Şimdi Ara

'MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı' mhp'den haberler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hadi inşallah, bu iş tamamdır.

    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!

    https://odatv.com/ikinci-tura-aksener-kalirsa...-18061829.html

    quote:


    18 Haziran 2018 10:09
    MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı

    MHP İstanbul milletvekili Atila Kaya, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda Erdoğan'ın karşısındaki adaya oy vereceğini söyledi.

    MHP'de genel başkan Devlet Bahçeli'ye muhalif tavırlarıyla dikkat çeken İstanbul milletvekili Atila Kaya, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna Meral Akşener veya Muharrem İnce kalması durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısındaki adayı destekleyeceğini söyledi.

    Kaya, FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Kaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    Bizi kendi adayımızı olmadığı seçime bizi mecbur bıraktılar. Tek adam rejimini temsil eden şahıs belli Erdoğan. Özgür basını, parlementer sistemi, kuvvetler ayrılığını savunan adaya oyumuzu vereceğiz.

    İkinci turda sayın Akşener kalırsa ona oy veririz. Sayın İnce kalırsa ona veririz. MHP'nin ülkücü zihniyetten uzaklaşmasını kabul etmiyoruz.

    Birinci turda üç hilale mührü vuracağız ancak Erdoğan'a oy vermeyeceğiz.
    http://www.gercekgundem.com/siyaset/20382/mhpli-kayadan-2-tur-karari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 19 Haziran 2018; 8:45:12 >







  • Ben ciddi ciddi bahceli-aksener-chp arasında gizli bir ittifak olduğunu düşünüyorum. Erdoğan'ı devirmek için uzun vadeli bir plan bence. Bahçeli'nin 4 yıl önce attığı tweet tesadüf olamaz.

    Twitter de Celal Eren Çelik diye bir gazeteci var. Onun tweetlerine göz gezdirme izi tavsiye ediyorum. Benim anlattığım olayı ayrıntılarıyla ele alıyor.
  • Hadi inşallah mhp doğru yolu bulacak...

    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!


    quote:


    Davamız Erdoğan davası değil
    MHP lideri Bahçeli'nin sağ kolu Sefer Aycan, "Recep Tayyip Erdoğan davası değil, davamız" dedi.
    18.06.2018 13:42 Karakter boyutu :

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma programında çok sert açıklamalar yaptı. AKP’li genel başkan yardımcılarının milletin içinde olmaktan korktuğunu belirten Aycan, “Biz milletimizden korkmuyoruz, milletimizin içinde olmak istiyoruz. Aramızdaki fark bu. Biz oraları kullanmak için gelmedik" dedi.

    Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, AKP’li isimlerin görevlerinin bitmesine rağmen kırmızı plakalı araçlarla gezdiğine dikkat çeken Aycan, “Hiçbir zaman kırmızı plakalı araçları kullanma niyetinde olmamıştır, daima özel araçlar kullanmıştır. Devlet ve parti işlerini ayırmıştır. Bugün hala görüyorum maalesef AKP’lilerin resmi plakalı araçlar kullandığını, görevi bittiği halde Meclis plakalı araçlar kullandığını, arkalarında 3 eskortla polis arabaları ile dolaştıklarını da görüyorum. Biz onlardan farklıyız, ben de genel başkan yardımcısıyım onlar da genel başkan yardımcısı. İstemiyoruz; biz milletimizden korkmuyoruz, milletimizin içinde olmak istiyoruz. Aramızdaki fark bu. Biz oraları kullanmak için gelmedik” diye konuştu.

    DAVAMIZ ERDOĞAN DAVASI DEĞİL

    MHP’li Aycan, cumhur ittifakının bir kişiyi desteklemek olmadığını belirterek, “Biz her zaman bu görevi yaptık. Türk milliyetçileri 80 öncesi ve sonrasında da daima devletinden ve milletinden yana oldu. Genel başkanımız, asla ‘partim’ demedi, ‘ben’ demedi. Fedakarlık etmek gerekiyorsa bireysel anlamda etti, iki adım geri çekildi. O gün devleti kim temsil ediyorsa ona destek verdi. Bu, herhangi bir kişiye ya da partiye verilen destek değildir. Yani Recep Tayyip Erdoğan davası değil, davamız. Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek değil, bizim yaptığımız. Bizim yaptığımız, devlete, millete destek vermektir. Bunu iyi ayıralım. Şu an cumhurbaşkanıdır; cumhuriyetimizi, devletimizi, milletimizi temsil ettiği için destek verilmiştir, arkasında durulmuştur. Davamız, ülke ve millet davasıdır” dedi.

    https://odatv.com/davamiz-erdogan-davasi-degil-18061844.html




  • Akıyor bugün, maşallah, doğru yola gel Bahçeli!

