Şimdi Ara

MHP + CHP çoğunluğu sağlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben MHP ye vereceğim. MHP'nin tek başına iktidar olmasının şu an hayal olduğunu biliyorum. Bu yüzden umudum MHP + CHP nin çoğunluğu sağlayıp koalisyon kurması.

MHP, CHP ile; HDP'den güven oyu almak istemediği için, HDP'ye tahammül edemediği için koalisyon kurmaya yanaşmıyordu. Bu sefer gerekli çoğunluğu sağlarlarsa kurarlar diye ümit ediyorum.

Sizce ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 12 Eylül 2015; 11:44:00 >

• Ak Parti %45-46 civarı olacak ne koalisyonu? Bir tane şans geçti koalisyon için, yapamadınız. O hakkınızı kaybettiniz.
  • İnşaAllah kurarlarda ulke 2001 e doner bir musibet bin nasihatten iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gerekli çoğunluk olursa kurarlar. Bende mhp liyim ve mhp , hdp ile yakından uzaktan bir ilişki içerisinde olsaydı mhp ye kesinlikle oy vermezdim. Mhp de bunu çok iyi biliyor. Ama mhp+chp çoğunluğu sağlarsa ozaman koalisyon kurulur. Ayrıca chp de içindeki kürtçü milletvekilleri temizlemesi lazım. Aslında gönlümde yatan mhp de Bahçelinin görevi bırakıp yerine Osman Pamukoğlu geçmeside, Bahçeli kendisi bırakmadan hiç kimse görevden alamıyor malesef.
  • Eğer Mhp , Hdp ile yakınlık kurar ise bir sonraki seçimlerde MHP dağılır . Bu kadar söze bu kadar milliyetçiliğe HDP ile yakınlık olamaz .

Bahçeli bence akıllı davrandı neden ? Belki 3 lü koalisyon kurarak AKP'yi saf dışı bırakırlar 4 sene güzel idare ederlerdi ancak bu 4 sene içinde HDP ile çok ters düşeceklerdi istikrar olmayacaktı . Eğer Akp'yi bitirmeye çalışıp bütün kartlarını koysaydı da 4 seneye MHP dağılırdı . İçlerinden bir grup çıkar esas milliyetçi biziz der parti parçalanırdı .

Mhp'nin , Akp ile koalisyon şartları kabul edilseydi eğer o 4 bakan da yargılansaydı gerçek adalet ile işte o zaman AKP bitecekti çünkü o 4 bakan zorda kalınca her şeyi anlatırdı .
  • Sağlayamaz. Millet görüyor çünkü chpnin ne olduğunu kimlerle yan yana yürüdüğünü.mhp desen her şeye hyayır hayır demekle siyaset falan olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz1212 kullanıcısına yanıt
    Bir şey ezberletmişler her yerde onu sayıklayıp duruyorsunuz. Hayır demiş ama bir araştır bakalım niye demiş? Hayır diyen MHP değil AKP'dir. MHP şartlarını sundu AKP hayır dedi.

Araştırmak dedim ama kusura bakmayın, o kavram size çok uzak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

İnşaAllah kurarlarda ulke 2001 e doner bir musibet bin nasihatten iyidir

Allah bize o günleri tekrar göstermesin hocam.Ama bazı insanlar aç kalmadan açıkta kalmadan bütün birikimlerini 2 günde kaybetmeden anlamayacak..

• Akp'li bir koalisyon kurulucak büyük ihtimalle.Ama kimin yanında olacağını seçimden sonra görücez.Akp'nin 3. kez seçime götüreceğini hiç düşünmüyorum, 3. kez seçime girme ülkeyi kaosa sürükleme olacağından diğer seçim koalisyon şansını bile kaybedebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Bir şey ezberletmişler her yerde onu sayıklayıp duruyorsunuz. Hayır demiş ama bir araştır bakalım niye demiş? Hayır diyen MHP değil AKP'dir. MHP şartlarını sundu AKP hayır dedi.

Araştırmak dedim ama kusura bakmayın, o kavram size çok uzak

Ortaya şartları koyup topu başkasına atmakla da siyaset olmaz.Koasliyon kurulabilmesi için orta yol bulunması lazım partiler her konuda anlaşacak diye bir şart yok.Kendi şartlarını ortaya koyup 1 tanesi bile kabul edilmezse ben yokum demek işin en kolayı.

• Beyaz1212 kullanıcısına yanıt
    Bu konuşmaları bir yerde dinlemiştim ben

Şart şart diyoruz, şart ne? Cumhurbaşkanı siyasi açıklama yapmayacak, anayasa sınırlarında açıklama yapacak. Bunu kabul etmiyor AKP sen hala koalisyon diyorsun. Bu arada bu yazdıkların için kaç lira maaş alıyorsun söyle de bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz1212

quote:

Allah bize o günleri tekrar göstermesin hocam.Ama bazı insanlar aç kalmadan açıkta kalmadan bütün birikimlerini 2 günde kaybetmeden anlamayacak..

