Şimdi Ara

MHP, İstanbul'dan Aday Çıkarmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar cumhurbaşkanı adayı çıkarmıyor, belediye başkan adayı çıkarmıyor, referandum ve seçimdeki tavırlarını zaten biliyoruz "o ne derse doğrusu odur". Bir sonraki seçimde milletvekili adayı bile çıkarmayabilirler. Bu parti, partilik görevini yerine getirmiyor. O halde açık kalmasının nedeni nedir? Neden AKP ile birleşmiyor? Neden partiyi kapatmıyor? 27 yaşındayım çok fazla seçim görmedim ancak emin olun meclis dışı partiler dahil olmak üzere şu anki MHP kadar vasıfsız bir parti de görmedim. Resmen yancılık yapıyor adamlar. Hani okey masasında oturanlar dışlanmış tipler vardır ya okey oynamazlar sadece bir köşede çay içerler, muhabbetlere bile dahil olmazlar. Yanındaki adam dışında kimse onu kaale almaz, o da sırf taş muhabbetinden onu yanında tutar, maçı kazandıktan sonra suratına bakmaz. Öyle bir tipe dönüştü Bahçeli. Adam senelerdir şartsız şurtsuz AKP'yi destekliyor, daha af konusunu adamlar gündeme bile almadı :) O kadar senenin, emeğin, partiyi yoldan çıkarmanın karşılığı adamların seni iplememesi. Habere gelecek olursak ;

MHP, İstanbul'dan Aday Çıkarmıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak, kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez” diyerek yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı adayı göstermeyeceği mesajını verdi.

KENDİ KENDİMİZİ KANDIRAMAYIZ

Aday çıkarmama olur mu?

Biz adaylarımızı çıkarırız. Ama aday çıkaracağımız yer olur çıkarmayacağımız yer olur. İstanbul’da çıkarttığımız adayların geçmişte ne kadar oy aldıkları belli. Aday çıkartıp, belediye başkanlığını kazanamayacağınız yerde bir aday çıkarıp, ‘bizim de adayımız var’ demenin bir manası var mı? Olmayacak olan bir şeye ‘Olur’ damgası vurarak kendi siyasetimizi şekillendirmeye çalışmıyoruz. Gerçekçi davranıyoruz. MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez.

Adam özetle diyor ki "Madem kazanamıcaz yarışmanın ne anlamı var, neden aday gösterelim." O halde ben de diyorum ki MHP'nin iktidara gelme şansı yok, o halde partiyi kapatın gitsin. Madem bu şekilde düşünüyorsun..
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-bahceliden-yerel-secimler-icin-onemli-mesajlar-40962394

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 20 Eylül 2018; 14:30:45 >

• Çıkartsa da birşey yapamazdı zaten İstanbul'da HDP'nin bile gerisine düştüler

Yanlış açıklamaların başlıklarını okudum bildiğin Erdoğan'a aba altından sopa göstermiş
  • Abi kapat git o zaman partiyi.
    Hazineden bir ton yardım alıyorsun.
    Bu da israf değil mi?
  • Bahçeli'nin "Kırmızı çizgimiz" dediği Hdp'nin 2 seçimdir oy oranında tokatladığı Mhp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 20 Eylül 2018; 15:23:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıldır başkandı ve her seçimde aday çıkartıyordu. Yeni mi aklına geldi bu politika. Adam resmen MHP'yi Ak Parti'ye baston ettin ya inanılır gibi değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte türk siyasetinin geldiği son seviye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.