor çünkü.
  • Mi5 iki sene sonra o fiyata geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 1 Mayıs 2017; 11:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Mi5 iki sene sonra o fiyata geldi.

Dostum bakmadan sallamasan iyi olur bence bilmediğin bu işleri belli olmaz.

Mi5 geçen sene 2016 Nisanda çıktı nasıl 2 sene sonra bu fiyata insin çıkalı 1 sene olmuş. Çıktığında 415 dolardan çıkmış çinde satışa şimdi vergi kar dahil satış fiyatı 340 dolar hemde Türkiyede.

http://www.webtekno.com/mobil/xiaomi-mi5-pro-h15687.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 1 Mayıs 2017; 11:53:45 >

He o zaman tamam, 1 sene sonra indirimli olacaksa rahatlayalım :)

• Muhim olan acele etmemek bu işlerde eğer elde mevcut idare edeceke telefon varsa enaz çıkıştan 6 ay sonrayi beklemek gerek bence .Zaten plus modeli çıkacak o bile fiyatları bir miktar düşürecektir.

Mi 6 plus ne zaman tanıtılıyor tam tarihi bellimi? Neden tanıtmadılar birlikde onu anlamadım. Daha fazla mı zaman gerekiyor plus modeli için?

• Satış politikası önce kötü olanı sat sonra daha iyisini bidaha sat. Aslında ilk ortaya çıkan model mi6plus veya galaxy 8s plus gibi telefon oluyor. Sonra da adamlar onu kırpıp önce mi6 satıyor sonra bak daha iyisini yapabildik diyip mi6 plusi çıkarıyor böylece hem yeni bişey çıkarmış gibi olup hemde alanı onu satıp bunu almaya teşvik ediyor.

Mi6 plus için Haziran sonu okumuştum ama Temmuzu bulur bence.

• Ben sabirsizlikla bekliyorum bu teli insallah firsatcilik yapmazlar yoksa almam sirketten cine giden abilerden isterim getirirler

• http://www.oppomart.com

Bu siteden alınır mı ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Mi 6 plus ne zaman tanıtılıyor tam tarihi bellimi? Neden tanıtmadılar birlikde onu anlamadım. Daha fazla mı zaman gerekiyor plus modeli için?

Mi 6 Plus'ı bende bekliyorum. Ama iptal ediliğini yazan bir kaç yabancı site oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.