Bu millete mustehak mis gibi Ak Parti iktidari dururken uzlasmaz partilere oy verdiler eger ak parti iktidara gelemezse milletimiz bize Ana muhalefet gorevi vermiştir deyip kenara cekilmeli ve cekilirse bir sonraki seçimde %50 oyla geri gelir

Bakanlık yolsuzluk muhabbeti yapanlar o 4 eski bakanin dokunulmazligi yok gidin yargilatin

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Bu konuşmaları bir yerde dinlemiştim ben

Şart şart diyoruz, şart ne? Cumhurbaşkanı siyasi açıklama yapmayacak, anayasa sınırlarında açıklama yapacak. Bunu kabul etmiyor AKP sen hala koalisyon diyorsun. Bu arada bu yazdıkların için kaç lira maaş alıyorsun söyle de bilelim

1500 lira+ssk+akbil+yemek.

• Hala akp %45i gorur diyenler var 40 alirsa opun basiniza koyun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz1212

quote:

Bu millete mustehak mis gibi Ak Parti iktidari dururken uzlasmaz partilere oy verdiler eger ak parti iktidara gelemezse milletimiz bize Ana muhalefet gorevi vermiştir deyip kenara cekilmeli ve cekilirse bir sonraki seçimde %50 oyla geri gelir

Bakanlık yolsuzluk muhabbeti yapanlar o 4 eski bakanin dokunulmazligi yok gidin yargilatin

Dokunulmazlığa gerek yok şu an mecliste çoğunluktalar meclis önergesini rahatlıkla geçirebilirler.Ama nerdeeee anca laf anca laf daha fazlasını bir kez olsun görmedim.

• chp full hdp ve pkk ya destek verirken mhp ile nasil birlesecek merak ediyorum

mhp zaten herşeye karşı
  • Sağlayamaz. Sıradaki soruya geçelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Eğer Mhp , Hdp ile yakınlık kurar ise bir sonraki seçimlerde MHP dağılır . Bu kadar söze bu kadar milliyetçiliğe HDP ile yakınlık olamaz .

Bahçeli bence akıllı davrandı neden ? Belki 3 lü koalisyon kurarak AKP'yi saf dışı bırakırlar 4 sene güzel idare ederlerdi ancak bu 4 sene içinde HDP ile çok ters düşeceklerdi istikrar olmayacaktı . Eğer Akp'yi bitirmeye çalışıp bütün kartlarını koysaydı da 4 seneye MHP dağılırdı . İçlerinden bir grup çıkar esas milliyetçi biziz der parti parçalanırdı .

Mhp'nin , Akp ile koalisyon şartları kabul edilseydi eğer o 4 bakan da yargılansaydı gerçek adalet ile işte o zaman AKP bitecekti çünkü o 4 bakan zorda kalınca her şeyi anlatırdı .

İlk başlarda hdp nin böyle dönek olacagını düşünmediğim zamanlarda şunu düşünüyordum. Neden oy kaybetmekten korkuyor ? Mühim olan vatanın ve vatandaşın refahı değil mi ? Akp anamızı ağlatmadımı ? Oy kaybederim diye çakallara bırakmak hükümeti yanlış bence. He tabiki demiyorum gidinde teröristle beraber olun diye. Bu tavrını chp+mhp çoğunluğu sağladığı halde gene yaparsa istemezük derse işte o zaman bu adamın kafasında bi sorun olduğunu düşünürüm.

• 7 Hazirandan önce sıkça söylediğim şeydir.

MHP+CHP yingyang misali olması lazım

inşallah millet bu sefer iyice UYANACAK ve bunlara oy atacakalar.

tek parti iktidarı görünüyorki bu ülkede daha tehlikeli hep kendi menfaetlerine çalışıyorlar.

ortak hareket edip eşitlik getirmeleri gerek buda mozaikle olur .

chp hdp ye taviz verirse mhp dur der.

mhp çok sertte kaçarsa chp dur der.

chp nin son seçimlerde eğitim ve ekonomik vaadleri çok iyiydi mhp de bunların gerçekliliğine bakıp onay verebilir.

mhp ve chp oy vermiş biri olarak ikisinin ortak olması iyidir.

MHP + CHP çoğunluğu sağlar mı?
    https://store.donanimhaber.com/97/05/11/9705119487b83742920aa542c1c05899.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 12 Eylül 2015; 16:22:21 >

• mhp'de chp'de beş kuruş etmezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.