Şimdi Ara

MGS 4 PS3 Exclusive (Kesinleşti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E3 Sony konferansında Metal Gear Solid 4'ün PS3 exclusive'i olarak anons edilmesi ve Kojima'nın konferanstaki açıklaması tartışmalara noktayı koydu.

Oyun PS3'e özel.

Kaynak:http://www.psxextreme.com/ps3-news/1489.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 12 Temmuz 2007; 2:43:46 >

• tahmin ettiğim gibi Hideo yamuk yapmadı
  • Yalnız o parayı bir cıkaramazlarsa hem Konami hemde oyunu yaptıgı ekip Kojima'yı klonlar.Kojima pek hayırlı olmayan bir inat pesinde gidiyor.Kojima herseye ragmen bu iste tek degil Konami ilerde para dedimi pek hos durumlar olmayabilir Kojima acısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 11 Temmuz 2007; 15:54:24 >
  • xbox a çıkar belki ama 1 sene sonra falan en erken.
  • Adamın bir bildiği vardır elbet, koskoca firmanın mali finansman ve kâr oranını biz daha iyi bilecek değiliz ya. Demek ki maliyeti çıkarıp kâr edebileceğini düşünüyor Kojima. Kimse babasının hayrına iş yapmaz elbet bir kazancı olacak ki Sony'de diretiyor.
  • Bence bazı oyunlar var mesela GeOW eğer ps3'e çıksaydfı bu kadar ünlü olmazdı, Mgs'ninde ps3'e özel olarak kalmasından yanayım.

Ama yapımcı olarak düşünürsek amaç para olduğu için iki platform düşünülebilir.

Bu arada 'MGS Trailer' noldu???
  • Yok yok Hido'nun inadı çok yerinde, Killzone 2'yi gördünüz, o oyun da çok sattıracak Ps3'ü, forumlar çalkalanıyor dünya çapında. Xbox fanları falan bile 'itiraf etmeliyim ki böyle fps görmedim.. ' diye başlıyolar yazıların. Eh, Killzone 2 ile kanıtlandı adamların ve makinenin neler yapabileceği. Bunu gren oyun yapımcıları da 'vay anasını' diyecek.. İş bitecek, herkes yönelecek Ps'a. MGS4 de hayvan gibi satacak böylece.

Bu işler böyle.. Bir de Hido'nun dediği gibi Final FAntasy çıkınca daha da beter olacak ortalık.. Öyle görünüyor. bu adamlar işini bilir, şşş rahat olun siz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya Tabi ExClusive Olacak, ya neydi... XboX daha uzun bi süre MGS yi hayallerinde görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Yok yok Hido'nun inadı çok yerinde, Killzone 2'yi gördünüz, o oyun da çok sattıracak Ps3'ü, forumlar çalkalanıyor dünya çapında. Xbox fanları falan bile 'itiraf etmeliyim ki böyle fps görmedim.. ' diye başlıyolar yazıların. Eh, Killzone 2 ile kanıtlandı adamların ve makinenin neler yapabileceği. Bunu gren oyun yapımcıları da 'vay anasını' diyecek.. İş bitecek, herkes yönelecek Ps'a. MGS4 de hayvan gibi satacak böylece.

Bu işler böyle.. Bir de Hido'nun dediği gibi Final FAntasy çıkınca daha da beter olacak ortalık.. Öyle görünüyor. bu adamlar işini bilir, şşş rahat olun siz.

Umarım Sony bu isimleri hiç kaybetmez PS3 almak için sadece Final Fantasy bekliyorum ben mesela. Yalnız "aylarca PS3 de kalma garantisi" hayra alamet gelmedi ya bana.

• Xboylar büklüm büklüm üzülüyordur.Bikaç gün önce Mgs4 iksbaksada açıklanacak göreceniz diye kendini avutan gariban bazı xboylar şimdi hayallerde yüzüyordur.E3'le ortaya çıkan sonuç;
    1-Halo 3 beklenen tesiri yapamadı o grafikler abartıldığı kadar çıkmadı
    2-Patlıcak patlıcak denilen Killzone beklentileri tersine çıkardı ve ne kadar iyi olduğunu gösterdi
    3-Mgs4 fantezileri başka bahara kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Ya Tabi ExClusive Olacak, ya neydi... XboX daha uzun bi süre MGS yi hayallerinde görür

• quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_killzone2_e32k7_h264.wmv

Gördük la verip verip durmayın.

Heyecandan ne yapacağını şaşırdı millet.
  • Şu saatten itibaren kafayı yemiş bulunuyorum

• Bazıları "daydreaming" diyede tabir edilen uyanık halde dalıp giderek mgs4 xbox'a gelicek falan diye rüyalardaydılar çok uzun sürmedi uyandılar önce Killzone2 şimdi MGS4 haberi

- Valla bu E3 Sony'e yaradımı....?

- Yarramamı yaa
  • Çıkış tarihi kesinleşti mi?Bi ara kasım 2007 deniyordu.Benim bildiğim mart 2008 ayı oda JAPONYA ÇIKIŞ TARİHİ.Avrupa çıkış tarihi en az 2-3 AY SONRA OLUR.Yani mgs4 türkiyeye yaza doğru gelecek sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan El Kebir -- 11 Temmuz 2007; 17:15:43 >
  • Maalesef.

Famitsu'ya açıklanmış, oyunun çıkış tarihi Mart 2008.
  • Clementine bu JAPONYA TARİHİ Dİ Mİ?Avrupa tarihi bence bozulmayın ama 6 ay sonra bile olabilir.
  • bazı arkadaşlar şu sorumu cevaplarsa çok sevinirim
    MGS2 çıktığı zaman PS2 satışları ne durumdaydı (diyelimki 10 milyon) peki PSX ne kadar satmıştı 100 milyon üstü, peki bu adamlar aptalmı oyunu daha düşük maliyetle 100 milyon satmış konsola çıkarmak varken gidipte 10 milyon satmış konsola çıkardılar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sultan El Kebir

Clementine bu JAPONYA TARİHİ Dİ Mİ?Avrupa tarihi bence bozulmayın ama 6 ay sonra bile olabilir.

Farketmez dostum hangi versiyon önce çıkarsa onu alırız, Region olayı yok ki.

quote:

Orjinalden alıntı: power512

bazı arkadaşlar şu sorumu cevaplarsa çok sevinirim
    MGS2 çıktığı zaman PS2 satışları ne durumdaydı (diyelimki 10 milyon) peki PSX ne kadar satmıştı 100 milyon üstü, peki bu adamlar aptalmı oyunu daha düşük maliyetle 100 milyon satmış konsola çıkarmak varken gidipte 10 milyon satmış konsola çıkardılar ?

Ben cevaplayayım şu an MGS2 dünya bazında 7 milyon satmış bulunuyor, demek ki satıyorlar ve satmışlar. Risk almadan başarıya nasıl ulaşılabilir ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 17:31:54 >

• MGS4 en azından bir Subsistance gibi bir pakete kadar PS3 Exclusive olacaktır. O paket çıktığında ise muhtemelen PC ve Xbox 360'a da çıkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.