Şimdi Ara

MHL Kablo Nasıl Kullanılıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
50.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki sorun apayrı, 2 metrelik kırmızı kablolardan aldım s3 için dvi-hdmi donusturucu ile kullandigim monitore bagladigimda cozunurluk dusuyor 720x480 oluyor. var mı bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Samsung s23b550v mhl monitorü ile samsung note 8 n5105 i mhl ile bağlayamadım. Samsung monitör ile gelen mhl kabloyu kullanıyorum. Her ikiside 5 pinli gibi görünüyor. Yapmamız gereken herhangi bir ayar mı var? Teşekkürler.
  • Beyler mhl ile görüntü alıyorum fakat takar takmaz net gidiyor şebeke gidiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Beyler mhl ile görüntü alıyorum fakat takar takmaz net gidiyor şebeke gidiyor ?

aynı sorun bende de var çözümü var mı acaba
  • Sorunu çözdüm . Çözüm için özelden yazın yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsimoX18

quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Beyler mhl ile görüntü alıyorum fakat takar takmaz net gidiyor şebeke gidiyor ?

aynı sorun bende de var çözümü var mı acaba

Çözdüm kardeş

• Slm htc one m7 telefonu samsung es7000 e bağlamak istiyorum. Çalışır mi ? bir de 5 pin 7 pin hangisini almam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 26 Ekim 2016; 23:54:37 >
  • phonelcd P kullanıcısına yanıt
    hmm tamam.
  • Arkadaslar. Galaksy S6 SM-G920F Marka model telefonumu smart olmayan lcd tv ye kablo ile görüntü nasıl aktarabilirim. Arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden tesekkurler

• Note 3 icin mhl kablo aldim taktim goruntu net ama tek sorun play storeden tv uygulamasi indirdim kanal acinca kanal karincali yani cine 5 gibi gosteriyo youtubede goruntu net gosteriyo yardimci olun neden kaynaklalidir.

• nemo52 N kullanıcısına yanıt
    S6 ve sonrasi samsun amiral telefonlarında mhl desteği yok diye biliyorum

• nemo52 N kullanıcısına yanıt
    Samsung s6 dahil sonrası çıkan modelleri mhl desteksiz çıkardı. Kısaca kablo ile bağlama şansın yok. Ama bu tv hiç bağlama şansın yok demek değil. 150-200 TL arasında fiyatları olan media oynatıcılar var. Onları kablo ile tv bağlayıp telefonu onlara kablosuz bağlantı ile onlara bağlayıp telefonunda ki müzik, fotoğraf ve videoları tv ekranına aktarabilirsin. Ama ben telefonun ekranını tv aktarmak istiyorum dersen maalesef smart tv olmayan tv de mümkün değil.

Gerçi normal tvleri yarı smart tv çeviren oynatıcılarda var. Smart media player diye geçiyor oynar üzerinden belki telefonun ekranını tv aktarabilirsin ama o konuda da çok emin değilim yanı telefonun ekranını tv aktarmaya yardımcı olurlar mı bilemiyorum. Onu araştırmak lazım.
  • Arkadaşlar Note 3 için aynı anda mhl kablo ve wifi mouse bağlamak mümkün mü?
  • Mhl kablosu lg k10 tarafından destekleniyormu veya mhl tüm telefonlarda ve tv lerde çalışırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Crack Türkiye

Mhl kablosu lg k10 tarafından destekleniyormu veya mhl tüm telefonlarda ve tv lerde çalışırmı

ben de lg k10 telefonu tv'ye bağlamak istiyorum, bu telefona uygun kablo var mı acaba?
  • Arkadaşlar merhaba
    Bugün z1 uyumlu mhl adaptör aldım,az önce denemek için telefona bağladım ve şarja taktım fakat takar takmaz tel kapandı ve reset atarak açabildim telefonu sizce bu neden kaynaklanmış olabilir.
    HDMI'a bağlamamıştım telefonu sadece şarja takıp adaptörü telefona bağladım ,acaba HDMI ile bir alakası olabilirmi.
    Yada bu adaptörü HDMI a bağlamadan telefona takmamak mı gerkiyor acaba.
  • Herkese merhaba, bende aliexpress den mhl kablosu aldım, bugün geldi. Ekrana yatsitmada sıkıntı yok ancak ekran yansiyica Wifi kopuyor, internet gidiyor.. Nedeni ne olabilir?

• Ben çözdüm yazmışım ama üstünden uzun zaman geçti özelden yazan arkadaşlar için yazayım geçici bi çözümmüş bu kesin çözüm yok gibi telefonun yazılımını komple baştan yükleyip hiç bi proğram yüklemeden deneyince oluyor ama sonra telefona ayar yükleme tarzı şeyler yapınca gene aynı sorun oluor büyük ihtimal bi ayar yada proğram bozuyor

• Bildiğim kadarı ile LG telefonlar Slimport kullanıyor. DisplayPort tabanlı bir teknoloji, TV'lerde genellikle DP girişi olmadığından aktif çeviricili bir kablo almak gerekiyor. Bu da tabii pasif kablo olan MHL kablolara göre daha pahalı oluyor. TV'nizde DP girişi vara pasif kablo iş görecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Huawei telefonun dlna özelliği ile Allconnect uygulaması ile kablosuz hallettim, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.