Şimdi Ara

Mi A3 - GM 9 Pro - ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amiral gemisi bir cihaz bakarken maddi değişimlerden dolayı 1500₺-2000₺ arası bir cihaz bakmak zorunda kaldım. Açıkçası pek içime sinmiyor orta seviye bir cihaz almak ama yapacak bir şey yok.

Bu iki cihaz arasında kalmamın en önemli sebebi Android One olmaları. Cihazların benim seçimimi etkileyen özellikleri şu şekilde:

Mi A3
    + + +
    >Ekrandan parmak izi (Beni en çok cezbeden özellik, arka kapakta parmak izi olayına ayarım)
    >Ön kamerası inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla bayağı iyi
    - - -
    >HD+ ekran çözünürlüğüne sahip (Özellikle 6 inçlik bir ekran için en azından full hd olmalıydı bana göre)

GM 9 Pro
    + + +
    >Stereo hoparlör
    >Kamerası gayet iyi (DxOmark 90 puan)
    >Çentiksiz ekran
    - - -
    >Sar değerleri fazla

Bunların dışında cihazlar benzer özelliklere sahip. Gm 9 Pro'yu ablam kullanıyor, az çok biliyorum. Mi A3'ü test etme şansım olmadı o yüzden ekranı görmeden çok da yorum yapamıyorum. Bir de aralarında 150₺ civarı bir fiyat farkı var.

Evet arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bu iki cihazdan hangisini almalıyım? Bu cihazlar dışında öneriniz varsa da ek olarak belirtebilirsiniz.

• Bu ikili arasından mi a3 bana göre daha tercih edilesi.Ekran full hd olsun dersende redmi note 7'ye bir göz at derim
  • ikisi de değil bence. realme 3 pro meizu note 9 gibi telefonlara bak derim.
    gm zaten çöp bi marka son güncelleme skandalını araştır.
    mi a3 güzel telefon ama android one olması beni cezbetmiyor çok sade. sen seviyorsan bilemem tabii bir de ekranı dediğin gibi hd olması kötü. dediğim modellere bak derim.
  • Çok teşekkürler hocam önerileriniz için. Note 7'yi kuzenim ve bir arkadaşım kullanıyor. Açıkçası çok boş bir cihaz gibi geldi bana. Gm 9 Pro ile karşılaştırma fırsatım oldu. Gm 9 Pro daha ağır basıyor benim için.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Realme markası hakkında çok bilgim yok. Ama realme 3 pro gözüme çapmıştı. Performans bakımından bu iki cihazdan bir miktar iyi olacağını düşünüyorum. Servis ve destek konusunda endişelerim var. Meizu'nun da yazılım desteği konusunda problemleri olduğunu duyuyorum şu sıralar ama kalitesi bakımından şüphem yok. Note 9'u biraz araştırmam gerekiyor. Önerileriniz için teşekkürler.
  • Saydığınız kriterlere görede gm9 pro öne çıkıyor.Benim yakın çevremde kullanan çok var.Birebir deneme şansım oldu.Gm9 diyorum ben
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle ama ekrandan parmak izi özelliği benim çok hoşuma gitmişti ilk gördüğümde. Ama edindiğim bilgilere göre mi a3'teki parmak izi pek verimli değilmiş ve de bayağı yavaş. Bir yandan da Mi a3'ün fiyatı hergün düşüyor. Bütçemi de belki biraz yükseltebilirsem farklı cihazlara da bakabilirim. Şu anlık beklemedeyim. Yorumunuz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 8 6/128 TR
    4 yıl önce açıldı
    Xperia c4 Vs GM 5 Plus
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 cihazda andeoid one arayuz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi a3 ün iki eksiği var. Bir parlaklık çok düşük iki android one ile hiçbir özelliği olmayan arayüz. Bu ikisi sorun değilse gayet alınabilir bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile- Vestel - Casper bir telefon alıyorsun kardeşim, her ay bir sorun yüzünden garantiye gönderip 2 yeni farklı sorun ile teslim alıyorsun.
  • 1200 tl ye kayıtlı 64 gb mi a3 bulunuyor bence gayet alınası.
  • Bütçeni arttırabilirsen meizu 16th 2300tl ve 100tl geri kredili internette satılıyor.

• Kimse GM 9 Pro nun DXOMARK puanına inanmasın. Nisan dan beri kullanıyorum. Bu telefon 90 alıyorsa note 8 pro 100 almalı. Birebir karşılaştırdım ve arada dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 17 Aralık 2019; 14:12:59 >
  • Mi A3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.