    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!


    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!


    https://odatv.com/bahcelinin-o-mesaji-aksenercileri-costurdu-18061818.html




  • Bahçelinin o tweet hiç tesadüf olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Oğan'ın halen daha Mhp'den ayrılmamasına,ihracına rağmen İYİ Parti yada başka bir yere katılmamasına bakıyorum, Atilla Kaya'nın 2 senedir Erdoğan'ı yerin dibine sokan açıklamalarına bakıyorum, Bahçeli'nin tek kelime etmemesine bakıyorum.

    Bahçelinin yüzünü güneşe dön lafına bakıyorum. Cidden Bahçeli'nin stepne olmadığı kanısına varmak üzereyim az kaldı.

    Bahçeli seçim sonrası eğer Akp kaybederse, kendini imha edip çekilecek, Sinan Oğan onun yerini almaya doğru yürüyecek.

    Ülkücüler ne zaman Akp'nin gözüne batarcasına ittifaktan çıkıyor ise, Bahçeli Fetö vs diyor.

    Ne zaman ittifaka cidden yaklaşırlarsa Kaya çıkıp Erdoğan'ı kötülüyor ve doğruları söylüyor.

    Fetö zaten ters tepiyor. Ama Erdoğan'a yapılan MHP içindeki eleştiriler ters tepmez.

    Bilemiyorum altan.




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heryerden TAMAM geliyor yahu!

    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!


    quote:

    15.06.2018 20:54 Karakter boyutu :

    Başbakan Binali Yıldırım, bugün Tunceli'de konuştu. Yıldırım, konuşmasında AKP'nin icraatlarından bahsetti.

    Yıldırım, konuşmasının bir yerinde ise şaşırtan ifadeler kullandı. Yıldırım, Tuncelilere "Tamam mı" diye seslendi. Yıldırım, “Kalkınma için, yükselme için durmak yok yola devam. Allah sizden razı olsun, maşallah, Tunceli bu sefer tamam diyor tamam… Bu iş oldu diyor, hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.


    https://odatv.com/masallah-tunceli-bu-sefer-tamam-diyor-15061857.html




  • quote:



    Siyaset 18 Haziran 2018 15:32

    Seçime günler kala MHP'de istifa şoku!

    Saray ittifakının ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) zor günler yaşıyor.

    Seçimlere çok az bir zaman kala MHP'de toplu istifa şoku yaşandı. Daha önce de 170 kişinin istifa ederek İYİ Parti'ye katıldığı Aybastı'da bu kez de ilçe başkanı ve teşkilatı istifa etti.

    Milliyetçi Hareket Partisi Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, teşkilatıyla birlikte MHP'den istifa ettiklerini açıkladı. Ülkücü ideallerinin devam ettiğini belirten Kendir, "MHP Aybastı İlçe başkanı olarak artık bu bozuk çarkta yer almayacağım" ifadelerini kullandı. Kendir, 2017 yılının sonlarında ilçe başkanı olarak atanmıştı.

    Milli Gazete'nin haberine göre, MHP 'den istifa eden Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, istifa etmelerine rağmen ülkücülüklerinin devam ettiğini söyledi. Kendir'in yanı sıra birçok teşkilat üyesinin de istifa ettiği ve İyi Parti'ye geçmeyi düşündükleri öğrenildi.

    "Bu bozuk çarkta yer almayacağız"

    MHP Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, "Birilerinin bireysel çıkarları için hareket eden kişilerin baskılarıyla değil, doğru ve dürüstlük yolunda kendi çizgimizden şaşmadan bu bozuk düzene dur, tamam diyerek Aybastı ülküdaşları olarak istifamızı sunuyoruz. Aybastı MHP İlçe başkanı olarak artık bu bozuk çarkta yer almayacağım." dedi.

