Şimdi Ara

Mi 5s Plus Brick oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazı dün aldım içinde china romu vardı. Unlock başvurusu yaptım fakat 10 gün beklememek için linkteki uygulamaları yaptım. Miflashla rom başarıyla flashlandı fakat cihaz açılmıyor. ne yaptıysam cihazda ne ekran ne led tepki yok. sadece pc ye bağlayınca qualcomm usb olarak görüyor. miflash uygulaması cihazı görüyor. global & dev fastboot rom kuruyorum fakat yine tepki yok. ne recovery ne fastboot giremiyorum. cihaz kaldı öyle. yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

• keopsdd kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış rom kurmuş olabilir misiniz? Yada İndirdiğiniz rom dosyası bozulmuş olabilir. İndirdiğiniz romu kontrol edin tekrar deneyin şarjı bitmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam linkte fastboot romların listesi var telefonunuz için uygun olanı indirin kurun sorun çözülecektir. daha öncede bir arkadaş bu listeden sorununu halletmişti.

http://en.miui.com/a-234.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako7445 -- 25 Aralık 2016; 22:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Hocam yanlış rom kurmuş olabilir misiniz? Yada İndirdiğiniz rom dosyası bozulmuş olabilir. İndirdiğiniz romu kontrol edin tekrar deneyin şarjı bitmeden.

fastboot romlarını indirdim hem global stable hem china developer. yüklüyor mi flashta yeşil bar ortaya gelince bianda başarıyla tamamlandı diyor ama telefonda yine tepki yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

hocam linkte fastboot romların listesi var telefonunuz için uygun olanı indirin kurun sorun çözülecektir. daha öncede bir arkadaş bu listeden sorununu halletmişti.

http://en.miui.com/a-234.html

bende bu linkten indirdim 2 sinide atıyorum başarıyla tamamlandı diyor. kabloyu çekiyorum bekliyorum power tuşuna basıyorum telefon hiç tepki vermiyor.
    %50 de kalma hatası diye aratın birşeyler çıkacaktır. Büyük ihtimalle sürücü ile ilgili bir sorundan yarıda kesiliyordur bütün sürücüleri düzgün kurdunuz mu bir kontrol edin isterseniz.

power tuşuna birazuzun basmanız gerekiyor. yapıyorsunuzdur büyük bir ihtimal ama yinede hatırlatayım dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Redmi Note 8 Hard Brick oldu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka bi mi flash uygulaması buldum şu tepesinden driver'a basınca driverları kuran falan. hepsini kaldırıp baştan kurdum. bu miflash uygulamasındada cannot receive hello packet falan diyor. kafayı yedircek bana.
  • hocam birde bu beta versiyonu deneyin aynı hatayı lanlara bunu önermişler.

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=281979
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

hocam birde bu beta versiyonu deneyin aynı hatayı lanlara bunu önermişler.

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=281979

3-4 tane miflash sürümü denedim beta-stable karışık. dediğinizide indirmiştim onuda denedim. şimdi telefonun içinde china stable vardı diyip fastboot rom'unuda indirdim.(daha önce global stable ve china dev. indirmiştim.) yani bütün kombinasyonları denedim. bazısında hata veriyor. bazısında işlem başarıyla tamamlandı diyor ama telefonda tık yok

• Hocam imkanınız varsa başka bir pc de deneyin

• Merhaba, bu cihazlar her türlü tekrar diriltilebilir. öncelikle aygıt yöneticisinde cihazı qualcomm usb olarak tanıdığı kısmın ekran görüntüsünü eklermisin? cihaz ya edl modda kalmıştır yada hatalı hs-usb qdloader 900E olarak tanımıştır.

Öncelikle edl mode ile işlem yaparken kulandığınız bilgisayarın işletim sistemi 64-bit olmak zorunda 32-bit sistemlerde cihazlar brick oluyor. Eğer hiçbir şekilde cihazı aygıt yöneticisinde hs-usb qdloader 9008 olarak göremiyorsanız burada bulunan anlatıma göre bir force edl kablo hazırlayıp cihazınıza tekrar yükleme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabilgic -- 26 Aralık 2016; 11:22:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeRed

Merhaba, bu cihazlar her türlü tekrar diriltilebilir. öncelikle aygıt yöneticisinde cihazı qualcomm usb olarak tanıdığı kısmın ekran görüntüsünü eklermisin? cihaz ya edl modda kalmıştır yada hatalı hs-usb qdloader 900E olarak tanımıştır.

