Şimdi Ara

MGS ile ilk 15 bin sorunsuz aşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl sıfır aldığım ford focus comfort aracıma 750 km'deyken MGS (Murat Gaz Sistemleri) taktırdım. Şu an aracım 15900 km de, bir kaç defa kalitesiz yakıt kullanımından kaynaklanan arıza lambası yanması dışında bir sorunla karşılaşmadım. Aracın 15 bin bakamını yaptırdıktan sonra bir de lpg'nin yıllık bakımını bugün yaptırdım. Kontroller yapıldı, ayar yeniden yapıldı. Şu an çok iyi inşallah daha uzun kmler sorunsuz bineriz. MGS markası şu an bir çok ilde bayilik vermiş durumda.

Ülkemizde böyle kaliteli bir sistemi yapan insanların adını duyurmak için bu başlığı açtım.

Selam ve Saygılar...

• Forumda Recep Usta'nın belirttiği 53 bindeki Nissan JUKE'ninde MGS kit kullanması sevindirici, sisteme olan güvenim daha da arttı.
    Alıntı aşağıdaki linten,

"Nissan juke lpg OtoGaz 2011 Model MGS Otogaz Montaj
    Özsoy Mühendislik Lpg

2011 4 SİLİNDİR 8 enjektörlü

Özsoy Mühendislik Lpg Nissan Jukeye Takmış oldum Otogaz Sistemle 44.000 Km Yapmışdır "

Link adresi:http://forum.donanimhaber.com/m_50499745/tm.htm

Not: Aracım 53 bini mgs ile sorunsuz geçirdiği yazıyor. Üstelik bu araçların lpg'ye karşı çok hassas olduğu söylenir.

Selam ve saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçak -- 1 Şubat 2012; 21:40:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.