    Öte yandan istifa eden Başkan Abdullah Kendir'in yerine MHP Aybastı İlçe Başkanlığına Turan Maytalman'ın atandığı belirtildi.


    http://m.gercekgundem.com/siyaset/20418/secime-gunler-kala-mhpde-istifa-soku



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 18 Haziran 2018; 19:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offf offf laflara bak, iyice kudurdular.



    https://odatv.com/babasi-mechul-zina-veledi-18061847_m.html





    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!



    quote:


    "Babası meçhul zina veledi"

    "Başkanlıkta Erdoğan'a vekillikte MHP'ye veririm" diyenlere AKP'den ağır sözler

    24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AKP'nin Bolu Basın Danışmanı Gökhan Aydın sosyal medya hesabından tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu.

    AKP'li Gökhan Aydın, kişisel Facebook hesabından, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Erdoğan'a, milletvekilliği seçimlerinde ise oyunu MHP'ye atacak vatandaşlara ağır ifadeler kullandı.

    Aydın, "AK Parti’li zina veledi olmaz… AK Parti’nin oyunun bir yerlere kaydığı algısı yapanlar, 24 Haziran’daki kaymaya karşı dikkatli olun. Reise oy atıp, vekillikte AK Parti dışında başka bir yere oy atacak kadar babası meçhul zina veledi bir AK Parti’li henüz mevcut değil…" diye yazdı.

    Aydın'ın, daha sonra paylaşımı kaldırdığı da görüldü...




    "MHP'li Kaya'dan 2. tur kararı" mhp'den haberler!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 18 Haziran 2018; 19:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bunu hiç dikkatle dinlememiştim. Koptum gerçekten, yarıldım.
  • quote:

    Erdoğan İYİ Partililerden oy istedi



    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun mitinginde İYİ Partililerden oy istedi.

    18 Haziran 2018 Pazartesi 19:36



    Erdoğan İYİ Partililerden oy istedi



    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleri kapsamındaki miting programına Samsun'da devam etti.



    Erdoğan burada yaptığı konuşmada ilk kez İYİ Partililerden oy istedi.



    Erdoğan’ın oy isterken kullandığı “Sözde İYİ Parti'ye gönül verenlere sesleniyorum” şeklindeki ifadesi dikkat çekti.



    Tayyip Erdoğan şöyle konuştu:



    "Şu anda biz öyle bir mücadele veriyoruz ki; ben asil milletime sesleniyorum. CHP'ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum, HDP'ye de sesleniyorum, Saadet'e gönül verenlere de sesleniyorum, sözde İYİ Parti'ye gönül verenlere de sesleniyorum. Gelin lütfen dikkatli olalım."


    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/erdogan-iyi-partililerden-oy-istedi-195814h.htm




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ahahah mecliste çok sert kapışmalar olacak belli oldu :)
  • Bahçeli'nin mesajı 4 yıl önce ama ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bahçeli'nin mesajı 4 yıl önce ama ?
    Hak nasil yerini bulduysa mesaj da yerini bulmus. CB oyum inceye milletvekili ise aksenere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    Hep öylelerdi. Akp’nin teşkilatları her zaman böyle lafının nereye gittiğini bilmeyen birbirinden cahil adamlarla doluydu.



    Ben MHP’de çalıştım. Biz dtp’sine bdp’sine hdp’sine “terörün meclis kolu” dedik ama hiçbir zaman hdp’ye oy veren herkes terörist, tüm CHP’liler bilmem ne demedik. AKP teşkilatı başkanlarının hedef almadığı vatandaş yok. Kardeşim milletle uğraşacağına partilerle uğraş. Sanane kitlelerden?



    Bölücü terör örgütleri twitter hesabı açsa bunlar kadar bölücü bir dil kullanmazlar herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bahçeli'nin mesajı 4 yıl önce ama ?
    e şimdi atacak değil ya adam, GÜYA ittifaktalar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesaopp

    Hak nasil yerini bulduysa mesaj da yerini bulmus. CB oyum inceye milletvekili ise aksenere

    Alıntıları Göster
    Aynen benim de öyle.

    Ince aday olmasaydı direk Akşener diyordum.CHP falan hiç düşünmedim oy için.Artık düşünmem de.
  • Ben ciddi ciddi bahceli-aksener-chp arasında gizli bir ittifak olduğunu düşünüyorum. Erdoğan'ı devirmek için uzun vadeli bir plan bence. Bahçeli'nin 4 yıl önce attığı tweet tesadüf olamaz.

    Twitter de Celal Eren Çelik diye bir gazeteci var. Onun tweetlerine göz gezdirme izi tavsiye ediyorum. Benim anlattığım olayı ayrıntılarıyla ele alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.