Öncelikle edl mode ile işlem yaparken kulandığınız bilgisayarın işletim sistemi 64-bit olmak zorunda 32-bit sistemlerde cihazlar brick oluyor. Eğer hiçbir şekilde cihazı aygıt yöneticisinde hs-usb qdloader 9008 olarak göremiyorsanız burada bulunan anlatıma göre bir force edl kablo hazırlayıp cihazınıza tekrar yükleme yapabilirsiniz.

hocam aygıt yöneticisinda Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM10) olarak gözüküyor. mi flash uygulamasıda cihazı görüyor. pc 64 bit. 3 farkılı pc de denedm. yükleme tamamlanınca şu yazıyor.

The operation completed successfully.(0x00000000: ApplyPatch sector NUM_DISK_SECTORS-1., offset16, value CRC32(NUM_DISK_SECTORS-1.,92),size 4)

fakat telefon açılmıyor.

• quote:

Merhaba, bu cihazlar her türlü tekrar diriltilebilir. öncelikle aygıt yöneticisinde cihazı qualcomm usb olarak tanıdığı kısmın ekran görüntüsünü eklermisin? cihaz ya edl modda kalmıştır yada hatalı hs-usb qdloader 900E olarak tanımıştır.

Mi 5s Plus Brick oldu.
     Mi 5s Plus Brick oldu.

Driver vs herşey normal gözüküyor, power tuşuna 10 sn basılı tutun bırakın ve tekrar 30sn basılı tutun. cihazınızda herhangi bir hareket olacakmı bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabilgic -- 26 Aralık 2016; 13:24:31 >
  • quote:

Driver vs herşey normal gözüküyor, power tuşuna 10 sn basılı tutun bırakın ve tekrar 30sn basılı tutun. cihazınızda herhangi bir hareket olacakmı bildirin.

cihazı centos makineye bağlayınca led lamba kırmızı yanıp sönmeye başladı. bu tepkiyi windows cihazda vermiyordu. bende şarj bitmiş olmaz dedim geçen gün full şarjda bırakmıştım. bi şarj aletine takıyım dedim mi ekranı geldi uzun bir yüklemeden sonra mi8 olarak cihaz açıldı sonunda. şuan içinde MIUI 8 6.12.22beta var. ilk aldığımda başka birşeydi sanki. yani indirdiğim romlardan birini kurmuş diye düşünüyorum. yüklediğim çin romu olacak ki içinde türkçe yok çince ve ingilizce vardı. bu adımdan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor .türkçe yapmak için global rom yüklemem lazım. yüklemek için önce xiaomi nin unlock uygulamasına register oldum oradan cevap mı bekliyim ? önce unlock edip mi global rom flashlamaya çalışıyım yoksa başka yolu varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keopsdd -- 26 Aralık 2016; 13:34:40 >

aynı yöntemle global 6.12.22 flashlayabilirsiniz.
  • quote:

aynı yöntemle global 6.12.22 flashlayabilirsiniz.

Xiaomi Mi 5s Plus Latest Global Stable Version Fastboot File Download

Fastboot romu değil mi ? edl moda alıp mi flashtan direk flashlarsam kurulum olur mu ? Cihaz bootloader kilitli tekrar hatırlatayım

aynen edl moda geçirip kuracaksınız, video size bu konuda yardımcı olacaktır.

buradan indireceğiniz rom haftalık güncelleme alan beta romdur. sizin yazdığınız ise aylık güncelleme alan stabil romdur. (stabil romda kısık ve kalitesiz kulaklık sesi sorunu var) Şuan için benim tavsiyem global beta romdur.

Kilit açma onayınız geldiğinde istediğiniz romu direk fastboot tan mi flash ile kurulum yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabilgic -- 26 Aralık 2016; 14:16:22 >

Hocam ben yazmıştım şarjı bitmeden hemen indirip yapın diye :) genelde rom atarken vs bı sorun oldumu şarj bitebiliyor :) şuan sizde China developer yüklü yine fastboot yöntemi ile global Roma dönebilirsiniz. O zaman hem updateleri otomatik alırsınız ileride hemde Türkçe dil seçeneği olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 26 Aralık 2016; 14:24:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.