Şimdi Ara

MHP Başkanı Bahçeli: IKBY'nin referandumu Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MHP Başkanı Bahçeli: IKBY'nin referandumu Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum kararına ilişkin, " Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum kararına ilişkin, "Barzani'nin, Türkmen kentlerini kapsamına alan referandum hazırlığının sonuna kadar karşısında yer alınmalıdır. Bilinmelidir ki muhtemel bu referandum, Kürdistan provasıdır. Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır." ifadelerini kullandı.
    quote:

-http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari/mhp-genel-baskani-bahceli-bu-referandum-turkiye-icin-gerekirse-savas-sebebi-sayilmalidir/892631

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savaş sebebi değilde, bizimkiler ıkyb ile birleşmesin yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ankaraya akp eliyle bayrak dikiyor, akpye yedek lastik olan mhp bunlari soyluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 24 Ağustos 2017; 11:56:8 >
  • Yaklaşık 3-4 ay önce Atatürk Havalimanında bunların bayrağı göndere çekilmişti

• MHP Başkanı Bahçeli: IKBY'nin referandumu Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır

MHP Başkanı Bahçeli: IKBY'nin referandumu Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Litt -- 24 Ağustos 2017; 12:32:57 >
  • 2019 seçimlerinde olmayacaksın bile Bahçeli. Ne dediğinin hiç bir önemi yok.

• Bu koltuk değneği hala hangi yüzle çıkıyor da konuşuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşması baştan aşağı doğru. Burada yazanlar, kendisinin bu denli haklı olabileceğini kabul etmek istemeyenlerdir.

• Bu saatten sonra kim takar seni, stepne.
  • Bunu ciddiye alan var mı?
  • Artık kimse tarafından galiye bile alınmayan biri oldun çıktın ama bunu kendi kendine yaptın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohouse

Konuşması baştan aşağı doğru. Burada yazanlar, kendisinin bu denli haklı olabileceğini kabul etmek istemeyenlerdir.

Yanlış diyen yok da, bunları gitsin iktidara taşıdığı reisine söylesin. Biz Barzani'yi Devlet protokolü ile karşılayıp bayrağını göndere çektiklerinde söyledik bunları. Neden o zaman sessiz kaldı da şimdi konuşuyor??
  • konu kürdistan'sa , akp'liler bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Konuşması baştan aşağı doğru. Burada yazanlar, kendisinin bu denli haklı olabileceğini kabul etmek istemeyenlerdir.

Yanlış diyen yok da, bunları gitsin iktidara taşıdığı reisine söylesin. Biz Barzani'yi Devlet protokolü ile karşılayıp bayrağını göndere çektiklerinde söyledik bunları. Neden o zaman sessiz kaldı da şimdi konuşuyor??

Zaten iktidara soyluyor. Sana bana soyluyor mu sandin.

Ayrica, bayrak olayinda da tepki gostermisti. Unuttunuz sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

quote:

Zaten iktidara soyluyor. Sana bana soyluyor mu sandin.

Ayrica, bayrak olayinda da tepki gostermisti. Unuttunuz sanirim.

CIA ajanı arada bir ben burdayım diye laf salatalığı yapıyor işte. Hesaplamadıkları türkçülerin'de MHP içerisinde çok olduklarıydı. Şimdi gördüler ki Türkçüler diğer arapçılar ve ülkücü ümmetçiler kadar aptal değiller. Buda kendini hatırlatmaya çalışıyor arada bir ama asla bir şey olmadan söz söylediğini göremezsin çünkü bu ajan artık stepne bile değil çıkartılıp yerine simit tüp taktılar. Gaz oldu uçtu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.